Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,כמספר ימים אני שומע רעשים מוזרים שהאוטו מונע,אפילו בלי ללחוץ הרבה על הגז.

הלכתי היום לאגזוזן,הוא העלה את הרכב על ליפט,ואחריי 2 שניות הסתכלות קבע בקביעה נחרצת שהממיר הקטליטי שבור.

האם זה הגיוני?לבדוק ככה ב 2 שניות?

הוא הציע לי ממיר תחליפי אמריקאי כולל הכל ב 900 שח.

מה דעתכם?האם אי אפשר לתקן את הממיר?או לעשות משהו?הוא אמר שאין בעייה בעיקרון להמשיך לנסוע ככה אם הרעש לא מפריע לי(רעש ממש חלש)עם חלונות סגורים לא שומעים כלום,רק מה שהרכב לא יעבור טסט.הבנתי שהממיר אחריאי לכך שלא יהיה זיהום אוויר וכו,אז אני כן לסדר אותו.מה האלטרנטיבות? אני חשבתי על לתקן!אולי בכלל הממיר לא תקול? או שבאמת אחריי 2 שניות ניתן ישר לעלות על התופעה?תודה לעונים.הרכב הוא גולף שנת 1999 דור 4 אוטומטי.כנראה לדברי מי שבדק את הממיר שהוא מקורי עדיין.

פורסם

1. ממיר לא מתקנים

2. ברוב המקרים במידה וקיים חיישן חמצן אחורי והממיר היה תקול אזי מנורת 'בדוק מנוע' הייתה נדלקת

3. קיימים בשוק ממירים תחליפים אייכותים לכן המלצתי היא לקבל חוות דעת נוספת מחבר הפורום מוסך רון.

איזה כייף לי :)

פורסם

דופקים ביד על הממיר במידה ויש רעש אזי החלה של הממיר נשברה ויש להחליפו, לא ממליץ על תחליפי (חיו קצרים מאוד !), אם כבר אז עדיף משומש על חדש לא מקורי.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
1. ממיר לא מתקנים

2. ברוב המקרים במידה וקיים חיישן חמצן אחורי והממיר היה תקול אזי מנורת 'בדוק מנוע' הייתה נדלקת

3. קיימים בשוק ממירים תחליפים אייכותים לכן המלצתי היא לקבל חוות דעת נוספת מחבר הפורום מוסך רון.

לא נדלקה שום נורה,האוטו סוחב בידיוק אותו דבר ולא מורגש שום שינוי בביצועים.

הייתי אמור ללכת לטיפול אצל רון בלי קשר שבוע שעבר אך לא יצא לי,אני כנראה אלך אליו מחר או בשבוע הבא.

אז אם לא נדלקה נורה בדוק מנוע,ייתכן והממיר תקין?והרעש נובע אולי מאבנים או משהו?(הבנתי שזו תופעה שכיחה בגולף)

וכמובן,תודה רבה על התגובות!

פורסם

קבלת חוות דעת מקצועית מברזילי ומרק, למרות זאת, כאשר הממיר שבור פנימית לרוב, חוץ מרעש חזק ממערכת הפליטה, היית אמור להרגיש חוסר סחיבה משמעותי.

גש לחוות דעת נוספת במכון אגזוזים או מוסך.

פורסם

תודה על התגובה,אך הרעש הוא ממש לא חזק...והסחיבה ממש רגילה כמו תמיד..(כלומר סחיבה מצויינת)אני לא ככ מבין איך אפשר לקבוע שממיר שבור מהסתכלות שנייה עליו.ממש מוזר.

פורסם

לא חושב שהוא רק התסכל עליו אלא גם נדנד אתו מעט ואז הבחין בקלות לפי הרעש שהממיר שבור. יתכן שיש עליו פגיעה חיצונית וזה הספיק לו בקביעתו, בכל אופן גש לחוות דעת נוספת, זה לא יעלה לך כסף.

• ספונסר פורום
פורסם

בגולף שנת 99 מותקן חיישן חמצן אחד ולכן מערכת ניהול

מנוע לא מודעת למצבו של הממיר הקטליטי .

בכל מקרה כנס לעוד מוסך כפי שהציע לך דניאל וקבל חוות דעת נוספת

לעיניין מצבו של הממיר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...