Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצ'בק בארץ.

Cartunes
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה ב"הוט האצ'" זה שאין כמעט בארץ.

יש אבל מעט.

אני מוכן לנסות..

אני מכיר מספיק בעלי 106 RALLYE רק בכדי לפתוח קבוצה. לא חסרים הוט האצ'-ים בארץ.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מוכן לעשות..אני מחפש לעשות...אולי אפילו יש לי מקום.

הגיע הזמן לזרוק לאוויר...שאנשים יתחילו לרצות את זה...וברגע שרוצים מישהו יעשה.

"מישהו" מת מזמן, בדיוק כמו "אני מקווה שזה יקרה". או שאתה תעשה, או שתפסיק להציק, במיוחד עם ההתנשאות הזאת. תאמין לנו שיש לנו לא מעט ניסיון. יש כאן אנשים עם ניסיון בהקמה של מועדונים וארגון אירועים (ואני ביניהם) ואני מבטיח לך - זה לא פשוט כמו שזה נשמע. גם רעיון איגוד כל ההוט האצ'ים לכדי מועדון אחד איננו בהכרח יעיל, שכן המועדון הזה יצטרך לספק לכל אותם בעלי מכוניות ספורטיביות משהו מעבר למה שמספקים להם המועדונים הנוכחיים. בקיצור, תחשוב על זה ואז תחזור עם דרך פעולה אמיתית (ולא, פתיחת שרשור "למה אין מועדון" בפורום זו לא דרך פעולה אמיתית).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לך שגיאות כתיב שם.

ואגב, יש לא מעט מועדונים בארץ (PSI, אלפא, פיאט, BMW, הרודסטרים, FUEL SLUTS, VAG וכו')

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

קודם כל יש לי דיסלקצייה...זה לא בדיחה זה מחלה על תצחק אלי!!

סתם תצחק...לא איכפט לי.

ידוע לי שקיים מועודונים וגם מכיר אותם.

אני עושה עוד אחד.

ושמישהו אחר יעשה עוד אחד...ועוד ועוד...שיהיה כמה שיותר יותר טוב!

פורסם

אי לכך ובהתאם לזאת, אני מכריז על הקמת מועדון ה"בלם" העולמי! (כל מי שיש לו בלם ברכב מתבקש להעביר...לנאמונותי :mmangel: אגרה בסך 1 USD :twisted:).

החלוקה הפנימית לתתי מועדונים תתבצע באופן הבא:

בלם יד, בלם רגל, בלם אלקטרוני, בלם דיסק, בלם אויר, בלם תוף...:lol:

נ.ב.

מי שיצטרף בנוסף למועדון הרכבים בעלי וישר! יוכל לקבל הנחה ולשלם אגרה משותפת בסך 1.9 USD! :mm_cool:

וברצינות...

Cartunes, הקונספט למועדון כפי שאתה מציע הוא לא רע או בלתי אפשרי (אם כי לא קל לביצוע), הוא פשוט כוללני ורחב מידי על מנת להיות אקטואלי ומעשי לקהל היעד. כפי שמספר חברי פורום המליצו לך, אל תגנוז את הבסיס הרעיוני אך תצמצמו על מנת שיהיה ריאלי.

פורסם
זה התחלה...כל דבר מתחיל בקטן.

http://www.facebook.com/group.php?gid=58199613845

זה הלינק...מי שרוצה מוזמן.

יש לי חידוש בשבילך: מועדוני רכב קיימים בעולם האמיתי. לא על גבי האינטרנט.

פורומים לא חסר. לא צריך עוד מקום לבזבז בו את הזמן אחרי שהילדים הולכים לישון.

מי שרציני בעניין תחביב המכוניות כבר חבר מזמן באחד ממועדוני הרכב שכבר הוזכרו כאן בשרשור.

עם כל הציניות שלי שהפריעה לך, אני הייתי גם ממקימי מועדון PSI יחד עם רוני שטרן ועוד כמה, ותאמין לי שעשיתי הרבה בשביל לנסות לקדם את התרבות המוטורית בארץ. אני חייב להודות שאף פעם לא חשבנו על הקמת מועדון הצ'בקים.

בקיצור, במקום לקשקש ולבזבז עוד bandwidth ברשת, אני מציע לך להגיע למפגשים של אחד או כמה מהמועדונים הקיימים, תתרשם ותחליט איזה מהם הכי מתאים לגישה שלך, ותצטרף לפעילות. כבר עשו את העבודה הקשה בשבילך.

