Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתן לייבא רכב כזה לארץ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, זה קיט-קאר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בחיים לא תקבל אישור. במדינת הגמדים הרשעים אין אישור לייבא רכב קיט

תרשה לי למחות ,המדינה [להלן ארצנו היפה והטובה]היא אחלה מקום לגור בו רק שהאנשים שמנהלים אותה מערימים קשיים בדרך ,ככה שהמדינה טובה אנשים לא מי יודע מה:wink:אגב אפרופו בראדלי...ישנו נגמ"ש אמריקאי עם אני לא טועה בעל אותו שם ,אני חושב שיתנו לך לייבא אותו בכייף.

פורסם
תרשה לי למחות ,המדינה [להלן ארצנו היפה והטובה]היא אחלה מקום לגור בו רק שהאנשים שמנהלים אותה מערימים קשיים בדרך ,ככה שהמדינה טובה אנשים לא מי יודע מה:wink:אגב אפרופו בראדלי...ישנו נגמ"ש אמריקאי עם אני לא טועה בעל אותו שם ,אני חושב שיתנו לך לייבא אותו בכייף.

אני חוזר ואומר :זאת מדינה גמדים מרושעת שתעשה הכול על מנת למרר לך את החיים.

רק לדוגמא אדון יקר בגיפ של הישן פאגרו 97 גבו-גנבו- ממני 600 שקל עבור זוג בולמי זעזועים אחוריים בזמן שבארצות הברית

מחירם-60 דולר כלומר- 240 שקל.

עכשיו ככה-גם החנות בארצות הברית מגלמת במחיר הזה רווח נאה.

בהנחה שהיבואן בארץ מייבא את הבולמים -תוצרת מונרו-ישירות מבית החרושת-כמה רווח צריכה החנות בארץ לקחת

וזאת בנוסף למכס המעצבן ושאר ירקות.

ואם תרצה אדון יקר יש עוד עשרות דוגמאות. נכון, זאת מדינה יפה וטובה אבל לא ייתכן שהשלטון יתערב בכיסו של האזרח

בצורה כזאת.

כל טוב,

פורסם

שלא תחשוב שהחנות מרוויחה עליך מיליון אחוז, כי היא לא.

במקרה הטוב היא מרוויחה בין 40%-80%, ומזה צריך לשלם אחזקת מקום, עובדים, ארנונה, שכירות, ביטוח לאומי, מס הכנסה, מע"מ, ובטח שכחתי משהו בדרך.

לידיעתך: בארץ, מסי יבוא על מוצרי צריכה עומדים על 90%-140%,

בעוד שבארה"ב, המס הוא כ-6%.

ככה שאם אתה רוצה לבכות על מחירים, תבכה לרשויות המס קודם.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
לא ייתכן שהשלטון יתערב בכיסו של האזרח בצורה כזאת.

ומאיפה יקחו כסף לפתח ולבנות טנקי מרכבה ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
שלא תחשוב שהחנות מרוויחה עליך מיליון אחוז, כי היא לא.

במקרה הטוב היא מרוויחה בין 40%-80%, ומזה צריך לשלם אחזקת מקום, עובדים, ארנונה, שכירות, ביטוח לאומי, מס הכנסה, מע"מ, ובטח שכחתי משהו בדרך.

לידיעתך: בארץ, מסי יבוא על מוצרי צריכה עומדים על 90%-140%,

בעוד שבארה"ב, המס הוא כ-6%.

ככה שאם אתה רוצה לבכות על מחירים, תבכה לרשויות המס קודם.

התגובה שלך כל כך אופיינית לישראלי קטן ודל אופקים

אני לא" בוכה" חבר יקר מעולם לא בכיתי. אנ ירק לא מבין איך בישראל של המאה עשרים ואחד עדיין מתייחסים לבעל הרכב כמו בזמן המנדט.

עדיין לא קולטים כאן שרכב זה מצרך הכרחי ולא צריכים לשחוט במחירי רצח על חלפים והשאר.

כל טוב,

פורסם
לא יתנו, הוא עדיין לא בן 30. אבל ניתן למצא נגמ"ש M113 מקומי אם אתה מתעקש דווקא על נגמ"ש.:lol:

אם איני טועה הבראדלי הוא הנגמ"ש המקומי, אפילו יש על זה סרט

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...