Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי פונטו ספייס 01, שאני מתכוון לאבזר במערכת באזור ה1500+-

רמקולים אחוריים 6X9 + קומפוננט לדלתות + רדיו דיסק

הייתי במספר מקומות (כולם בראשון)

- ספיידר

- לה קאר

- גריז

- איילנד

1. האם יש לכם המלצה על אחד מהמקומות האלה, או מקום אחר בראשון?

2. האם יש המלצות על מוצרים בטווח המחירים הנ"ל (בהתחשב בעובדה שיום אחד אולי ארצה להוסיף מגבר)?

תודה מראש!

שי

פורסם

על כל המקומות האלה דובר בעבר בפורום, ערוך חיפוש.

בתקציב הנ"ל הייתי מכניס בידוד ו HU או לחילופין HU וסט קומפוננט איכותי ומוותר על ה 6X9. בעתיד, כשיהיה לך תקציב נוסף תוסיף מגבר \ סאב \ 6X9 \ מה שתרצה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איזה HU הוא יקנה אם הוא יעשה בידוד ?

רק הדלתות הקידמיות יגמרו לו יותר מ60% מהתקציב.

מה יעזור לו בידוד כאשר אין לו רמקולים מקדימה ?

בקיצור לדעתי זה הדבר האחרון שהוא צריך לחשוב עליו.

במידה ויש לך רדיו דיסק (HU) נורמלי כבר עכשיו:

אני הייתי הולך ככה:

קומפוננט קידמי (אולי אפילו יד שניה)

ומגבר 2 ערוצים.

אחרי זה תשדרג את הרדיו לדגם יותר מתקדם.

רדיו דיסק בלי רמקולים לא שווה.

במידה ואין לך HU טוב עם יציאה אחת לפחות למגבר:

רדיו דיסק בינוני אולי של פיוניר ואם אפשר יד שניה אז עדיף, חוסך הרבה כסף.

קומפוננט קדמי.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

אלעד, הגישה שלי אומרת שהתקנה נכונה מהווה 90% מהאיכות הסופית שתקבל מהמערכת, ומשום מה אנשים לא ממש הפנימו את זה עדיין.

אם הוא מחפש בום בום בום - לבריאות, שישכח מהמלצתי. אם הוא מחפש מערכת טובה ואיכותית - שיגדיל משמעותית את תקציבו ויבנה אותה לאט לאט, כמו רבים מה"כבדים" בפורום זה.

כן, בידוד בדלתות זה חובה מבחינתי. גם אם בידוד דלתות יעלה לו 900 ש"ח (והוא לא) עדיין נשאר לו 600 ש"ח בהם הוא יכול לרכוש מכשיר ממוצע + של מיטב היצרנים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אישית מבין שבידוד זה חשוב. ומבין לא פחות שהתקנה נכונה ואיכותית היא בסיס טוב מאוד מהתוצאות של המערכת.

וזה לא שהמלצתי לו לקנות ב1500 מערכת שלמה לאוטו.

פשוט סדר העדיפויות שלך שונה משלי לדוגמא.

לקנות HU וקומפוננט קודם לדעתי יותר טוב מלעשות איטום ולקנות HU.

קנייה של HU וקומפו' זה לא פוסל את האיטום כשיבוא הכסף והוא ירצה להשקיע.

אבל אם את התקציב הראשוני הוא יוציא על איטום וHU אז מה יצא לו מזה בעצם? ואם הוא יוכל להוציא עוד כסף על המערכת לאוטו רק בעוד חצי שנה מעכשיו ?

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

המלצות למקומות נוספים:

את כולם אני מכיר, כולם טובים.

בראשון -

1. יש לך בא.ת. ישן את פל-טוב מערכות ברחוב משה בקר (הרחוב של גריז) מאחורי השטיפה של אוטו-רונית. הוא מקצועי והמון שנים בתחום.

2. א.ת. חדש - יש לך את א.ד.י. מערכות, ברחוב אליהו איתן, זה ליד אבולעפיה.

נס ציונה - בפאואר סנטר (איפה שאוטו דיפו)

יש לך את GV מערכות.

רחובות -

יש לך את סאונדר שהם אחלה, הם ליד המשטרה ברחובות, שאתה מגיע מראשון בפנייה הראשונה אחרי המשטרה ברחובות תפנה שמאלה והם אחרי כ-200 מטר מצד ימין.

רינתיה -

תומקאר www.tomcar.co.il

קודם כל תומר הוא אחלה גבר ואדם הגון.

זה 15 דקות בערך נסיעה מראשון.

המחירים שלו ממש טובים והמבחר שלו יחסית גדול.

ההתקנות סבבה.

ואני ממש ממליץ עליו.

אתה תראה שהמחירים אצלו משמעותית יותר נמוכים מאשר אצל אחרים בד"כ.

כמו כן, אם תגיד לנו מה המליצו לך המתקינים ובאיזה תקציב ניתן את חוות דעתנו.

פורסם

לגבי המקצועיות של "פל-טוב מערכות" אין לי מה להגיד (לא עשיתי אצלו התקנה או משהו ) אבל מבחינת המכירים של הציוד הוא ממש לא זול :idea:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

גם לגבי תומר מתומקאר לא מכיר את המחירים אצלו אבל ממספר התקנות שהועלו

בפורום, וממספר רב של תגובות גם כן בפורום, לא הייתי כל כך ממליץ עליו.

אלי

פורסם

את כל ההתקנות שלי ברכב עשיתי באיילנד סאונד.

הייתי ממש מרוצה מהכל,מהאיכות,מהידע,מהמחירים.

אני ממליץ לך עליהם.

פורסם
אלעד, הגישה שלי אומרת שהתקנה נכונה מהווה 90% מהאיכות הסופית שתקבל מהמערכת, ומשום מה אנשים לא ממש הפנימו את זה עדיין.

אם הוא מחפש בום בום בום - לבריאות, שישכח מהמלצתי. אם הוא מחפש מערכת טובה ואיכותית - שיגדיל משמעותית את תקציבו ויבנה אותה לאט לאט, כמו רבים מה"כבדים" בפורום זה.

כן, בידוד בדלתות זה חובה מבחינתי. גם אם בידוד דלתות יעלה לו 900 ש"ח (והוא לא) עדיין נשאר לו 600 ש"ח בהם הוא יכול לרכוש מכשיר ממוצע + של מיטב היצרנים.

איתמר.

נכון וצודק , אבל בתקציה הנל ולפי מיטב הבנתי הוא לא הולך להתקדם בתחום אם אין מחשבה על מגבר וכו בעתד , אז תקנה שש על 9 קומפ וCD בדיוק כמו שתכננת

• תוכן חדש...