Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רק בעיה אחת - אף אחד חשוב באמת (אפילו בעיני עצמו) לא נוסע בפוקוס ;-)

ולכן התרגיל לא שווה כלום :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכלו לי שתו לי...

לא מדובר פה על איזה שוטר שהיה משעמם לו אז הוא החליט להשתעשע בכביש. יש סיבה טובה שהם עושים את זה - כדי שברגע האמת לא יהיו פאשלות וטעויות.

ומן הסתם שאין לך סיבה לנסוע אחריהם כאילו אתה חלק מהשיירה שלהם.

על השטויות שכתבת בתגובה השניה אין לי בכלל מילים. "למימון הדלק ללנדקרוזרים שמשחקים בשוטרים וגנבים", "היחידה לאבטחת אישים שחלק גדול ממנה - זה ששומר על שרים שלא מעניינים אף אחד- מיותר". אתה מכיר את האנשים בתוך הלנדקרוזרים או את היחידה ה"מיותרת"? על סמך איזה מידע אתה קובע שהם מיותרים ומשחקים על הכביש להנאתם? כמו שאומרים, סייג לחוכמה שתיקה.

תשובה ישראלית טיפוסית - סמוך על המערכת, הם יודעים מה טוב בשבילך.

סימן שבמקרה שלך שטיפת המח הצליחה, בין אם היית שותף סוד ועכשיו אתה

מרגיש כמו אלהים, או שאתה מאלה שסומכים על כוחות הבטחון בעיניים עצומות.

איתן - לשאלתך, זה לא תקין, זה לא מוצדק, זה יוצר מצבי סיכון בכביש, ואין למי

להתלונן. היו כבר מקרים חמורים יותר עם הלנד קרוזרים האלה, אבל לא מדברים

על זה. אתה גר במדינה שהושתתה על עקרונות הצבא והבטחון ושכחה להתעדכן

במציאות. עכשיו תסבול בשקט, או תעבור למדינה אחרת. זהו תחום אחד בישראל

שלצערנו, הדמוקרטיה טרם הגיעה אליו.

יום עצמאות שמח. :rolleyes:

תשובה ישראלית טיפוסית של חכמולוג שיודע הכל.

לי אישית נדמה שדווקא אתה עברת כאן שטיפת מח, כי קשה לי להבין מאיפה התסכול או הזעם הזה שיש לך כלפי כוחות הבטחון (נתעלם לרגע מהמשטרה, לא מדובר בהם במקרה הזה).

שכחת אולי להתעדכן שהמדינה הזאת, מרגע הקמתה, נמצאת תחת איומים מתמידים, ככה שיש סיבה מאוד טובה לאווירה ה"בטחונית" כאן. ואל תשכח שאותם כוחות הבטחן עושים ימים כלילות כדי שתוכל לטייל בשקט בת"א בלי שאיזה מחבל יתפוצץ לידך.

כל הכבוד על ה"תמיכה" בכוחות הבטחון דווקא ביום כמו יום הזכרון.

פורסם
יש רק בעיה אחת - אף אחד חשוב באמת (אפילו בעיני עצמו) לא נוסע בפוקוס ;-)

ולכן התרגיל לא שווה כלום :-)

לא צריך להריץ את הלימוזינה של משרד החוץ ולא את רכבי השרד של האר"מים בשביל תרגיל. מספיק רכב סטנדרטי.

סביר שהתירגול הוא לשיירת הליווי ובכלל לא בטוח שמי שנהג בפוקוס הוא המתורגל.

להזכירך, לא הלימוזינה ולא הפוקוס הם אלה שפותחים ציר נסיעה, אלא שיירת הליווי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
יש סיבה טובה שהם עושים את זה - כדי שברגע האמת לא יהיו פאשלות וטעויות.

זאת כבר תשובה של צוער בקורס קצינים.

אבל זה בסדר, האכזבה וההתפכחות תגענה גם אליך יום אחד, וזה יכאב.

לגבי ההתנהלות של הקאובוייז בטויוטה, לא הייתי ממהר להכתיר את התרגיל כהצלחה.

אם המטרה היא למנוע עקיפה, ניתן להצטייד בכמות מספקת של רכבים ולנסוע במקביל ע"ג כל הנתיבים.

דרך פשוטה יותר היא דאוג לליווי רכוב, משום שאופנוע מתמרן יותר בקלות וגם יכול לתפוס נתיב.

רמקול שמוציא קולות לא ברורים, נוסעים שמסמנים למכוניות אחרות לעצור - זה חובבני.

לא הייתי רוצה לחשוב שככה באמת מאבטחים אצלנו את מי שראוי לאבטחה.

כמו כן, ההערות שלי התייחסו לשיטת הנהיגה הבריונית של חלק מהאנשים האלה, שמרגישים שעצם

הנהיגה בלנד קרוזר ממשלתי נותן להם רשיון להרוג. לא אכפת לי מה התירוץ או הסיבה, לאף אחד

אין זכות להיות בריון על כביש פתוח. רוצים להתגרזן - תחסמו את הדרך ותעשו מה שבא לכם, אבל

אל תסכנו חיי אזרחים.

