Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיחות B.M.W בטופגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאן, בארץ הקודש, בדיחות הקושרות בין B.M.W לערסים/עבריינים/פושעים הנן דבר שבשגרה.

הופתעתי היום לראות בטופגיר(עונה 11) סדרת גיחוכים מתמשכת בין המגישים(התותחים לטעמי) העוסקת בעבריינים וסוחרי הסמים(בדגש על האחרונים!) הרוכשים את ה X5 וה X3 לבית B.M.W לצרכי "עבודה" וכו'. לא ידעתי(באמת) שהקישור הלז חוצה גבולות ומתקיים גם באירופה.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

הם צוחקים על זה הרבה.

למעשה בעונות האחרונות הם דיברו על זה שאנשים נורמליים יכולים סוף סוף לקנות BMW כי הערסים שלהם עברו ל-Audi (אם אני לא טועה).

פורסם
הם צוחקים על זה הרבה.

למעשה בעונות האחרונות הם דיברו על זה שאנשים נורמליים יכולים סוף סוף לקנות BMW כי הערסים שלהם עברו ל-Audi (אם אני לא טועה).

כן - זה היה בהקשר של ההשוואה בין הM3 החדשה לRS4

פורסם

באחד מהפעמים שהייתי באנגליה(והייתי המון פעמים) אחד האנשים שם אמר לי שבאנגליה הם מכנים את הBMW -BLACK MEN משהו.

to finish first first you have to finish

פורסם

כשפושע קונה BMW הוא קונה אותה כהוצאה מוכרת, הפושע אומר לאיש המכירות שה-BMW הזאת מיועדת לעבודה.:lol:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

באחד הפרקים הם דווקא אמרו שX5 (לדעתי אחד הרכבים היותר מיותרים שקיימים בשוק) זה אוטו של סוחרי סמים ו-X3 זה לסוחרי סמים קטנים (מוכרים מהבגאז'... רק למשפחה וחברים... דבק מגע...).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אודי ומרצדס לא מגיעות לחויית הנהיגה של מרצדס, שימו לב שתמיד שהם שאודי ומרצדס מוציאות דגם חדש אמת המידה שלהם היא במוו, הלוואי וגם אני הייתי ערס עם במוו:-(

• תוכן חדש...