במועדון PSI, באופן מקרי לגמרי (או אולי לא כל כך מקרי), לרוב חברי המועדון יש הצ'בקים (חוץ מאלה שהתקדמו לאימפרזות - אבל עדיין נשארו חברי מועדון. אה.. בעצם... אחד מבעלי האימפרזות נשאר בכל זאת עם הצ'בק...).

גם במועדון אלפא תמצא כמה הצ'בקים, ואני משער שרוב חברי מועדון הונדה ו VAG גם נוסעים בהצ'בק - אם זה מה שעושה לך את זה (אני אישית מעדיף הצ'בקים בשביל הפרקטיות. לא בגלל שזה עושה לי רטוב בין הרגליים).

אבל להקים מועדון הצ'בקים, תסלח לי - זה פשוט רעיון מטומטם. ואתה בכלל לא מדבר על מועדון, אלא על קהילת אינטרנט...

ואם אתה עדיין לא הבנת שאני דווקא בעד הצ'בקים, אתה מוזמן לקרוא כאן מה אני מוכן לעשות בשביל הצ'בק:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135959,00.html

ואם שמר קורא - מעולם לא קראתי את כל הטוקבקים של הכתבה ההיא (אני שונא טוקבקים...) ורק עכשיו ראיתי את תגובה 309 שלך (ועוד כמה תגובות מעניינות). קטעים. איזה נוסטלגיה.

אלה שזכאים לליסינג בהולנד איפה שאני עובד היום, יכולים לבחור כל רכב שבא להם, עם כל אבזור שבא לבם, ובכל צבע שבא להם, כל עוד זה נכנס תחת תקציב רכישה מירבי מסויים. לעיתים יש הגבלה לדגמים של מספר מוגבל של יצרנים, אבל בדר"כ אלה היצרנים המבוקשים, כך שאאודי, VW ו BMW כמעט תמיד כלולים ברשימה. עושה רושם ש A4 סטיישן וסדרה 3 סטיישן, שניהם עם דיזל ידני, הם הדגמים היותר אהודים.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

שמר קורא, אבל התבלבלת בין ה-309 שלך (השם ייקום דמה) לתגובה שלי (308).

ברוך שפטרנו , בכל מקרה.

הנה רשימה של כל ה"הוט הצבקים" רק רציתי שתבינו למה הויכוח.אין חצי מהרכבים האלא בארץ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hot_hatch

זה רשימה של הוט- האצ'? :roll: הנה לך רשימה של הוט האצ', בחסות מלך רשימות המכולת.

פורסם

קראתי את הכל.

תודה לכם על הכל!

למדתי הרבה ממה שהיה לכם להגיד.

אבל אני לא מוותר...

אני מזמן הצטרפתי למועודונים קיימים בארץ והגעתי לארועים שקבעו.

אבל אני לא רואה התקדמות.!

אני מתחיל את "המעודון המיותר שלי" בתקווה שיהיה יוזמה לצעירים להתחיל מועודון משהלם.

שיהיה התקדמות...אני רוצה עולם מטורי משוגע בארץ!

יכול להיות שאני רק מזיק ויכול להיות שאני מקדם...אני לא מוותר.

שתדעו שלחתי כמעט 20 אי- מיילים למפעלים רצינים כמו "קוקה קולה" פיוניר" וקנווד" בכדי להיות ספונסרים בארוע רציני של תצוגת רכבים ברמה בין לאומית.

אולי זה מפגר אבל אני הולך על זה עד הסוף...לפחות אני אדע שניסיתי.

פורסם

קדימה!! לך על זה!

כל המרבה, הרי זה משובח! (והפעם בלי ציניות)

נשמח לשמוע עדכונים על ההתקדמות - ויהיה מעניין במיוחד לשמוע אם מישהו מהספונסרים הפוטנציאליים ירים את הכפפה.

אם כן, שווה לפרסם את שמם כאן (למרות מדיניות הפורום) בתור מי שמוכנים לתרום לקידום הענף (וגם כדי שנדע שיש דלת פתוחה אצלהם בשביל לקבל תמיכה למועדון PSI :wink:)

בהצלחה!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ומה בדיוק כתבת לאותם מפעלים? שיש לך מועדון ענק של כלי רכב ושהרמת ארוע רציני של תצוגת רכבים ברמה בינלאומית?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הואיל והתמדה ועקשנות הן תכונות חשובות לעין ערוך מהנושא אותו הן אמורות לשרת ולקדם, למועדון שלך יש סיכוי לא רע. כל זה למרות המופרכות המובנית בו. יאללה עלה והצלח.

• תוכן חדש...