Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך העניין פיג'ו 106 שנת 98

הבנתי שישנן 3 אפשרויות

1. חדירה דרך השסתומים (ככל הניראה החלפת גומיות שסתומים)

2. חדירה דרך הבוכנה/רינגים (בשביל זה אני יבדוק קומפרסיה)

3. פריצה באטם ראש מנוע

לצורך העניין אין לי נזילה הניראת לעין.

הסיבה לשאלה היא שהרכב שלי אוכל המון שמן (2 גלונים של 4 ליטר הלכו לי בחודשיים - שלוש)

ואני רוצה לנסות לרדת לשורש הבעיה, בפחות כאב ראש ופחות עלות.

תודה מראש!

פורסם

הרכב מעשן כל הזמן ?

איזה נפח מנוע הרכב שלך ?

באיזה צמיגות שמן אתה משמתש ושל איזה חברה ?

מה צבע העשן ?

מה לגבי איבוד מים ?

כמה קילומטר המנוע עשה ?

תענה על השאלות האלה יהיה יותר קל לאבחן את הבעיה ..

HONDA CIVIC LS

פורסם

אני יכול לומר לך מניסיון שהבעיה שלך היא גומיות שס' .

אבל לעשות במנוע כזה גומיות שס' זה לא כל כך כדאי בגלל העלויות ולכן אני מציע לעשות עבודה יסודית

להוריד ראש מנוע ולעשות ניקיון ישור ושלייף שס' להליף גומיות ואטמים ועוד בעיות יפתרו על הדרך גם אם אתה בטוח שאין אז יש בלי לראות אני אומר מניסיון (אלא אם תגיד שעשו משהו כזה בזמן האחרון ) אם המנוע בתול אז האטמים גמורים ויש יניקות אוויר והמנוע לא עובד נקי ולכן זו המלצתי המיקצועית עלות תיקון כזה בין 1800 עד 2000 ש"ח תלוי במצב הראש לא כולל מע"מ

פורסם

הנתונים:

מנוע 1600, עשה 178000 ק"מ, האוטו מעשן אבל בעיקר כשהוא קר, גם במיכל עיבוי יש ירידה של מים ואני ממלא מפעם לפעם (השאלה אם יש חדירה של מים למנוע או שהפקק של הרדיאטור אינו 1.4BAR כפי שאמור להיות, כבר שמתי לב שבורח לי קצת מים מהחריץ ליד הפקק אחרי שהאוטו היה חם)

לגביי השמן ברובו היה 10W40 אבל פעם אחת השתמשתי ב-20W50 + דבש

מה גם יש לציין שבהחלפת פלאגים האחרונה היה שמן על ההברגות שלהם.

לגביי אוברול שלם למנוע, חשבתי על זה וזה בתכנון (אולי עצמאית עם עזרה ממישהו שמבין דבר או שתיים + הזמנת ספר HAYNES)

אבל בגדול אני מנסה למצוא נקודתית את הבעיה כרגע, עד שיתפנה לי סכום כסף לסט שלייף קומפלט, רינגים, ושיפוץ ראש

אני הולך היום לעשות בדיקת קומפרסיה, אם יימצא תקין אז אני פשוט יעשה רק שיפוץ ראש , גומיות שסתומים, ואטם ראש.

אבל אם יש בעיית קומפרסיה נוסיף לזה גם חריטה ורינגים.

אני צודק בשיקול שלי?

• תוכן חדש...