Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה לעומת התחייבות שברכב יש חיישני אורות וגשם ובסוף למצוא שהרכב בלי או גנטים לא נכונים אז להיות קטנוני על מספר ? (כן !)

יש לי ביד טופס הזמנה של טיגואן TSI עם DSG.

כמובן שהרכב הגיע עם תיבה אוטומטית רגילה (DSG מופיע רק בדיזל).

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי החיישני אורות/גשם - אתה רוצה להגיד שבמפרט היה רשום שיש והרכב סופק בלי?

ונאמר לו שיקבל ג'נטים מסוג A וקיבל ג'נטים מסוג B ?

1- יש לו פה יותר מסיבה אחת לביטול החוזה.

2- אם אפשר לשאול, באיזו סוכנות הוזמן הרכב ומי היה הנציג מכירות?

אולם תצוגה ראשי של אודי מול קניון אילון.

כן, הכסף כמעט והועבר על בסיס מפרט שכלל "חיישני אורות וגשם" "גנט 5 צלעות "18"

בתצוגה עמדה S3 באותו זמן והמזמין שם לב שהאוטו בתצוגה לא תואם למפרט ההזמנה, התפתח דיון בו מנהל אולם התצוגה הסביר לקונה שהוא לא מבין ברכבים אחרי הרבה זמן הודה המנהל שלא ברכב התצוגה ולא ברכב המוזמן יש את החישנים, לגבי הגנטים המנהל הבטיח שהגנטים הם ה 14 צלעות הסטנדרטים ואין אפשרות לשנות את זה במחשב ולכן זה מופיע כ 5 צלעות.

ניתנה הנחה סמלית במחיר הרכב על חשבון חסרונם של החישנים הנ"ל.

בסוף הסיפור - הרכב הגיע בלי חישני אורות וגשם ועם גנט 14 צלעות 18" הסטנדרטי של ה S3, ולא ה 5 צלעות שהוא אופציה, בדיוק כמו החיישנים.

כשהתקשרו לבחור "תכין ביטוח הנה מספר הרכב - XX-XXX-XX, הוא היה בהלם, סוכם על מספר שלא היה אמור להיות בעיה למצוא (הוא רצה מספר שאין בו אף ספרה שחוזרת על עצמה, קיבל מספר ש-כ-ל ספרה חוזרת על עצמה) כשהוא אמר "יש לי טופס הזמנה שחתום עליה התחיבות למספר שאין בו ספרה שחוזרת על עצמה, אני לא בא לקחת את האוטו ענו לו "אל תבוא, הכסף כבר אצלנו, בעיה שלך"

נו, לך תתווכח עם זה.

ויש עוד כמה סיפורים מעניינים על האוטו הזה, כמו שהרשיון שלו היה עם צמיגי 17", הוא גילה את זה אחרי ששוטר הוריד אותו מהכביש על שינוי מידת צמיגים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

גם לי יש ניסיון רע מאוד בנושא מספר רישוי בצ'מפיון.

אני כולה ביקשתי סיומת מסויימת (מראש!), אפילו לא "העזתי" לבקש מס' יפה, בפועל הביאו לי סיומת אחרת לגמרי ממה שביקשתי.

חבורה של אנשים שחושבים רק על עצמם ורק על העמלות מכירה שהם מרוויחים, פשוט אין גבול לחוצפה שלהם.

הטענה שלי מכוונת בעיקר לסוכנות "סקודה חיפה", ולא פחות אל הסניף המרכזי של צ'מפיון- ששם אנשים אנטיפטים לא פחות (עד לשם הגעתי).

פורסם

אבל למה להרוס שרשור של בחור שקנה רכב יפה?

אפשר לומר "תתחדש",

אפשר לאחל בהצלחה,

אבל בכל מקרה-את הטענות לשמור לשרשור אחר.

נ.ב.

אתה מדבר על הרכב שבסמלון שלך?

לדעתי האישית,

עדיף לנהוג ברכב יפה (גם אם יש לו מס' רישוי מכוער),

ולא בפביה-גם אם יש לה מספר רישוי יפה.

A simple prop to occupy my time

פורסם

בסוף הסיפור - הרכב הגיע בלי חישני אורות וגשם ועם גנט 14 צלעות 18" הסטנדרטי של ה S3, ולא ה 5 צלעות שהוא אופציה, בדיוק כמו החיישנים.

