Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת איך ניתן לנטרל את האזעקה. יש לי מין מפתח קטן ושטוח שעד כמה שידוע לי אמור לעשות את זה. חיפשתי באזור המנוע ומצאתי חור מתאים אבל משום מה המפתח לא נכנס.אשמח לעזרתכם

פורסם

אם כבודו יעלה תמונות של המפתח, ושל ה"חור המתאים" שמצאת בתא המנוע, זה יעזור. אם יש שלט, יעזור עוד יותר לראות את תמונתו. לחילופין, שם ודגם מדוייק של מע' האזעקה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב, הבנתי מה הבעיה. המפתח שיש לי הוא מפתח חלק, בלי שיניים והוא נועד לשכפול המפתח המקורי (פאדיחה, איך לא שמתי לב.. :oops:)

הבעיה שאין לי את המפתח המקורי :cry:

בררתי גם עם הבעלים הקודמים של האוטו וגם לו אין את המפתח.

הבנתי שהפתרון היחיד הוא לנתק את האזעקה פיסית.

יש למישהו רעיון אחר?

אולי אני אפרט קצת על הבעיה שיש לי. כפי שאמרתי מדובר על ניסן אלמרה מודל 2001.

השיטה היא כזו: לחיצה אחת על השלט פותחת את דלת הנהג בלבד. שתי לחיצות רצופות פותחות את כל הדלתות.

כמו כן נשמעים שני צפצופים. הבעיה היא שקורה לי הרבה פעמים שאני מנסה לפתוח את כל הדלתות אבל משום מה נשמעים יותר מ-2 צפצופים ואז אם פותחים וסוגרים דלת האזעקה מתחילה לפעול. אני לא יודע מה הסיבה לכך אבל די נמאס לי ואני מעדיף פשוט לבטל את האזעקה. עד כמה שידוע לי הביטוח לא מחייב אזעקה אלא רק אימובילייזר.

דרך אגב, האם האזעקה היא חלק מהמערכת המיגון המקורית של הרכב (NATS) או שזו תוספת שמותקנת בארץ? חיפשתי בספר רכב ולא ממש מצאתי התייחסות לאזעקה.

תודות רבות לכם ושבת שלום

פורסם

למערכת NATS המקורית של אלמרה פרפקט אין אזעקה.

מערכת הפתיחה דו שלבית היא מערכת מקורית מערכת זו נועדה למנוע כניסה של אדם זר משאר הדלתות בפתיחה ראשונה.

פורסם

ראשית מערכת אזעקה זו שבתמונה הינה התקנה מקומית.

עכשיו לגבי התקלה שלך יכול מאוד להיות אחד מחיישני הדלתות או מכסה המנוע תקול, ולכן האזעקה מצפצפת יותר מפעם אחת זו מן פונקציה שאומרת לנהג כי כביכול התעסקו עם הרכב .

אם אתה החלטת סופית שאתה מעוניין לנתק את האזעקה תפנה לכל מתקין אזעקות שינתק לך עלות סבירה צריכה להיות בין 150 ל-200 ש"ח.

פורסם

התקלה היא לא בגלל מתגים אלא בגלל שהמערכת לא מתאימה לסוג פתיחה זה של הדלתות או שלא הגדירו אותה נכון. בפתיחה מהירה בכפולה היא מזהה שכביכול פתחת וסגרת מיד את הדלתות

ואז היא "מתבלבלת" ונדרכת שוב, ושאתה פותח דלת היא כמובן מצפצפת.

גש למתקין, יהיה צורך לשנות הגדרות, התחברות או להחליף את הסוג מערכת.

מצד שני כמו שאמרת, מספיק קודן ואתה יכול פשוט לנטרל אותה.

• תוכן חדש...