Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצ'בק בארץ.

Cartunes
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם הוכחתם כאן בדיוק את הנקודה שלי.שאין סדר בכלל בעולם הרכב בארץ.ואתם הסיבה לכך.תמיד תחפשו סיבה לצחוק על מישהו או משהו...הכל בציניות...שום דבר לא יכול להיות רציני.לצערי הרב זה (אתם) המציואת של עולם הרכב בארץ....וזה עצוב..פשוט...עצוב.

אולי האצבק זה עולם ענק כנו מנוע בנזין כמו שמישהו אמר כאן...אבל אנחנו מדינה קטנה ולעשות משהו ספציפי זה כמעט בלתי אפשרי.

תאכלס...עם ו היה ארוע של תצוגה של האצבקים בארץ,לא הייתם הולכים לראות?

התשובה היא כן למרות כל הבולשיט שתגידו אחרי ההודעה הזאת.

בקיצור,תפתחו קצת את הראש.אתם צוחקים,אבל עם היה מעודון של "סטיישן" בארץ אני הייתי מבסות.למה?

זה פיתוח של עולם הרכב, שמראה על התקדמותו בארץ.

חברה,תצחקו כמה שאתם רוצים,אבל בסה"כ אתם מפסידים כאן...

הנה כמה קישורים שתבינו איזה עולם מטורף זה:

www.civichatch.com

www.golfgti.co.uk

www.106rallye.co.uk

www.renaultfive.com

כמו שאתם רואים בעולם זה מחולק לפי רכב...גם בארץ יש איזה 2 מועדונים...

אבל קטנים מדי כדי לעשות עם זה משהו כמו ארוע.

תעשו חיים.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם בעולם לא תמצא מועדון של האצ'בק

אתה חושב שבארץ תוכל לעניין מישהו בקשר לזה?

ולא העובדה שלכמה אנשים בארץ יש האצ'בק לא אומר שיש להם משהו מן המשותף בנושא המוטורי, כמו שכבר רשמו לך לפני זה

ואגב מתייחסים לנושא הזה בדיוק ברצינות שהוא ראוי לו, כי אין שום דבר רציני במה שרשמת, אולי כדאי שתתעדכן מה בדיוק קורה בנושא מכוניות בארץ באופן כללי ואז תמציא רעיונות איך למלא לעצך את הזמן הפנוי הרב כנראה שיש לך, לכל שאר האנשים באמת שיש מה לעשות עם הזמן הפנוי שלהם מבלי להתעסק בדברים שממש לא מעניינים אותם.

פורסם

בולשיט אתה מדבר.

יש מועדון של רכבי אספנות בארץ...בעולם זה מחולק לפי רכבים..אפילו לפי שנים של הרכב.

כאן בארץ זה "מעודון 5" אתה יודע למה?

אני אסביר לך...מדינת ישראל היא מדינה קטנה שלא ניתן לחלק דברים כאלה לקטגוריות.בכדי שזה יהיה מספיק גדול זה חייב להיות כללי.הבנת?

אפילו האתר הזה דוגמא לכך..(אחלה אתר אני אוהב אותו,מצויין שיש אותו),אבל יש לך כאן אלף נושאים שבשאר העולם זה מחולק לקטגוריות ממש קטנות.

תנסה אתה לעשות פורם של "KICKER" יהיה לך שם 3 אנשים.

בקיצור...תפתחו קצת את הראש.

פורסם

מר קארטיונס, אתה נכנס לכאן כמו פיל בחנות חרסינה, מנסה ללמד אותנו על התגלית החדשה שלך שנקראת האצ'בק... אתה פשוט מתנשא וחצוף.

סתם כדי שתבין כמה אתה הזוי:

מועדון המכוניות הקלסיות של ארה"ב (כן כן, ארה"ב). או מועדון המכוניות העתיקות של ארה"ב. איזה מוזר, מועדונים שמיועדים לכל סוגי המכוניות הקלסיות... למה? כי יש להם ענין משותף ברור ומובהק. אתה רואה ענין משותף ברור ומובהק שכזה בין מכוניות האצ'בק סתם בגלל צורת המרכב שלהן?

