Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I30 או Mazda3

Ilan Sh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני מתאר לעצמי שהנושא לעוס אך אולי בפרספקטיבה של זמן משתנות הדעות.

לאור שווי קבוצה 3, 4 החלטתי לרדת לקב' 2

מה שמוצע לי מחב' ההשכרה זה יונדאי I30 או מזדה 3. את המזדה אני מכיר לטובה.

השיקולים - נוחות (עד כמה שניתן) נסיעה על האוטוסטרדה חיפה-ת'א כל יום.

שיקול נוסף - שיהיה מקום סביר מאחורה לילדים, בדרך לבי'ס. בשבת הנסיעה על רכבים אחרים.

תודה מראש

אילן

פורסם

אני את 3 בכלל לא אוהב - צפופה, איכות נסיעה לא נוחה, מראה פנים קודר.

אפילו זריזות ודינמיות שלה לא מצליחות ליצור ליצור סה"כ חיובי מבחינתי.

I30 די מרווחת. במיוחד מקדימה.

איכות גימור בפנים טובה. לדעתי מראה פלסטיקה הינו יותר זול.

אבל בסה"כ בסדר גמור.

לגבי איכות נסיעה וזריזות שלה - אני לא יודע. אבל היא מקבלת ביקורות חיוביות בהתמדה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אוטו ערכו מבחן דרכים המשווה בין שתיהן. מומלץ לך לעבור עליו.

"בסופו של היום מצאנו את עצמנו מול אספרסו כפול והתלבטות קשה. המכונית הקוריאנית אינה פורצת גבולות, ולא מביאה מהפכות – ולכן אינה מלהיבה ברגע הראשון. אבל דווקא מבחן השוואתי מדגיש את יכולתה המאוזנת. עם רשימת אבזור גדולה שכוללת גם בקרת יציבות, מרחב טוב, איכות הולמת ויכולת טובה בתחומי הנהיגה, ה-i30 מציעה תמורה טובה מאוד לנהג המשפחתי.

דווקא המאזדה, המכונית של עמישראל, מציעה איזשהו שיק, סגנון ותחושה צעירה שאין ליונדאי היעילה. למרות שכבר אינה צעירה היא עדיין מושכת, והחיוך שהיא מעלה, הסגנון שהיא יוצרת וכמובן הדימוי והמוניטין העדיף, הם בהחלט ערך מוסף ברור.

אז מי מנצחת? התחושה אמרה תיקו, ובכל זאת בתום התלבטויות רבות החלטנו להעניק את הגביע ליונדאי 30i – בגלל ההפתעה, בגלל שיש לה בקרת יציבות תקנית ובגלל המרחב העדיף.

אבל היונדאי i30 מנצחת בקרב ולא במלחמה. הרי למאזדה 3 יש גרסת סדאן עם תא מטען גדול, שתפורה בדיוק למתכון האהוב על יושבי הארץ. ובגרסת ''קבוצה 2'' יש למאזדה 3 לא רק ישבן חביב, אלא גם רשימת ציוד ארוכה משמעותית מהיונדאי 30i ''ספיריט'' הבסיסית. ובכל זאת, גם הניצחון הקטן הזה הוא הישג גדול ליצרן הקוריאני."

פורסם

תודה למייעצים.

החלטתי, ובשעה 1800 התייצב הנציג של חברת ההשכרה עם מפתחות של הרכב שבחרתי.

ב 2000 יצאתי מהרצליה לחיפה.

הנסיעה היתה נינוחה, לא קופצנית יתר על המידה. בידוד רעשי החוץ היה סביר. בעליות של פרוייד הצלחתי לעקוף לא מעט רכבים.

הקיצר, בחרתי לעת עתה ב I30 וסביר להניח שאשאיר אותה, עד שתצא לשוק ה 3 החדשה.

אמנם חסר קצת הטיפטרוניק, אך מנגד הרדיו מציג את קבצי ה MP3 בצורה כייפית....

אילן

פורסם

היו לי גם מאזדה 3 וגם I30 בחצי השנה האחרונה ומצאתי דווקא את המזדה נוחה יותר על הכביש. היונדאי קופצנית ורגישה למהמורות ופגעים בכביש, המאזדה יותר מחליקה את הבורות. חוץ מזה ומהתצורה הקומפקטית למי שנדרש תא מטען מרווח היונדאי רכב מצוין בגדול ורואים שחשבו שם על הפרטים הקטנים.

• תוכן חדש...