פורסם
כמו כן, ההערות שלי התייחסו לשיטת הנהיגה הבריונית של חלק מהאנשים האלה, שמרגישים שעצם

הנהיגה בלנד קרוזר ממשלתי נותן להם רשיון להרוג. לא אכפת לי מה התירוץ או הסיבה, לאף אחד

אין זכות להיות בריון על כביש פתוח. רוצים להתגרזן - תחסמו את הדרך ותעשו מה שבא לכם, אבל

אל תסכנו חיי אזרחים.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

הבלימה הפתאומית שלהם כשהם לפני, באמצע הסיבוב במחלף גנות גרמה לי להודות לאלוהי ה ABS וה ESP ולקפה שהשאיר אותי ערני.

כל התנהגותם, סימני הידיים העצבניים, הצעקות הבלתי ברורות ברמקול והזגזוג בין הנתיבים שידרו פאניקה וסיכנו חיי אדם.

לא פתחתי את השרשור כדי להתנצח עם סוגדי כת הבטחון, אלא בשביל לקבל תשובה אמיתית.

אני חושב שהתשובות של אמיר שליט הבהירו את התמונה ועכשיו אני כן מבין את הצורך, אך לא מבין את הביצוע הברוטאלי.

ומן הסתם שאין לך סיבה לנסוע אחריהם כאילו אתה חלק מהשיירה שלהם.

אני נזהר לא להיגרר לסגנון המשמיץ, אך קצת הבנת הנקרא הייתה גורמת לך להבין שלא הייתה לי כוונה לנסוע אחריהם, אלא להגיע למחוז חפצי במהירות האפשרית. אני מאלה שכאשר יש מכות או תאונה, הם לא מתגודדים, אלא מתרחקים מהמקום.

על השטויות שכתבת בתגובה השניה אין לי בכלל מילים. "למימון הדלק ללנדקרוזרים שמשחקים בשוטרים וגנבים", "היחידה לאבטחת אישים שחלק גדול ממנה - זה ששומר על שרים שלא מעניינים אף אחד- מיותר".

שוב, לא נגרר לסגנון, אך אני עומד מאחורי זה שחלק גדול מהיחידה לאבטחת אישים הוא מיותר ושורף מאות מיליוני ש"ח בשנה סתם.

הייתה על זה כתבה בידיעות לאחרונה, כשבכיר מתוך היחידה אמר את זה.

איך אני יודע מתי חיים רמון שר ומתי לא? חברים טובים שלי גרים בבניין שלו וכרגע אין מאבטחים, אז אני יודע שהוא לא שר.

האם כרגע הוא פחות מאויים מלפני חודש?

האם אתה יודע איך נראה, לדוגמה, השר יעקב מרגי מש"ס? האם יש סיבה שליד ביתו במושב יהיה כל הזמן רכב אבטחה ושהוא יסתובב עם מאבטחים (חוץ מהסיבה האישית שלו שמאבטחים זה סמל סטטוס).

הניחוש האישי שלי: השרים לשעבר יוסי שריד ויוסי ביילין הרבה יותר מאויימים ואני מניח שהם לא מסתובבים עם מאבטחים.

אני מקווה שגישתך הבטחוניסטית לא גורמת לך גם לחשוב שדמם מותר.

ואל תשכח שאותם כוחות הבטחן עושים ימים כלילות כדי שתוכל לטייל בשקט בת"א בלי שאיזה מחבל יתפוצץ לידך.

כל הכבוד על ה"תמיכה" בכוחות הבטחון דווקא ביום כמו יום הזכרון.

התגובה נכתבה בערב יום הזכרון, כי המקרה קרה באותו יום ואל תחפש קשר.

אני בטוח שאתה לא מעריץ כך את השומר בקניון שבמקרה הטוב מרוויח חמישית מאנשי היחידה לאבטחת אישים, אבל עושה גם הוא ימים ולילות כדי למנוע פיגוע.

פורסם

אני מסכים עם כל מילה של התגובה שנכתבה מעליי, כשמדובר אכן באנשים חשובים כגון ר"מ, אורחים מכובדים מחו"ל וכו' סגירת כבישים ושמירה על איזור סטרילי היא דבר הכרחי, לגיטימי וחשוב.

כשמדובר ברכב של איזה שר סוג ד' שמלווה על ידי 2 רכבים שעושים קצת בלאגן כדי לעקוף פקקים זה כבר מתחיל לעצבן אותי.

אבי.

פורסם

לאף אחד כאן אין מושג מי ומה באמת היה ברכבים האלו או לשם מה הם נסעו כמו שנסעו, אבל זה לא מונע ממכם לבוא בטענות על הפרעה לציבור בגלל שר סוג ז' או התנהגות תקינה לאור העובדה שיו"ר ה-CIA ישב ברכב.