או מועדון מכוניות קלסיות של אזור מסויים באנגליה. שוב, אנגליה, שם התרבות הקלסית מפותחת יותר מאשר בכל מקום אחר בעולם, כנראה. עדיין יש מועדון (וזה רק אחד מיני רבים, כמובן) שמאגד מכוניות קלסיות מכל הסוגים - שוב, כי יש ענין משותף ברור.

עכשיו תגיד אתה, האם יש יותר ענין משותף בין אימפרזה STI חדשה, 5 דלתות, לזו שקדמה לה עם 4 דלתות - או בין ה-STI החדשה לבין, נגיד, פיז'ו 205 או פיאט אונו?

בקיצור, לפני שאתה נכנס לפה ויורה לכל עבר ומסביר לכולם כמה הם לא מבינים, כדאי שתעשה שיעורי בית. וקצת צניעות אף פעם לא הזיקה לאף אחד.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
בולשיט אתה מדבר.

יש מועדון של רכבי אספנות בארץ...בעולם זה מחולק לפי רכבים..אפילו לפי שנים של הרכב.

כאן בארץ זה "מעודון 5" אתה יודע למה?

אני אסביר לך...מדינת ישראל היא מדינה קטנה שלא ניתן לחלק דברים כאלה לקטגוריות.בכדי שזה יהיה מספיק גדול זה חייב להיות כללי.הבנת?

אפילו האתר הזה דוגמא לכך..(אחלה אתר אני אוהב אותו,מצויין שיש אותו),אבל יש לך כאן אלף נושאים שבשאר העולם זה מחולק לקטגוריות ממש קטנות.

תנסה אתה לעשות פורם של "KICKER" יהיה לך שם 3 אנשים.

בקיצור...תפתחו קצת את הראש.

מדהים, כל הודעה שלך מלאה ביותר ויותר שטויות. דווקא האנשים בפורום הזה הם בעלי ראש גדול (מאוד).

בפעם האחרונה - אין שום קשר בין רכבים שונים בעלי מרכב האצ'בק, כמו שאין קשר ביניהם ובין המושג "רכב ספורטיבי".

אולי אתה מחפש בעצם את המושג הוט האצ'..

ואגב, קיימים המון מועדונים של רכבי אספנות בכל העולם וגם שם יש "מועדונים כלליים".

פורסם

אולי עדיף מועדון הרכבים כסופים.

ואז לחלק לקטגוריות:

כסף רגיל

שמפניה

שמיים

וכו וכו

ויעשו בינהם תחרויות, לראות איזה מהם הכי מהירה, או הכי מאובזרת.

המפגשים יתחלקו בין רמת החייל לבין הרצליה פיתוח.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

ברור שיש אספנות כללי...אבל המעודון מתחלק לרכבים...ואז שנים...אז ואז ואז...בארץ לא.

תסתכל כאן בפורם.

"סאונד ומולטימדיה"...אתה יודע איזה עולם זה? אתה צוחק?...

זה עולם יותר גדול מהצ'בק תאמין לי!

"מועדון שטח"...מה?..מה זה אמור להיות? שטח מתחלק בין אופנועים,טרקטורנים,רכבים שונים עם מטרות שונות ועוד ועוד ו.....ו...ו..וו...וווו..ווו...ווו..

אתה אומר לי שהצ'בק לא ניתן להיות קטגוריה כללית ומשם לחלק אותו?

אבל...

הוט האצ' זה כן רעיון מצויין...וזה היה רעיון המקורי.פשוט לא חושב שיש מספיק אנשים בארץ כדי להגיע עם זה רחוק מבין?

אז אני חוזר לרעיון המקורי. שכנעתם אותי!

כל הכבוד.

פורסם
ברור שיש אספנות כללי...אבל המעודון מתחלק לרכבים...ואז שנים...אז ואז ואז...בארץ לא.

תסתכל כאן בפורם.

