Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבהחלפת שמן מנוע (בטיפול לרכב למשל) מרוקנים גלון של 4 ליטר(שמן חדש). העניין הוא שמתי שמיסתכלים במדיד רואים שהשמן דיי עובר ולא במעט את קו ה - F. אני מדבר על ריכבי הפרייבט. האם זה תקין?

:)
פורסם

יש הרבה רכבים שמסתפקים ב 3.5 ליטר ויש שדורשים יותר מ 4 ליטר.

אם אין לך את נתוני היצרן אז מה שקובע זה המדיד.

יש למלא שלוש ליטר ואז לבדוק עם המדיד, למלא עוד חצי ליטר ולבדוק שוב אז עוד חצי ליטר ולבדוק וכן הלאה. (יש להמתין כמה דקות מהמילוי למדידה כדי לתת לשמן לרדת למטה).

כדאי לא להגיע למצב שיש שמן מעל למקסימום של המדיד, זה עלול ליצור בעיות.

פורסם

אם לפני מילוי השמן החלפת גם סנן שמן,

יש לזכור שכל עוד המנוע לא הותנע הסנן ריק והקיבולת שלו כ500 ml

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

למה סתם לזרוק מספרים? פילטר של רכב עם מנוע גדול מכיל חצי ליטר, ברוב הפילטרים של הפרטיות בקושי 300 סמ"ק נכנס לשם.

פורסם

בטיפול האחרון ברכב שלי מסוג יונדאי אטוס שמתי לב שמילאו לי משהו בסביבות ה-3 ליטר אולי מעט יותר וזאת לאחר החלפת מסנן השמן בנוסף. עכשיו שאני בודק שמן במדיד אני רואה שהשמן מעט מעל ה-F. זה קריטי?

:)
פורסם

לדעתי - עד חצי ס"מ מעל המכסימום לא לגעת .

יותר - לנסות להוציא עם מזרק גדול יעודי וצינורית ( אם אפשר )

אפשרות נוספת ואחרונה - פתיחת פקק ריקון ,וניקוז העודף בזהירות ( מנוע קר )

- לא לפתוח את פילטר השמן ( מסנן ) פתיחה וסגירה חדשה - מועכת את גומיית האטימה , ומתחילות נזילות שמן :idea: -

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
תודה על התגובה...:)

הכביש לא ישר פלס, יש נטייה ממש קלה של ירידה.

הגובה מעל ה-F הוא בערך סנטימטר אחד לא יותר.

ס"מ מעל הגובה המקסימאלי במדיד זו תוספת משמעותית של שמן מנוע - יש לתקן את המפלס בהזדמנות הראשונה.

פורסם

לא סתם היצרן קבע קו מקסימלי F במדיד , אסור למלות שמן מעל הקו העליון במדיד .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

כמו שפעם קראתי בפורום יותר מדי שמן יכול לגרום ללחץ גדל במערכת לגרום לדליפת מחזירי שמן

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יש למלא שמן לפי הקיבולת הדרושה ולא 3 ליטר על בליינד, יש מנועים ש 3 ליטר זה כבר מעבר למה שצריך.

באלו רכבים ממלאים פחות מ 3 ליטר שמן? אני לא מכיר, אשמח להתעדכן

• תוכן חדש...