Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון אני נהג האמר שם,

כמובן שיתנו לי לנהוג על עוד כלי רכב, אבל "הבסיס" שלי זה האמר.

בכללי השד לא כזה נורא, אבל המקום חור :lol:

לילה טוב.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

בתור אחד ששירת 3 שנים בבהל"ץ (15 דקות משיזפון) אני יכול להגיד לך שדבר ראשון זה חור.

דבר שני זה לא כזה נורא. אני גר באיזור נתניה ולקח לי 6 שעות להגיע מהבית לבסיס + 6 שעות חזרה.

בהתחלה זה קשה וזה לא הכי נעים אבל וואלה מתרגלים לאט לאט הנסיעות עברו יותר מהר ויש בזה גם יתרונות.

דבר ראשון אין לך סיבה להיות לחוץ בית כי גם ככה הבית נמצא 400 קילומטר ממך.

הדבר השני הוא שהייתי מתעורר כל יום ראשון ב10 בבוקר ויוצא לבסיס ב11 מגיע ב5 בערב.

יום חמישי כשיוצאים הביתה, יוצאים מוקדם יחסית. כך שיום ראשון עד שאתה מגיע לבסיס כל היום נשרף ויום חמישי אתה יוצא מוקדם שזה אומר שגם הוא נשרף,אז יוצא לך כביכול לעבוד יום שני שלישי ורביעי.

עוד יתרון זה בחגים וכל זה, אם יש איזה חג שיוצא נניח יום שני אז סביר להניח שלא יביאו אותך לבסיס ליום אחד.

קיצר כל מיני דברים כאלה. אני אישית מאד נהנתי בשירות שלי ומרוב שביליתי באילת (לפחות פעם בשבוע) אני כבר לא יכול לראות תעיר הזאת :] חח בקיצור הרבה הצלחה אח שלי.

:smilecolr:snipersmi
פורסם

הייתי שם 3 חודשים עד שהועברתי ליד רמאללה, אפשר לצאת משם לאילת לאפטר, בחטיבה יש בנות, חדרים נוחים וממוזגים, הבסיס עצמו מאוד מושקע, אוטובוס לוקחים מתחנה מרכזית ב"ש, שכחתי את מספר הקו אבל הוא תמיד עמוס.

בהצלחה.

פורסם

הייתי שם בטירונות ובחלק מן האימון המתקדם יותר בתור טנקיסט.

יצאתי משם מסיבות רפואיות.

אני אישית חושב שהנסיעות לשם זה החלק הכי כייפי, כי באמת מתבזבז לך כל היום ובנוסף אפשר להשלים שעות שינה.

אני הייתי יוצא במוצ"ש ופשוט משלים שעות שינה באוטובוס.

החדרים עצמם סבבה עם מזגן טלויזיה וכו'.

יש בנות בבסיס, ואני יכול להגיד לך שהנהג האמר של הפלוגה שלי היה איתם 90 אחוז מהיום (או שהם גם התקלחו ביחד לא יודע).

בקיצור זה לא כזה נורא כמו שזה נשמע.

מה שכן - ח*א של שק"מ אחד הגרועים שהייתי בו.

פורסם

שירתתי שם כמעט שנתיים ושמונה אבל בחטיבה וזה לא כזה נורא חוץ מקור וחום מחרידים בהתאם לעונה.אם תהיה בגדודים אפילו נהג אז זה לא כזה שמח אבל החבר'יה לרוב יהיו אחלה ובסופו של דבר זה מה שחשוב,כמו שציינו זה שעתיים ורבע נסיעה מבאר שבע

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...