Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עמדתי לבצע רכישה של אימפרזה 94, הגעתי לסניף הדואר, הפקיד הזין את הפרטים שלי ושל מר בחור ממנו אני קונה את הרכב, ועל הצג הופיעה ההודעה "לא ניתן להעביר בעלות". עכשיו בעל הרכב טוען שהרכב לא ממושכן, מה גם שלא צריך להיות שום קשר לעניין ובכל מקרה אני אבדוק את זה במעמד הקנייה הבא אם יהיה. נסענו למשרד הרישוי והיה סגור עד לאחר החג. השאלה היא מה יכול ליצור מצב כזה? בנוסף הוא אומר שהוא איבד את הרשיונות לפני חודש והוציא חדשים ב26.3. האם זה יכול להיות קשור לנושא?

פורסם

פעם קרה לי שמס הכנסה נזכרו במשהוא וחסמו לי אפשרות למכור רכב.

לא היה שום שיעבוד, אבל היה עיקול על העברת בעלות.

פורסם
היום עמדתי לבצע רכישה של אימפרזה 94, הגעתי לסניף הדואר, הפקיד הזין את הפרטים שלי ושל מר בחור ממנו אני קונה את הרכב, ועל הצג הופיעה ההודעה "לא ניתן להעביר בעלות". עכשיו בעל הרכב טוען שהרכב לא ממושכן, מה גם שלא צריך להיות שום קשר לעניין ובכל מקרה אני אבדוק את זה במעמד הקנייה הבא אם יהיה. נסענו למשרד הרישוי והיה סגור עד לאחר החג. השאלה היא מה יכול ליצור מצב כזה? בנוסף הוא אומר שהוא איבד את הרשיונות לפני חודש והוציא חדשים ב26.3. האם זה יכול להיות קשור לנושא? לא

כיון שהרשיון חדש 26.3 תסתתכל בהערות למטה יש הגבלות ושם כבר יכול להיות כתוב עיקול או הערה אחרת שמונעת העברת בעלות.

טסט בתוקף אני מניח שיש לו, לכן אני מעריך שזו לא הסיבה. יכולות להיות סיבות נוספות אבל בכל מקרה תצטרכו להגיע למשרד הרישוי ואז תדע בדיוק את הסיבה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...