Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היית יודע שלכשלון של משעל קדמו 10 אלף הצלחות. ?

אתה \ אני, או מי מהנוכחים בשרשור אין ממש מושג לגבי זה, ובוא נגיד ככה שמי שיתווכח על זה רק יוכיח כמה אין לו מושג לגבי זה :).

אתה לא יכול לדעת כמה מחבלים\ראשי ארגונים וכו', שמתו לכאורה ממחלות סטנדרטיות כמו איידס\סרטן וכו', נדבקו באדיבות של מי מארגוני הביון בעולם.

בקשר ללנד קרוזרים, אם מדובר ביחידה לאבטחת אישים של השבכ והם ביצעו תרגיל פתיחת ציר, אז זה המצב.

במדינה מאויימת יום יום דקה דקה, הכוחות צריכים להיות מספיק מתורגלים כדי שברגע האמת דברים יתקתקו !.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דווקא במקרה של משעל, ההסבר שלך מתאים:

לדעתי ההתנקשות במשעל ורצח רבין ז"ל מקורם בדיוק באותן הסיבות: תחושת השאננות, זלזול באיומים, גוף שיש לו הילה כ"כ חזקה שאיש איננו מעיז לבקר אותו.

מיקצוענות אמיתית היא תכונה שנרכשת בעמל רב ובוודאי שאיננה תכונה מולדת.

פורסם
אני מציע שתפנה בתלונה חמורה לצנזורה על אתר האינטרנט של השב"כ ש FunkyP הביא פה לינק, כי מראים שם כלי רכב (כניראה שהלנדקרוזרים החליפו את הפאג'רו מתקופת שרון).

בהזדמנות זאת, תתלונן על "ידיעות" שפרסם מי זכאי לאבטחה ומי לא.

במאמר מוסגר אציין שכמובן שצריכה להיות אבטחה על שרים, כל השרים, אחרת איך הציבור יזהה שרים שאף אחד לא מכיר את פרצופם, כמו יעקב מרגי, דניאל הרשקוביץ, סטס מיסז'ניקוב ועוד כמה.

תתלונן גם על זה שהם פירסמו שקנו בזמנו לרמטכ"ל ב.מ.וו. סדרה 7 ממוגנת ועל זה שפרסמו ששלדות של שתי וולוו S80 שבשימוש ראש הממשלה התעקמו בשל התקנת ציוד.

וכמובן תתלונן עלי - מה פתאום כתבתי מה ראיתי - הרי רק אני ראיתי את זה. שב"חים שאולי במקרה היו על הכביש בטוח לא שמו לב.

אתה ממש תמים,

נראה לך שזה כל הרכבים שהם משתמשים בהם? הווידאו הזה הוא התמצית של התמצית, זה פרסומת, זה לא סרט תיעודי.

מי זכאי לאבטחה לא ממש מעניין, שר לבלבולי שכל מקבל רכב אחד ובו המאבטח יושב, לגבי הרמטכ"ל אני מנוע למספר.

----

פורסם
אתה ממש תמים,

נראה לך שזה כל הרכבים שהם משתמשים בהם? הווידאו הזה הוא התמצית של התמצית, זה פרסומת, זה לא סרט תיעודי.

מי זכאי לאבטחה לא ממש מעניין, שר לבלבולי שכל מקבל רכב אחד ובו המאבטח יושב, לגבי הרמטכ"ל אני מנוע למספר.

יכול להיות שאתה קצת מתרגש יותר מדי מלהיות - "

חייל בצבא ההגנה לעזריאלי/עוסק בפיתרונות מיחשוב באנטרנ":)

פורסם

עוד שרשור "אוי אוי אוי".

תמיד אמרתי שהבכיינות היא הספורט הלאומי של ישראל.

איציק901 העיר כאן בצדק, שבירושלים המחזות האלה הרבה יותר נפוצים -

במיוחד אם אתה גר סמוך למעון ראש הממשלה/בית הנשיא/גבעת רם.

מחכים חצי-דקה-דקה-גג, השיירה עוברת, והיום ממשיך כרגיל.

חלאס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...