Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hu תומך IPHONE 3G

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני חושב שכל הדגמים החדשים של אלפיין תומכים.

לי באופן אישי יש את הדגם: CDA-105 והוא בוודאות תומך.

פורסם

ממש לפני כמה ימים קניתי, ודווקא העניין הזה היה מאד חשוב לי בשביל להפעיל את האייפוד שבמכשיר.

הקלריון 785 או 786 עושה את העבודה מעולה, ובכלל זאת גם טוען את המכשיר. רק לחבר דרך כבל ה USB והמכשיר נטען ונתמך מ HU, שלא לדבר על רמת ה HU עצמו.

רן.

פורסם
ממש לפני כמה ימים קניתי, ודווקא העניין הזה היה מאד חשוב לי בשביל להפעיל את האייפוד שבמכשיר.

הקלריון 785 או 786 עושה את העבודה מעולה, ובכלל זאת גם טוען את המכשיר. רק לחבר דרך כבל ה USB והמכשיר נטען ונתמך מ HU, שלא לדבר על רמת ה HU עצמו.

רן.

את כבל הUSB מחברים בפנל הקדמי או שחייבים בזמן ההתקנה לחבר מאחור ?

נהג ותיק

פורסם
9887 תומך?

איזה דגמים ברמה הזו תומכים

יש לי את ה9887 והוא לא תומך באייפון דור 3 (שבמקרה גם אותו יש לי....)

מה שכן, הוא תומך באיפוד מכול סוג שהוא למעט האיפוד הקטן הזה...(שנאפ...או משהו כזה...)

ברח לי השם שלו, אבל אין לו את אותו קוניקטור שיש לאחרים.

פורסם
יש לי את ה9887 והוא לא תומך באייפון דור 3 (שבמקרה גם אותו יש לי....)

מה שכן, הוא תומך באיפוד מכול סוג שהוא למעט האיפוד הקטן הזה...(שנאפ...או משהו כזה...)

ברח לי השם שלו, אבל אין לו את אותו קוניקטור שיש לאחרים.

לכול האייפודים שנקנים היום יש תושבת מפלסטיק שנותנת להם לעשה את אותו קונקטור , תבדוק בחבילה של האייפוד , אולי שכחת שם את הפלסטיק הזה

בברכה יהודה

פורסם

המתאם הזה

. http://www.alpine-usa.com/US-en/prod...odel=KCE-433iV

לא יעבוד איתו?

והאם יש לאלפיין HU שהוא 24BIT עם 3 יציאות RCA לפחות עם 3V לפחות ברמה של ה 9887 ובעלות שלו

שכן עובד עם אייפון דור 3

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

הוא תומך באיפוד מכול סוג שהוא למעט האיפוד הקטן הזה...(שנאפ...או משהו כזה...)

אתה מתכוון לאייפוד shuffle(שאפל) שהקונקטור שלו כמו אוזניות...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

לבחור שניסה את השילוב בין הרדיודיסק לאייפון - העברת את האייפון למסך של הIPOD שלו ?

זה פותר את רוב ה"חוסר תאימות" עם רדיו דיסקים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עשיתי בדיקה קטנה שוב לגבי ה-CDA105 - וצריך לקנות לו את המתאם KCA-440I במידה ואייפון שלך לא מגיע עם כבל לבן באריזה (זה מה שכתוב אצלם באתר - KCU-440i required: If your iPod doesn’t come with a white Apple cable then the KCU-440i needs to be used to make the iPod or iPhone work with this unit.) - אבל הוא בוודאות תומך אייפון דור 3. (Compatible with iPod 5G and iPod classic, plus all nano, touch and iPhone models.)

הנה הלינק שתוכל לראות את הכל לבד:

http://www.alpine-usa.com/US-en/products/product.php?model=CDA-105

כמו כן יש למכשיר 3V Preout אבל רק 16Bit.

ראיתי באתר של אלפיין עוד כמה דגמים חדשים שאמורים לתמוך - אבל אני לא יודע אם הם הגיעו כבר לארץ - ולהביא מארה"ב מכשיר של אלפיין זה לא ממש מומלץ. (לא את כולם אפשר לכייל וזה יכול בסופו של דבר לעלות יותר ממה שעולה פה בארץ - אני מדבר מניסיון מר עם ה-105)

פורסם

בואו נעשה קצת סדר בדברים...

9887 עם הכבל 422 בוודאות לא תומך אייפון 3G

לי יש את הפרי סים 8 ג'יגה דור 3 החדש.

הכבל 422 לא תומך בשום אופן את 3G

לרדיו דיסקשלי ה(DVD) יש אפשרות לכבל שתומך אייפוד עם תמונה ווידאו, החלפתי לכבל הזה, משהו כמו 334 או לא זוכר

הוא תומך אייפון ומשמיע שירים, לא מראה לי סרטים ולא מטעין את האייפון.

לגבי 2G אין לי מושג איך הם פועלים, לא בדקתי

מה כן? אלפיין אומרים שדווקא המכשירים הפשוטים מאוד שלהם שתומכים באייפודים תמכים גם באייפון.

הופכים את קופסא והם מראים וכותבם את כל האייפונים או האייפודים שהם תומכים.

מעניין שדווקא הזבל הוא טוב יותר...

אישית לי זה לא משנה, אני רציתי שהוא רק יטעין את האייפון למקרה שאני נתקע, כנראה שזכל זאת צריך לקנות מתאם למצת באוטו..

כך או כךסאונד לא מעניין אותי כי למערכת הקדשתי אייפוד 160 ג'יגה

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• תוכן חדש...