Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מזמן פרסמתי מדריך וכתבה שלמה על הנורות הללו ועל איך ניתן להזמינם מהאתר עם שלל נורות אחרות.

חשוב לציין כי הנורות מהאתר מיוצרות בגרמניה ומקוריות לגמריי! כל הקופסא מלא בהצהרות טקסטים, בדיקות וכיתובים. לא משהו שמיוצר בסין, כמו כן האתר מאשר ומצהיר. גם כן נראה על הנרואה עצמה שמיוצר בגרמניה על פי הכיתבו ועל כל פינה בקופסא.

תכנסו לקרוא איך להזמין בדיוק, מה השלבים ואיך הכל עובד, כתבתי מדריך שלם וענק, מאוד שווה למי שמעוניין בנורות איכותיות שמיוצרות בגרמניה מקורי ומכל סוג ומשלוח בחינם! הכי חשוב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=231882

תכנסו תקראו ותהנו מהנורות, אני עובר בשבוע הבא כנראה לנורות X TREME +80 של פיליפס, מכיוון, שנורות הדיימונד, לא מאירות באותה עוצמה כמו נורת הלוגן רגילה. לצערי וזאת עובדה, כאשר אני נוסע מאחוריי רכב מסויים, רואים בבירור כי יש על הכביש אלומת אור חזקה, למרו תשאצלי זה יפה ולבן והכל, אבל אין כל סימן על הכביש מובהק שיש אכן נורות חזקות.

כמו כן, למי שרוצה לדים למינהם, במדריך כתוב הכל + לאתר שאני מזמין ממנו בקביעות שתוכלו לקחת משם.

בהצלחה ותהנו.

פורסם

תכנסו תקראו ותהנו מהנורות, אני עובר בשבוע הבא כנראה לנורות X TREME +80 של פיליפס, מכיוון, שנורות הדיימונד, לא מאירות באותה עוצמה כמו נורת הלוגן רגילה. .

ה +80 מאירות ממש חזק. לצערי אין אותן ב H1.

יש גם את ה Orsam night breaker שהן +90 . אותן יש ב H1. אולי אני אנסה אותן מול ה +50 שלי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
לא מסכים איתך.

יש לי זוג כאלה על הרכב, וכן אולי זה לא לבן מושלם, אך שונה לגמרי מגוון צהוב.

נורות רגילות נותנות גוון של3200K

נורת בלו וי'ן נותנת גוון של 3400K

אולי יש לך ראיית על ,אבל העין שלי לא מצליחה להבחין ב200K הבדל.

ניסיתי בלו ויז'ן לפני הדיימונד ויז'ן, בזבוז כסף מוחלט.

עד היום אני תקוע עם 2 סטים של אורות חניה בלו ויז'ן שנשארו מההרפתקאה הזאת.

תכנסו תקראו ותהנו מהנורות, אני עובר בשבוע הבא כנראה לנורות X TREME +80 של פיליפס, מכיוון, שנורות הדיימונד, לא מאירות באותה עוצמה כמו נורת הלוגן רגילה. לצערי וזאת עובדה, כאשר אני נוסע מאחוריי רכב מסויים, רואים בבירור כי יש על הכביש אלומת אור חזקה, למרו תשאצלי זה יפה ולבן והכל, אבל אין כל סימן על הכביש מובהק שיש אכן נורות חזקות.

כמו כן, למי שרוצה לדים למינהם, במדריך כתוב הכל + לאתר שאני מזמין ממנו בקביעות שתוכלו לקחת משם.

בהצלחה ותהנו.

לא הבנתי מה האינדיקציה שלך להארה חלשה, אולי תסביר את עצמך שוב?

אני דווקא מאוד מרוצה , ולא הרגשתי ירידה בעוצמה. סביר להניח שזו לא אותה עוצמה, אבל כנראה שזה לא מהותי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פשוט שמתי לב, כנראה זה עקב הציפוי העבה שיש על הנורה (אני אורמ עבה יחסית כי אחת מהנורות נשרטה לי קלות וראיתי שאכן השכבה די עבה), לכן אני שם לב כי רכב עם נורות צהובות טובות, מאיר חזק יותר על הכביש ורואים כתם של אור חזק על הכביש ממול הרכב (אני מתכוון לנורות טובות לא רגילות פשוטות ביותר של רכבים).

