Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצ'בק בארץ.

Cartunes
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי להתעניין ברכבי הצ'בק.הופתעתי לראות שאין בכלל בארץ התייחסות לרכבים האלה בנפרד.כולם רואים אותם כמו כל רכב אחר ולא עושים הפרדה.רציתי לדעת עם אולי מישהו כן מכיר איזה מעודון כזה בארץ.בכל מקרה התחלתי מעודון "hatchback in israel" ב"פייסבוק".לכל המעוניין להצתרף נשמח.

אשמח גם לשמוע מה דעתכם על הנושא.

ב"group "בפייסבוק" הכנסתי כמה קישורים לאתרים מובילים בנושא ההצבק בעולם.

תבדקו...אני אשמח לתגובות.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא עניין של לפרסם.אני רוצה לעלות את מודעות עולם ההצבק בארץ.זה עולם מדהים שכנראה אין לך מושג בו. יש כל כך הרבה חוסר ידע ומודעות לסוגים השונים של רכבים בארץ.הגיע הזמן לעשות הפרדה בין "פורד מוסטנג" שזה "מאסל קר" ורנו 5 שזה הצבק.מדהים שאין בארץ הפרדה.

לצורך העניין הייתי ב"תצוגת רכבים" יום שבת.דבר הכי לא מאורגן שראיתי בחיים שלי, מספיק עם ה"בולשיט"!!! יש מספיק קהל כדי להתחיל לעשות דברים בארץ בצורה מסודרת ומאורגנת.

פורסם

ברור. כלום פה בטוחים שפורד מוסטנג ורנו 5 זה אותו דבר. ואם נהיה רגע רציניים לדעתי תצורת הצ'בק זהו מאפיין רחב מידי להרבה יותר מידי רכבים שאין ביניהם הרבה במשותף. לכן לטעמי אין עניין למועדון כזה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כמו שקודמיי אמרו זה נושא יותר מדי רחב, אם כבר הוט האצ'.

האצ'בק זה לא סוג רכב או משהו או קטגוריה זה מרכב זה רכב לכל דבר כן.

פורסם

גם באגי זה רכב לכל דבר...אבל אתה עושה הפרדה נכון?.זה בדיוק הנקודה שלי.

האצבק זה נושא מאוד מאוד רחב...זה עולם כמו שאמרת.להתחיל לעשות חלוקה של סוגי ההאצבק בארץ יקח זמן.

אני מתחיל כרגע בכללי.

פורסם

לצערי אני לא יכול להיות חבר ברכבי המכוניות עם חלונות החשמל, אבל אני יכול להיות חבר בהאצ'בק :)

ומוסטנג אינה מכונית שירירם או מאסל קאר, אלא pony car כמו הקמארו וחברותיה

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

בזה אתה צודק...תאכלס לא חשבתי שמישהו בארץ יודע מה זה PONY CAR:shock:

טוב לראות שיש אנשים שכן מבינים עניין!

פורסם

חצי מהאנשים פה יודעים להבדיל, זה לא כזה ביג דיל.

פורסם

איזה שירשור מיותר :|

מעניין אותי לדעת, מה שמו לפותח השירשור במשלוח המנות?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

שמו לו מכונית האצ' והוא מחפש מה לעשות איתה.

ד"א העוגייה בקרמבו זה הדבר הכי טוב בו!

• תוכן חדש...