Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מכירת המונית (Audi A3 TDI) בשבוע שעבר, נסללה הדרך להשלמת ההזמנה למכונית חדשה.

ובעזרתו של ג'ילברטו (עומר גR) הצטרפה לה שירוקו לבנה 1.4 מדוסג'סת כפרטנרית שלי לשלוש וחצי השנים הבאות (נכה צה"ל).

אני חייב לציין שהיום במסירה זו הפעם הראשונה שראיתי את הרכב ב-LIVE - והיא ממש שונה מהתמונות, יפיפיה אמיתית לטעמי. לא ראיתי את הרכב לפני כן בשל טיול ארוך בחו"ל - מה שנתן לי את האפשרות להפתיע את עומר בסוכנות בבני ברק היום כשהנ"ל חושב שאני עדיין בניו יורק בלי כוונות לחזור בזמן הקרוב :lol:

יאמר לזכותו של עומר, שהעקשנות שלו להשאר על צבע לבן ולא שחור כפי שאני רציתי - עשתה את שלה, אין ספק שלבן מתאים הרבה יותר משחור..

אני נוהג בגרמניות כבר קרוב לתשע שנים כרכב הפרטי שלי (אאודי A4 ו-A3 קדמו לשירוקו) ואני חייב לציין שפולקסוואגן פגעו בול הפעם בעיצוב, אני לא נותן דגש בדר"כ על החיצוניות, כי אני יותר בנאדם של הגה והנאה מנהיגה - אך השירוקו באמת הותירה אותי נפעם.

אז עומר, אני מודע לכך שהשתדלת מאוד בשבילי בכל החודש האחרון ועל כך אני מודה לך מקרב לב! תודה רבה על הכל!!

תרגיש חופשי להעלות תמונות - רק בלי המספר רישוי :lol:

אלון icon_biggrin.gif

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ראיתי את הרכב לפני כן בשל טיול ארוך בחו"ל - מה שנתן לי את האפשרות להפתיע את עומר בסוכנות בבני ברק היום כשהנ"ל חושב שאני עדיין בניו יורק בלי כוונות לחזור בזמן הקרוב :lol:

אז עומר, אני מודע לכך שהשתדלת מאוד בשבילי בכל החודש האחרון ועל כך אני מודה לך מקרב לב! תודה רבה על הכל!!

אלון icon_biggrin.gif

אלון - המון תודה לך!

תתחדש. מאחל לך רק נסיעות טובות ומהנות וזהירות.

הכל נעשה באמת באהבה והבנה ותודה לך על הפירגון :oops: .

היום באמת הפתעת אותי מאוד..

ואני לא הצלחתי להבין מה קרה שבשבת בלילה אתה לוחץ עלי בMSN בבקשה לזרז את מסירת הרכב כמה שיותר מהר (הרי שאתה בחו"ל- מה הלחץ? אתה לא מעדיף את הרכב במקום "שמור" .? ) - מניאק :wink: .

לגבי הרישוי (אלונסו התעקש לא לקבל מספר רישוי "מוכר"). אז הוא קיבל אחד שלא מוכר 8) אבל יצלצל רק למבינים (או לבריטים) :wink:

333sfmk3s529fylocmzs.jpg

625kkgoty96m6coeo3v0.jpg

hede3o0cx9klvb5p0pfw.jpg

סליחה על תמונות הפלא החאפריות - ממתינים לתמונות ממך 8)

תתחדש וסע בזהירות.

עומר.

:-)

16022009(009).jpg

16022009(006).jpg

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לא יפה להסתלבט על נכה .

בכל מקרה , הוא חובב רכב . יש לו פשוט טעם גרוע . בהכל .

אם בחברים , אם במכוניות ואם בנעלי נהיגה...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מזל-טוב אלונסו, הגיע הזמן שיהיה לך משהו קצת יותר ספורטיבי ממונית 8)

זה אומר שנחזור לראות אותך ב-MDC-ים ?

ועומר בהחלט עושה עבודה מדהימה :mm_yeah:

ניר

• תוכן חדש...