Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

nakamichi 1004 Vs nakamichi 4100

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשמוע את דעתכם אילו מבין המגברים איכותי יותר.

ההבדל היחיד שמצאתי הוא שה1004 בעל הספק נמוך יותר אך UNDERATED.

מה דעתכם?.

תודה,

סטס.

פורסם

אני לא יודע מי מהם איכותי יותר, אני כן יודע שה 1004 יוצר בארה"ב והוא בנוי טוב.

בכל מקרה לא נראה לי שיש בסיס להשוואה ביניהם. ה 4100 מוצהר כפול מה 1004 ועולה 100$ יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום,

יש לי נסיון עם שני המגברים, ה4100 אכן יותר חזק (לא באופן משמעותי) , יש לו יתר אפשרויות כיוון ולדעתי הוא יותר אודיופילי.

ב1004(נמצא בשימוש אצלי כרגע), מוצהר 50 וואט לערוץ ומייצר אותם ב12 וולט (ספק מתח מיוצב), בפועל לאחר שבשלב מסוים היו ל שני המגברים, אני יכול להעיד שיתרון ההספק ל4100 לא מובהק (מחיבור של אותו סט אפ פעם למגבר הזה ופעם למגבר שני), לטעמי ה1004 מייצר צליל מעט מלא ומלאכותי אך עם נשמה וה4100 מספק צליל נטראלי ואיכותי יותר. אני ויתרתי על ה4100 (בצער רב) בגלל בעיה נכנס לפרוטקשן כל פעם שהטעינה באוטו עברה מעל 16 וולט, החלפתי מספר מגברים והתקנות, אך הבעיה לא נפתרה. עם ה1004 הבעיה לא הייתה קיימת.

• תוכן חדש...