Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינני שותף לתורת ה"וואטים לפי משקל".

לעיתים אנשים נוטים לחשוב רק במונחים של מספרים כאלה ואחרים.

אנחנו רואים מגברים 'חלשים', שמוצהרים עשרות וואטים בודדים, ששוברים את הרכב עם העוצמות המתקבלות.

זה לא בהכרח שהמגבר עם המספר הגבוה יותר יהיה טוב/חזק יותר, הכל בסופו של דבר תלוי בשאר מרכיבי בסטאפ/מע' החשמל.

פורסם

מההיכרות שיש לי עם מגברים של אודיסון - למעט הVRX והתסיסס אני לא זוכר שאי פעם התחברתי למערכות שהוגברו על ידם.

זה עניין של טעם אישי בלבד כמובן.

פוניקס גולד - יצא לי לשמוע כמה מערכות על הגברה שלהם - השילוב שלהם עם מוראל לפחות היה נהדר - סאונד חם ונעים.

יצא לי לשמוע כמה מערכות עם סאבים שהוגברו ע"י מונובלוקים שלהם.

אם המגבר הזה הוא מסדרה בינונית ומעלה שלהם והוא חזק יותר מהSRX - אני באופן אישי הייתי לוקח את הPG.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כי יש לך רמקולים של מוראל וHU של אלפיין שמסביר את זה.

מהLRX שמעתי מעט מאוד סה"כ והאמת שממש לא הייתי מודע לזה שיש לך הגברה של אודיסון.

אני מדבר בעיקר על הSRX שכן יצא לי לשמוע פעמים וממש לא התלהבתי ועל המגברים השחורים הקטנים של AUDISON שממש ממש לא אהבתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מצטרף להמלצה על המגבר של פוניקס-גולד מתוך ניסיון אישי עם מגבר שלהם,אומנם מדגם אחר אבל עדין לטעמי התוצאה טובה מאוד למחיר המגבר.

בקשר להגברה של audison אני אישית לא שמעתי את השילוב הנ"ל אבל עם אנשים מאוד מנוסים כאן בפורום אומרים שהם לא התרשמו מהביצועים(לפחות משילוב של ה-srx) אז אולי כדאי להקשיב להם.

מקווה שעזרתי.

פורסם

לפי דעתי ממש לא כך.

כמו שאמרתי , מס' אנשים מאוד התרשמו מהאודיסון שהגביר אצלי מורלים.

ומאיך שהוא מגביר את החדשים.

ולדעתי הוא טוב יותר מהפוניקס, לא שאני שולל את הפוניקס.

פורסם
אבל עם אנשים מאוד מנוסים כאן בפורום אומרים שהם לא התרשמו מהביצועים(לפחות משילוב של ה-srx) אז אולי כדאי להקשיב להם.

לא כל כך.

קרא למשל את דברי ניר:

בניגוד לכל הENTRY LEVEL של רוב החברות, פה לא מדובר על מוצר "מדבקה" שרק נושא את הלוגו כמו הזאפקו-IFORCE או דארק-בלו של הליקס וכו'.

פה מדובר על מגבר שמיוצר בדיוק באותו אופן כמו אחיו הגדולים הLRX והVRX עם שימוש באותם רכיבים בדיוק.

כי אודיסון אם אתה לא יודע מייצרת את הכל לבד, מברגים דרך קבלים והמשך בסלילים.

סדרת SRX החדשה היא סדרה מעולה של מגברים איכותיים במחיר עממי לחלוטין.

בפועל המגברים הללו(SRX) גם מוציאים יותר ממה שהם מוצהרים, המגבר הזה מוציא באיזור ה75-80 וואט RMS לערוץ.

פורסם

אתה צודק צביקה,אבל התכוונתי למה שנאמר כאן:

lanosforce כתב:

אני מדבר בעיקר על הSRX שכן יצא לי לשמוע פעמים וממש לא התלהבתי ועל המגברים השחורים הקטנים של AUDISON שממש ממש לא אהבתי.

וגם את זה הוא כתב:

פוניקס גולד - יצא לי לשמוע כמה מערכות על הגברה שלהם - השילוב שלהם עם מוראל לפחות היה נהדר - סאונד חם ונעים.

פורסם
lanosforce כתב:

מה שייך מורל? אמרת מערכות שהוגברו ע"י אודיסון. המורל הוגבר ע"י אודיסון LRx.

אדי, אתה גנוב? :-D זו בדיוק הסיבה שה'התחברות' היתה נכונה, אילו ידעת שאודיסון מגבירים זה היה מקלקל לך את הסאונד?:wink:

_________

• תוכן חדש...