Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלילת רישיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה השאלה שלי היא כזאות

מתי שהאיתי נהג חדש תפסה אותי המשטרה

לקחה לי את הרכב והרישיון לחודש

וניקבע תאריך למישפט

עכשיו חודש לפני המשפט ניגמר לי הנהג חדש

אז שהיגעתי למשפט לא האיתי כנהג חדש

השאלה שלי עם זה שהגעתי למשפט ללא נהג חדש

עכשיו אני אומר לקחת את הרשיון בלי טאוריה בלי טסט

או שאך זה הולך??????

פורסם

בגלל צורת הניסוח שלך אני לא הבנתי שום דבר.

כבר היה משפט או שיש לך עוד חודש עד למשפט?

על מה לקחו לך את הרישיון?

אם המשפט בעתיד, רק אחריו תדע מה העונש הסופי שלך.

לדעתי, בגלל שבזמן ביצוע העבירה היית נהג חדש, יתייחסו אליך כמו לנהג חדש.

לקחת עו"ד?

אם לא, זה הזמן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היה כבר מישפט השלילה ניגמרת עוד 3 שבועות קיבלתי 7 חודשיים

ובמשפט לא היה מדובר על נהג חדש רק שלילה וקנס

פורסם

חבר שלי עשה עברה ולקח מעל 2 נוסעים כשהוא היה נהג חדש, לקחו לו את הרישיון לחודש וקבעו לו תאריך למשפט, היום כאשר הגיע למשפט והוא כבר לא נהג חדש! עדיין במשפט לקחו לו את הרישיון לחודשיים על העבירה לא משנה עם כרגע הוא נהג חדש או לא

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לקבלת רישיון שנפסל ע"י בית המשפט, יש לפנות למשרד הרישוי לאחר תום תקופת השלילה, עם טופס הפקדת רישיון בבית המשפט, כתב אישום וגזר דין

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בית המשפט עובד בשיטה רטרואקטיסית, אם עשית את זה בתור נהג חדש אז תענש בתור נהג חדש.

ואתם שואלים על מה? מישהו אמר Pyroteck?

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

נשמע לי קצת מוזר מה שאתה אומר כי אני מכיר המון מקרים שאנשים נתפסו על ידי המשטרה כשהם היו נהגים חדשים ונקבע להם משפט, והעורך דין שהם שכרו דחה את המשפט עד שנגמר הנהג חדש בשביל למתן את הענישה, כמו שהבנתי כשהנהג חדש נגמר העונש נהיים יותר קלים.

פורסם
עכשיו אני אומר לקחת את הרשיון בלי טאוריה בלי טסט

או שאך זה הולך??????

תצטרך לעבור את כל הליך הוצאת רשיון הרכב מחדש.

נשמע לי קצת מוזר מה שאתה אומר כי אני מכיר המון מקרים שאנשים נתפסו על ידי המשטרה כשהם היו נהגים חדשים ונקבע להם משפט, והעורך דין שהם שכרו דחה את המשפט עד שנגמר הנהג חדש בשביל למתן את הענישה, כמו שהבנתי כשהנהג חדש נגמר העונש נהיים יותר קלים.

זו "האגדה" הכי נפוצה שיש, לידה אפילו סיפורי התורה נשמעים בלתי מופרכים בעליל.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שלילה מעל ל3 חודשים מחייבת הוצאת רשיון מחדש כלומר לעשות תיאוריה, מס' שיעורים (לא חייב 28 ), וכמובן טסט.

מלווה לא יהיה לך אבל כן תהיה נהג חודשים שנתיים נוספות.

פורסם

אם אתה בתור נהג חדש מקבל מעל ל-3 חודשי שלילה, אתה מחויב בתיאורי וטסט מחדש

יש בזה גם פרצה...אם המשטרה נתנה לך חודש, אז בבית משפט ינקו לך את החודש הזה.

ככה שאם תקבל בבית משפט 3 חודשים, זה יהפוך לחודשיים.

ודרך אגב בבית משפט, לפני המשפט מנסים להגיע לעסקאות טיעון...אני הכרתי נהג חדש שהגיעו איתו לעסקת טיעון שהוא מקבל 89 יום ולא 3 חודשים רק כדי שהוא לא יצטרך לעשות תיאוריה וטסט מחדש

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...