Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מישהו יודע איפה יש מחסן חלפים של ניסן באזור חיפה? אני צריך פקק למיכל המים של השפריצר. ב ebay אין כלום.

מידע על משחטות רכב מומלצות גם יכול לעזור.

תודה!

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם

מצורף לינק לאתר השירות של ניסאן עם מפה וכתובות של מרכזי השירות/מוסכים/מחסנים.עמוד עם הסמן על "חיפה" ותקבל שמות וכתובות.

http://www.nissan.co.il/showRooms/default.asp

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

תודה adz, אבל האתר מפנה רק למחסן החלפים המרכזי בפארק ראם. אני מחפש משהו כאן בחיפה, לקפוץ ולקנות כשאני עובר ליד.

פורסם

משהו לקנות כשעוברים ליד?

יש את המוסך המרכזי, ממש ליד הנאפיס והBP - באיזור משרד הרישוי.

משחטות ממש ליד? אלרון קאר מול חוצות המפרץץ.

יורופ חלפים בנשר.

מקווה שעזרתי.

פורסם
תודה adz, אבל האתר מפנה רק למחסן החלפים המרכזי בפארק ראם. אני מחפש משהו כאן בחיפה, לקפוץ ולקנות כשאני עובר ליד.

כאשר אתה שם את הסמן על חיפה מופיעים שני מקומות:

1. "מרכזי חיפה",שד' ההסתדרות 163,מפרץ חיפה.

2. "רכב חיפה",רח' יפו 130,מפרץ חיפה.

לא ראיתי פארק ראם...

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

מדובר באולמות תצוגה ומכירות, לא במחסני חלפים. אבל אפשר לנסות - להתקשר ולבקש את מחסן החלפים...

פורסם

המחסן פתוח בשדרות ההסתדרות באולם התצוגה כל יום עד 14:30

הטלפון הוא 8472222

בקש את דוד או גבי

חלק זה אינו יקר...

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• תוכן חדש...