לכן אני מעוניין לעבור ל PHILIPS X TREME +80% כי לפי סקירות שעשיתי באינטרנט, יש כמה פורומים שהשוו אותן לנורות אחרות וגם השוו לנורות של OSRAM NIGHT BREAKER ויצא שפיליפס עדיין מאיר חזק יותר ובהיר יותר.

מצאתי לאורך האתרים בגוגל, פורומים שונים שהשוו עשו בדיקות רבות וכו', היהנ לינק לפורום שפרסם תמונות, חבוה להכנסו לראות הבדלים! ממש עשו עבודה נחמדה מאוד.

http://www.civicforums.com/forums/195-honda-civic-parts-reviews/297228-philips-xtreme-power-80-h4-bulbs.html

לכן החלטתי כי אני מעוניין לעבור לאקסטרים +80 , בהתחלה חשבתי על VISIONPLUS אבל ירדתי מהרעיון כי יש את האקסטרים.

רוצה לציין כי הנורה של האקסטרים של פיליפס, בעלת טכנולוגייה מאוד חדשה עם שילוב גז בפנים וכמו כן מבחינה טכנולוגית מאוד איכותית.

http://www.xp-lamp.com/more-light.php?lc=en

וכמובן כל האישורים החוקיים:http://www.xp-lamp.com/original-equipment.php?lc=en

(תקן ה E)

שבוע הבא בתקווה אנסה אותן ואגיד מה ואיך ואצלם כמה תמונות.

(מכיוון שהן לפי הערכתי אמורות להגיע שבוע הבא).

** להזכיר, מי שרוצה להזמין בזול מאוד, כולל משלוח חינם + תמיכה טכנית והנחה של 10 אחוז בקניי הבאה ושירות לקוחות מעולה, להכנס לאתר של אוטו למפס במדריך שכתבתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=231882

** יש לציין כי חלק מהאנשים אשר הזמינו דרך GTLV, לא אומר מתוך זלזול או פגיעה בחנות, אך אמרו כי פשוט לא מצאו כיתוב כי הנורות אכן יוצרו בגרמניה, למרו תשהנורות אשר התקבלו מהאתר מפורש ומוטבע ועל גבי על הקופסא ועל הנורה עצמה מוטבע ייצור גרמניה. זה הכל.

פורסם

טוב הזמנתי את האקסטרים, בטח 3 שבועות עד שיגיעו, יהיה לי בבית אוסף של נורות פיליפס (בלו, דיימונד ואקסטרים), אפשר לעשות מבחן השוואתי בינהם ולהעלות לפורום, אני אחזור לדווח עוד כמה שבועות.

פורסם

יש לי מה ללכת לGTLV ולהתלונן ?

כי שאלתי אותם אם זה חוקי.

ולא נדבר על זה שקיבלתי נורות made in china במקום הגרמניות.

עכשיו שעברתי לנורות המקוריות שמתי לב שהן מאירות יותר טוב,אולי בגלל שיש לי עדשה מזכוכית והיא לא חלקה.

בקיצור אני כנראה מוכר את הנורות ואני אקנה משהו נורמלי כמו ה80+.

למישהו יש רעיון אילו נורות לקנות?

ד"א כבר אין את הדיימונד וויז'ן באתר של פיליפס.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש לי את H7 Philips X-treme Power +80%. קניתי אותם בhttp://www.autobulbsdirect.co.uk/?source=webgains&siteid=43292 . הגיעו לארץ תוך 5 ימים.

הן באמת מאירות הרבה יותר חזק מהנורות הסטנדרטיות. אבל זה לא מתאים למישהו מחפש פוזה של קסנון. האור יותר בהיר, אבל עדיין צהוב. כרגע אני מחכה לH1 Osram Night Breaker +90%.

פורסם
לא מסכים איתך.

יש לי זוג כאלה על הרכב, וכן אולי זה לא לבן מושלם, אך שונה לגמרי מגוון צהוב.

יש לי בלו ויז'ן ותכלס, זה טיפה לבן וטיפה חזק מהנורות הרגילות, שום דבר מעבר...

אם מישהו רוצה שינוי משמעותי זה לא זה.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

מאז ומתמיד ה-Diamond Vision לא הופיעו באתר של פיליפס.