לא בכל המועדונים. אם כמה בעלי סוסיתא ממועדון ה-5 יעשו על האש זה ייחשב חלוקה לקטגוריות?

"סאונד ומולטימדיה"...אתה יודע איזה עולם זה? אתה צוחק?...זה בדיחה.

זה עולם יותר גדול מהצ'בק תאמין לי!

סאב זה עדיין סאב, מגבר זה עדיין מגבר. האנשים עם עניין משותף כי כולם אוהבים סאונד איכותי.

ולא מודבר במועדון אלא בפורום..

"מועדון שטח"...מה?..מה זה אמור להיות? שטח מתחלק בין אופנועים,טרקטורנים,רכבים שונים עם מטרות שונות ועוד ועוד ו.....ו...ו..וו...וווו..ווו...ווו.

לא מדובר במועדון שטח אלא בפורום שטח. כנס ותקרא את הודעת הפתיחה.

אתה אומר לי שהצבק לא ניתן להיות קטגוריה כללית ומשם לחלק אותו?

ניתן. השאלה היא מי ירצה לקחת חלק במועדון "האצ'בק ישראל"?

הוט האצ' זה כן רעיון.

אני יודע.

קיצור נמאס לי...
פורסם

אי אפשר להקים מועדון על סמך צורת מרכב, זה כללי מידי, חבל על הויכוח, קיבלת מוזה לפני השינה או מוקדם בבוקר זה קורה לכולנו, אנחנו כאן להעיר אותך.

פורסם

הבעיה ב"הוט האצ'" זה שאין כמעט בארץ.

יש אבל מעט.

אני מוכן לנסות..

כל מה שאני רוצה זה להתחיל לפתח בארץ את עולם הרכב.

אני רוצה שמישהו יקח יוזמה ויתחיל מעודון של "מאסל קרס"

אני רוצה שיהיה חלוקה בין רכבים השונים.

אני רוצה ללכת לתצוגה של "סאונד" בלבד.למשל בתמונה יש בניית פיבר שאני עשיתי ואני מת לקחת אותו לאיזה תצוגה.

אבל שזה יהיה מאורגן לפי קטגוריה...שיהיה נושא כללי או שיהיה חלוקה בין מחלקות השונות.

הייתי בתצוגות רכבים בעולם (בעיקר בדרום אפריקה) וזה מארגן...זה כל כך כיף!!! אתם לא מבינים.

זה פשוט כל כך,כל כך כיף! בכל תצוגה יש תחריות,רכבים למכירה ב"אוקשן" יש מלא חברות מציגים מוצרים שלהם.

אני רוצה הרבה דברים כמו שאתה קורא...

אבל מה שאני רוצה הכי הרבה זה לעלות את רמה של עולם הרכב בארץ.

אז בחרתי נושא קצת "כללי מדי" ואני מבין שאני חייב להסתפק במשהו הרבה יותר קטן.

מי שרוצה מוזמן להצטרף.עם האצבק או בלי.העניין הוא להתחיל לפתח.

פורסם

יש מועדון שמתאים למאסל קארס בארץ - fuel slut.

ויש גם מועדונים להוט האצ'ים - מועדון PSI, מועדון רנו ספורט. לאגד את כולם יחד זה נחמד וטוב, אבל אתה לא יכול לזרוק את זה לאוויר ולחכות שמישהו יעשה את זה, כי זה פשוט לא יקרה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש מועדון שמתאים למאסל קארס בארץ - fuel slut.

ויש גם מועדונים להוט האצ'ים - מועדון PSI, מועדון רנו ספורט. לאגד את כולם יחד זה נחמד וטוב, אבל אתה לא יכול לזרוק את זה לאוויר ולחכות שמישהו יעשה את זה, כי זה פשוט לא יקרה.

אני מוכן לעשות..אני מחפש לעשות...אולי אפילו יש לי מקום.

הגיע הזמן לזרוק לאוויר...שאנשים יתחילו לרצות את זה...וברגע שרוצים מישהו יעשה.

• תוכן חדש...