Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום סיימתי את קורס הקד"צ נהיגה ומחר אני מסתפח לחייל השיריון וצריך להיות ב10 בבוקר במחנה שיזפון, דרומה לבאר שבע.

עזבו את הקטע שזה חור רציני המחנה הזה, ובקושי ויש לשם אוטובוסים.

מישהו יכול לתת לי פרטים חיוביים או שליליים על חייל השיריון?

מישהו מכיר את מחנה שיזפון הזה? האם זה עד כדי כך חור?

אני ממש מבואס בנתיים :-(

שבוע טוב לכולם.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

הרגת אותי :) דרומה לבאר שבע.

זה בערך חצי שעה מאילת

זה חור אבל לא כזה נורא אם אתה לא אוהב להיות בבית, אני מכיר כמה אנשים שהיו יוצאים לאילת במקום לבית ברוב השירות שלהם והיה להם כיף

פורסם
הרגת אותי :) דרומה לבאר שבע.

זה בערך חצי שעה מאילת

+1

כל הבסיסים באזור הזה הם חור לא נורמלי.

שיזפון,סיירים,בהל"ץ,עבדת,חיון וכו...

פורסם

אגב גם אם תצא ב-5 בבוקר לא תגיע לשם ב-10

איזה הזויים הצבא האלה :)

מזכיר לי סיפור על עצמי.. אז בזמנו אמרו לי להגיע לאיזה חור בצפון ב-9 בבוקר הגעתי ב3 בצהריים, היה שם איזה קצין (טמבל) שאל אותי למה הגעתי רק עכשיו (בצעקות כמובן) אמרתי לו פעם הבאה תזמין לי מסוק שיקח אותי, הוא התפוצץ מצחוק ושלח אותי חזרה הבית :)

פורסם

גם אני הייתי מוצא את עצמי בצבא שאומרים לי להגיע ב9 בבוקר 300+ קילומטר מהבית, תמיד הייתי מגיע לקראת הצהריים-ערב ומעולם לא דיברו איתי\איחרתי :lol:

אבי.

פורסם

אני יודע שאין סיכוי שבעולם שאגיע בזמן, אבל לא נורא נתנו לי מס' טלפון של מישהי להתקשר אליה כדי להודיע על האיחור :-)

בחורות לפחות יש שם? :roll:

פורסם

:-)

בעיקרון אני הולך להיות נהג שם, לא ניראה לי שיש לי מה לחפש שם בגדודים, אז כניראה בחטיבה. לא?

בכל מיקרה, ניראה כבר מחר...

(מקווה שהיו לי מלוות ולא מלווים :-))

שבוע טוב.

פורסם
היי

במחנה שיזפון, דרומה לבאר שבע.

.

יותר נכון לומר שמחנה שיזפון זה צפונה ממצרים.

:wink:

כן, זה אמנם חור אם אתה מגיע מהצפון, אבל לכל חסרון יש יתרון, וזה שאתה תזכה לדי הרבה אפטרים באילת,שזה אחלה, מעבר לזה אם תתחבר שם טוב תוכל להתקמבן על יציאות צפוניות מוקדמות וכו'.

אל תקח את זה קשה ואל תתבאס, סה"כ לא כזה נורא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא סתם הבסיס הזה זכה לכינוי

"שיזחור"

שמו השני של הבסיס הוא שיבזון. 8)

היי

היום סיימתי את קורס הקד"צ נהיגה ומחר אני מסתפח לחייל השיריון וצריך להיות ב10 בבוקר במחנה שיזפון, דרומה לבאר שבע.

עזבו את הקטע שזה חור רציני המחנה הזה, ובקושי ויש לשם אוטובוסים.

מישהו יכול לתת לי פרטים חיוביים או שליליים על חייל השיריון?

אני ממש מבואס בנתיים :-(

שבוע טוב לכולם.

הבסיס נמצא שעתיים דרומה מבאר שבע ושעה צפונה מאילת.

אם אני לא טועה יש קו אוטובוס שיוצא מבאר שבע ב-7 וקצת (שירתתי בסיירים לפני 6 שנים, אבל לא נראה לי שמשהו השתנה מאז בחבל ארץ זה :?).

משהו חיובי או שלילי של שיריון? אתה רציני? חיובי- יש מדריכות שיריון שוות למדי.. שלילי- הן רוב הזמן בטנק אז הן מריחות לא משהו.. (זה לא היה ברצינות)

פורסם
גם אני הייתי מוצא את עצמי בצבא שאומרים לי להגיע ב9 בבוקר 300+ קילומטר מהבית, תמיד הייתי מגיע לקראת הצהריים-ערב ומעולם לא דיברו איתי\איחרתי :lol:

אבי.

זה עוד כלום...אם עסקנו בסיפורי צבא

אמרו לי להגיע למז"י ב9 בבוקר ואני גר באשדוד.

הגעתי ב11 , ונכנסתי למשרד של הקצינת מיון רק ב2 בצהריים , וממ"זי יצאתי רק ב5 בערב. כל זה בשביל לקבל סיפוח לבסיס חדש ושלילת מקצוע

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא הבנתי בתור מי אתה הולך לשם. בהתחלה רשמת שאתה בחיל שיריון, אחר כך רשמת נהג ואני מבין שלא נהג של טנק..?

לא יודע איך יהיה התפקיד של, אבל הבסיס לא רע. יש שם חדרים מעולים עם יאס ומיזוג,בריכה שבשיפוץ כבר המון זמן :/

יש שם המון חבר'ה כך שלא יהיה משעמם. לא יודע איך יהיה אצלך, אבל אם אתה לא שריונר כנראה שתעשה בדר"כ חמשושים ולא יהיו לך תפקידים ולא שבתות(נדיר). בקשר למי שאמר שאין בנות אז זה שונה עכשיו. המדריכות עברו מסיירים לשיזפון וכל המדריכות כעת בשזפון בנוסף לכל המשקיות ת"ש /חינוך וכו'

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...