אני חושב שהנורות שנמכרות ב-GTLV הן לא פחות מחיקוי זול - אחרת איך תסבירו שהנורות שלי ושל אייל מיוצרות בגרמניה ואין עליהן שום כיתוב המעיד על איסור מכירה באירופה ובארה"ב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא בטוח שזה חיקוי אבל כנראה שGTLV רצו לגזור קופון גדול יותר , ולכן ייבאו את הדגם המיוצר במזרח.

בזמנו כשהתעניינתי ברכישה (רק אוראל יודע כמה זמן התלבטתי לפני שהזמנתי - מעל חצי שנה) קראתי לא מעט המלצות לקנות רק את אלו שמיוצרות בגרמניה ולא את אלה שמגיעות מהמזרח, אני אנסה לחפש עדויות לכך שוב.

אגב אם אתם מזמינים, תוודאו שהן קיימות בסטוק כי אני חיכיתי בערך 3 חודשים עד שיהיו במלאי ועוד חודש עד שיגיעו אליי.

(וכמובן תוודאו שמדובר בגרסא ה"גרמנית"., אני אעלה תמונה של האריזה שלי בהמשך הערב כשאהיה בבית)

פשוט שמתי לב, כנראה זה עקב הציפוי העבה שיש על הנורה (אני אורמ עבה יחסית כי אחת מהנורות נשרטה לי קלות וראיתי שאכן השכבה די עבה), לכן אני שם לב כי רכב עם נורות צהובות טובות, מאיר חזק יותר על הכביש ורואים כתם של אור חזק על הכביש ממול הרכב (אני מתכוון לנורות טובות לא רגילות פשוטות ביותר של רכבים).

.

אתה צריך להשוות בין רכבים זהים מאותו דגם. לכל רכב גובה שונה, זווית שונה של הפנס, רפלקטור שונה וכו'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמתי לב שישנן 2 סוגי אריזות, "בליסטר" (פלסטיק קשיח שקורעים), ואריזה שמורכבת בחלקה מקרטון.

באיביי האמריקאי מוכרים אריזות קרטון ובאיביי הבריטי אריזות בליסטר, אני לא חושב שזה חיקוי זול, אני חושב שזה פס יצור שונה, מה שכן באתר פיליפס העולמי אריזת הבליסטר מופיעה באתר ולא הקרטון, מה שמשותף לי ולאריזה של אייל ואוראל זה שהן עשויות קרטון ולא בליסטר, יתכן שאריזות הקרטון מיוצרות בגרמניה והבליסטר במזרח, בכל מקרה אני לא חושב שזה משמעותי, מי שרוצה קרטון שיזמין מאיביי האמריקאי למי שלא איכפת שיזמין מאיביי הבריטי.

פורסם

הנורות עם אריזת בליסטר המקורית אשר הגיע אליי (H7) הגיע באריזת פלסטיק קשיחה, מלא כיתובים איכותיים ומנגנון מיוחד מפלסטיק אשר החזיק את הנורות במקומן ובכדי לפתוח גם יש טריק מיוחד שם.

קופסא עם פרספקס שקוף חתוך, צבעונית, פלסטית וקשיחה מאוד עם 2 תומכות ממתכת בצדדים לעיצוב עגלגל (לא דומה לאריזת ה H4).

אז לפעמים יש יתרון בלהזמין מאתר שעובד אך ורק עם נורות מקוריות ואיכותיות ואכן מתייחב לזה ומוטבע על הנורות וגם על כל מקום בקופסא.

קראתי על OSRAM NIGHT BREAKER +90% ומסתבר שהן פחות או יותר מפיקות עוצמת אור זהה, למרות שלכל אחת מהנורות יש יתרונות שונים ופיקוס שונה, כמו כן לאוסרם יש 2 ציפויים, עליון ותחתון אך באמצע אין, היכן שישנו חוט להט, על מנת להפיק אור לבנבן יותר, חלק אומרים ובבדיקות נראה כי הציפוי הקטנטן הזה פוגע במקצת בכללי באחוזים בודדים. לא יותר.

בקשר ל DIAMOND VISION, להן יש ציפוי עבה מאוד יחסית לנורות (ממש נראה כאילו טבלו אותן בחורמ הכחול), גיליתי זאת עקב אחת שנשרטה לי, לכן האור הכללי נמוך בהן עקב הציפוי היחסית עבה שיש בהן, נכון נראות נהדר ויש לי כאלו נכון להיום עד שיגיעו האקסטרים, אבל עובדה כי למרות הציפוי העבה, האור פחות.

• תוכן חדש...