מה שאני מבין ממך, זה שעל חיישני האורות/גשם ועיצוב הג'נטים הוא ידע לפני רכישת הרכב, הוא קיבל פיצוי על זה שהרכב בלי החיישנים ואת עיצוב הג'נט הספציפי שהוא רצה.

ככה שבשורה התחתונה הבעיה היא עם לוחית הרישוי?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בגדול אני חושב שהטעם הרע שלו נובע משני דברים:

א. מספר רישוי שהוא ממש לא רצה בו ועכשיו הוא "תקוע איתו" לא סוף העולם אבל בכל רכישה אחרת שלו בכל סוכנות אחרת התיחסו לבקשת המספר שלו בכבוד ופה בזלזול גמור שלא להגיד אולי אפילו עשו לו דווקא.

ב. הרגשה שניסו לעבוד עליו בהזמנה ולמכור לו משהו שלא היה באוטו ואם הוא לא היה מגלה את זה לפני הקניה אלה רק אחרי שהאוטו היה מגיע הוא לא היה מקבל אפילו מחזיק מפתחות, איך להגיד את זה, זה לא עושה לך הרגשה טובה לפעם הבאה שתרצה להזמין שם רכב, לך תאמין למפרט שיגידו לך או שידפיסו לך.

למען ההגינות הוא מרוצה מהאוטו עצמו עד הגג(הנפתח), ה S3 רכב מדהים ומחירו הוגן יחסית (למרות שלצפות לחישני חניה מקוריים וחישני אורות וגשם ברכב של 310K ש"ח זה לא מוגזם לדעתי, אבל זה לטרד אחר בכלל)

אני מתנצל קונדסון שגנבתי לך את הטרד, מצד שני אתה עדין למעלה ;)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לא הבנתי אף פעם מה הקטע של מספרי הרישוי , אבל אם כבר הובטח מספר ולא קוימה ההבטחה, זה מאוד מרגיז.

בנוגע לאיבזור , צריך שיהיה רשום בהזמנה כל פרט ופרט , אני לא הייתי מוותר כ"כ בקלות.

ג'נטים אפשר להזמין הזמנה מיוחדת ויחליפו לאחר ההגעה , וכנ"ל החיישנים המקוריים שלפי מיטב ידיעתי ניתן להתקין אותם בשיטת PLUG & PLAY. (כלומר לשלוף מכסה פלסטיק ולהרכיב שם את החיישן.

וכמובן פיצוי על כל עוגמת הנפש. (משהו כמו שני טיפולים ראשונים חינם למשל)

נ.ב. בנוגע לחיישני רוורס - שלא יתקינו, לא צריך טובות. מדובר במהפכה גדולה מדי עבור רכב חדש ובטח ייעשה ברמה של התקנה מקומית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש אנשים שמספר רישוי לא חשוב להם, לאחרים חשוב אבל הם מבינים כשאומרים להם שזה בלתי אפשרי.

להתחייב ללקוח למספר שהוא ביקש ואחרי זה לשים עליו פס, זה כבר מגעיל.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי, אבל הכאב היה מופחת אם האיבזור שהוזמן היה מגיע, לא?

בזמנו שמעתי על מישהו שהתעקש ובוצע לרכבו רישוי מחדש כי יש תקופה בה אפשר לשנות, אבל אל תתפוס אותי במלה כי זה היה מזמן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בזמנו שמעתי על מישהו שהתעקש ובוצע לרכבו רישוי מחדש כי יש תקופה בה אפשר לשנות, אבל אל תתפוס אותי במלה כי זה היה מזמן.

היבואנים שולחים את העדכון של שיוך מספר רישוי לרכב אחת לכמה ימים (פעם אמרו לי שאחת לשבוע, בסוף יום חמישי).

כל עוד לא נשלח העדכון הזה עם הרכב שלך בפנים - היבואן יכול להחליף לך את מספר הרישוי.

כפי שאמרתי, מנסיון אישי:wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
"אל תבוא, הכסף כבר אצלנו, בעיה שלך"

נו, לך תתווכח עם זה.

כמו גדול אני מתווכח.

חבר שלי החזיר רכב לא תקין אחרי שהוא עלה על הכביש, קיבל במקומו רכב מאותו הדגם חדש ובנוסף היבואן שילם לו על הרכב שהוא היה צריך להשכיר למשך התקופה שהוא היה בלי רכב כי היבואן עשה שרירים.

• תוכן חדש...