Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני לא מבין כל כך בכל העניין הזה של הסאונד ואני רוצה לשפר את הסאונד באוטו יש לי תמערכת הסטנדרטית שמקבלים עם האוטו יש לי פחות או יותר 1000 שקל להשקיע אולי אפשר עוד קצת יותר אני לא רוצה משהו רציני ועוד שאלה מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לחבר IPOD למערכת כאילו בלי להחליף רדיו דיסק כי יש לי רדיו דיסק מובנה וזה יכער את האוטו

פורסם

אתה רוצה רק להוסיף IPOD או לשפר את הסאונד? גם לי יש רכב כזה והשקעתי :-)

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

רוצה גם וגם אם זה יותר מדי יקר להוסיף את הIPOD אז לא משנה אפשר להסתדר בדיסקים אבל הייתי מעדיף שIPOD יהיה מחובר

ולגבי הסאונד אני לא יודע איזה חלק הכי כדי לשפר/להחליף כאילו רמקולים או מגבר או לא יודע מה

פורסם

תקציב מאד מאד דל שלכל אחד מהם אפילו בנפרדת.

מתאם IPOD למערכת המקורית של הקורולה לא ידווע לי שקיים ואם כן יש לבדוק במתקין הבית של טויטה שאני לא זוכר כרגע מי זה אולי מישהו יוכל לתת יד פה.

בעניין שיפור בסאונד הדבר היחיד שעולה בדעתי זה ללהתקין סט קומפוננט לדוגמא מורל פולס 6 שמחירו נע בין 400-600 ש"ח כחדש וזהו כי מגבר לא בתקציב וגם אם תמתח אותו תצטרך חיווט ומנחת ואופ אתה קפצת בהרבה מ1000 ש"ח

דוד.

פורסם

אני אישית חושב שתצטרך למתוח את התקציב מעט ולפי דעתי התוספת הכי משמעותי עבורך תהיה מנחת+מגבר 2 ערוצים+ סאב נחמד, נראה לי שתוכל להשיג הכל בהנחה שמדובר בציוד יד שנייה + התקנה בעלות בערך של 1600 שקל, מדובר בציודים בינוניים ונחמדים אך עדיין השינוי בסאונד יהיה מורגש לפי דעתי.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...