חלק אפילו מתעסקים בשייכות של הלנדקרוזרים...ממש קריטי וחשוב לנושא השרשור.:?

הפרעה לציבור נמצאת כל יום וכל שעה בכבישי ישראל בדמות נהגים שחותכים מהצד או גונבים זכות קדימה אחרי שעקפו פקק תנועה מהשוליים וכן הלאה וכן הלאה אבל זה בסדר, אותם אנחנו רק מקללים ועושים אצבע משולשת.

אבל אם מדובר בגוף ממשלתי, ביזיון!! סכנה לחיי הציבור!! (התעללות אפילו).

כן נסעו בפרעות, לא נסעו בפרעות, כן סיכנו לא סיכנו, רכבים של השב"כ או המוסד, שר בלי תיק או ח"כ מלפני 4 שנים, מה זה משנה? הם יותר מסוכנים מהאזרחים הנוהגים בכביש בפרעות או מניידת משטרה שרודפת אחרי פורשה על 150 עם יד אחת על המוטורלה?

אל תשפטו אותם אם זה היה מוצדק או לא, שכל אחד יתעסק במה שהוא צריך לעשות.

לא פעם מצאתי את עצמי נמצא שלא מרצון בשיירה כזו או אחרת, אז נזהרים קצת (כמו שמגיע אמבולנס במהירות למשל) נותנים לעדר לעבור, וחוזרים להתמודד עם שאר מאות אלפי הנהגים המזורגגים והניידות הפזורות.

לא צריך להתחיל לעשות חושבים אם נהגי המשרות הממשלתיות חזירים או לא ואם מוצדק או לא מוצדק.

הכסף שלנו, משלמי המיסים, נשרף על שטויות הרבה יותר מעצבנות מאשר מאבטחי אחמ"ים.

לאלו שממהרים ומפריעים להם לעקוף-תצאו יותר מוקדם מהבית.

פורסם

אני אסכם את זה בכמה מילים,

אל תשאל שאלות, לא תשמע שקרים.

אי אפשר לדבר על הרכבים האלה,

אי אפשר לדבר על מבנה הנסיעה שלהם,

אי אפשר לדבר על מי יושב ברכבים, או עם מה הוא יושב,

ואי אפשר לדבר על מי מאובטח ע"י הרכבים האלה.

המבין יבין.

----

פורסם

לא חוויתי עדיין את החסימה הזאת מעולם, אבל אני כן יודע שבזמן האחרון התופעה שאנשי ביטחון עושים ככל העולה על רוחם נהייתה מאוד רווחת.

נהיינו מדינת משטרה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הפרעה לציבור נמצאת כל יום וכל שעה בכבישי ישראל בדמות נהגים שחותכים מהצד או גונבים זכות קדימה אחרי שעקפו פקק תנועה מהשוליים וכן הלאה וכן הלאה אבל זה בסדר, אותם אנחנו רק מקללים ועושים אצבע משולשת.

אבל אם מדובר בגוף ממשלתי, ביזיון!! סכנה לחיי הציבור!! (התעללות אפילו).

תראה, כשבריון כביש משתולל לידי, אני מתעצבן מסנן קללה בשקט (או שלא בשקט) וממשיך בדרכי. גם אני עושה מעת לעת עבירות תנועה ואני מניח שאני מעצבן (לפעמים) את הסובבים אותי.

א-ב-ל אני ועברייני התנועה האחרים מסתכנים בסנקציה של קנס/זימון למשפט/שלילת רישיון.

עברייני השו-שו לא מסתכנים בשום דבר, אני מניח ששוטרי התנועה הרגילים פוחדים מהם. מהטעם הזה, התנהגותם מרגיזה אותי הרבה יותר מהתנהגותו של "סתם" עבריין.

האחד עובר על החוק במסגרת כללי המשחק המקובלים, אלה נמצאים (גבוה) מעל החוק.

יחי ההבדל הקטן.

פורסם
אני אסכם את זה בכמה מילים,

אל תשאל שאלות, לא תשמע שקרים.

אי אפשר לדבר על הרכבים האלה,

אי אפשר לדבר על מבנה הנסיעה שלהם,

אי אפשר לדבר על מי יושב ברכבים, או עם מה הוא יושב,

ואי אפשר לדבר על מי מאובטח ע"י הרכבים האלה.

המבין יבין.

קרנל תסביר למה אתה מתכוון.

אם לא תישאל איך תדע?

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

פעם, כשעבדתי בת"א ליד הקריה, יצא לי להסתפח לשיירה הזאת שליוותה את מכונית השר.

מכיוון שאני והשר דאז גרנו באותו ישוב, פשוט נצמדתי אליהם מאחורה שיפתחו לי ציר עד הבית.

ד"א, בישוב כבר יצא לי לעקוף אותם פעם. כנראה שלר היו ערנים :-)

אריאל

והמבין יבין !!!

• תוכן חדש...