Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בפוטושופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פוטושופ 7.0,נדמה לי הגרסא הלפני אחרונה.

הבעיה היא שיש קבצי JPG שאני לא מצליח לפתוח.קבצים שצולמו בפלאפון או מצלמה דיגיטלית,רזולוצייה לא גבוהה,משקל לא גדול גם כן.

מה יכול להיות הבעיה?הרי יש קבצי JPG שאני כן מצליח לפתוח בלי שום בעיה עם רזולוצייה גבוהה יותר מאלה שאני לא מצליח.

תודה רבה לעוזרים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

קודם כל פוטושופ 7.0 זה ממש לא הגרסה הלפני אחרונה...

בכל מקרה, אתה בטוח שאלה קבצי JPEG ? באיזו תוכנה אתה כן מצליח לפתוח אותם ?

הפוטושופ כותב לך איזושהי הודעה כשהוא לא פותח אותם ?

פורסם

בטוח שזה JPG.כול תוכנה אחרת פותחת אותם אפילו התוכנה הפשוטה של הווינדוס.

הפוטושופ לא רושם לי שום דבר,אני פשוט לוחץ OPEN ויוצא לי החלון של NEW עם ההגדרת גודל דף וכו,כאילו אני מבקש לפתוח דף חדש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

שתי אופציות:

תנסה לפתוח את הקבצים בתוכנה אחרת שיש לה אופציה לעשות COPY לתמונה ואז תיצור מסמך חדש בפוטושופ ותעשה PASTE.

או שפשוט תנסה לגרור את הקובץ לתוך החלון של הפוטושופ ותראה מה קורה.

פורסם

בגרירה יוצא החלון של מסמך חדש וב-COPY הפוטושופ לא נותן לעשות PASTE:shock:

פורסם

זה מאוד מוזר, פוטושופ התפגר אצלך.

ניסית לעשות Paste דרך התפריט ולא דרך המקש ?

אם כן, נסה אולי לסמן את כל הדף שפתחת בפוטושופ בעזרת כלי הסימון המרובע, העתק את התמונה אותה אתה רוצה לקחת וכשהדף מסומן כולו תלחץ Paste Into באותו תפריט שנמצא הPaste.

אם אלו לא עוזרים, לדעתי תתקין מחדש את הפוטו, נראה שהוא ממש התפגר אצלך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

וכאופציה אחרונה וממש גרועה אבל מועילה אתה תמיד יכול להשתמש במקש ה-PRINT SCREEN.

פשוט תפתח את הקובץ בתוכנה שפותחת אותו, תלחץ PRINT SCREEN ואז בפוטושופ תעשה מסמך חדש

(הוא יעשה לך אוטומטית מסמך בגודל של ה- CLIPBOARD) ואז תעשה PASTE ותחתוך רק את התמונה.

פורסם

כניראה שבאמת אני יעבור לגרסא הבאה כי הבעיה הזאת קיימת מרגע ההתקנה.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...