Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצ'בק בארץ.

Cartunes
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האצבק זה נושא מאוד מאוד רחב...זה עולם כמו שאמרת.

האצבק זה נושא רחב כמו מנוע בנזין, חמישה מושבים ובקרת אקלים. אתה רואה מישהו מקים מועדון למכוניות עם בקרת אקלים? תעשה טובה, זה לא עולם ולא בטיח, ואין שום מכנה משותף לגיטימי בין יונדאי i10 לגולף GTI, למעט העובדה שלשתיהן יש מנוע, הגה וארבעה גלגלים (אה, כן, ומרכב האצ'בק). בקיצור - חפש לך "עולם" אחר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם באגי זה רכב לכל דבר

לא נכון.

ואני לא מבין מה הקשר בין 306GTI-6 לבין דהייטסו שרייד (לצורך העניין - ויסלחו לי בעלי השרייד).

פורסם

לברלינגו יש מספר דלתות אי זוגי, כמו גם למשאית שיש לה מרכב עם דלת אחורית.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

מה פתאום סטיישנים!

זה מועדון האצ'בק!!

מזל שיש לי גם וגם... :-P

תמיד רציתי לראות איך נראים אנשים שקונים דייהולט אביאו האצ'בק. אולי סופסוף במפגש המועדון ייצא לי לפגוש אחד פנים מול פנים.

בעצם... עכשיו שהרעיון עולה... מועדון סטיישנים בישראל כבר עשוי להיות משהו קצת יותר אקסקלוסיבי.

לא נצטרך את החניון של גני יהושע בשביל מפגשים (כמו שבוודאי יצטרכו לעשות מועדון ההאצ'בקים). נוכל להסתפק, נגיד, במפרצון ליד השווארמה שם במרכז העיר.

במקום ג'ימקאנות אפשר לעשות תחרויות מי יכול להעמיס הכי הרבה שקי חול באוטו, או אפשר לעשת תחרות היתולית בסגנון לימבו - הנהג נוסע עם בגאז' פתוח מתחת למוט אופקי, והוא צריך לקבוע את גובה המוט כך שהוא יעבור מתחתיו בלי שהבגאז יפגע במוט, ומי שעובר עם מרווח מינימאלי זוכה בערכת סידורית לתא המטען.

Metro%20trunk%20organiser%20+%20cooler%20thumbnail.JPG

מי היה מאמין שהתרבות המוטורית בישראל תגיע לרמות מתקדמות כאלה כשהקמנו את מועדון PSI לפני כמה שנים!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

פתחתי את קבוצת רכבי הסדאן, בואו תצטרפו ותעזרו לנו להציף את הפורומים של קבוצת רכבי הסטיישן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

..............

במקום ג'ימקאנות אפשר לעשות תחרויות מי יכול להעמיס הכי הרבה שקי חול באוטו,......

עזוב אותך משקי חול, אני לקחתי בסיאט איביזה - אמבטיה.

פורסם
אני רוצה לעלות את מודעות עולם ההצבק בארץ.זה עולם מדהים שכנראה אין לך מושג בו. יש כל כך הרבה חוסר ידע ומודעות לסוגים השונים של רכבים בארץ.הגיע הזמן לעשות הפרדה בין "פורד מוסטנג" שזה "מאסל קר" ורנו 5 שזה הצבק.מדהים שאין בארץ הפרדה.

מאיפה ההתנשאות הפראית הזו?

בינתיים מה שהוכחת כאן זה שאין לך מושג לגבי העולם המוטורי הישראלי.

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...