Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסיון עם ביודיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש בבעלותי מיצובישי פגרו98 דיזל ואני שוקל לעבור לתדלוק בביודיזל

יש פה מישהו עם ניסיון עם ביודיזל שיכול להוריד לי את החשש הראשוני?

ובכלל האם הביודיזל עושה מה שאומרים שהוא עושה? ירידה כל כך גדולה בזיהום אויר???

תודה רבה,

משה.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בצע חיפוש

יש לפחות אשכול אחד שיעסיק אותך לא מעט וסביר להניח שיענה לך על כל השאלות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מתדלק ביודיזל גם בפגרו אבל קינג 2003 .

אני מתדלק כבר חצי שנה ואני מאוד מרוצה המנוע באמת ניהיה שקט יותר ויש מהאגזוז ריח של ציפס במקום ריח של סולר

נושא הביודיזל הוא עניין מאוד מעניין ולצערי אין דיונים מעודכנים בנושא בפורום הזה.

מנסיוני הביודיזל עובד מעולה וגם אבא שלי מתדלק בברלינגו שלו והוא מאוד מרוצה. אנחנו גם עוזרים לסביבה וגם לכיס שלנו.

פורסם

לשי. שלום לך. מדיג אותי זיהום לא פחות מהמחיר :). אני מתדלק בב"ש אצל בחור נחמד . כמה אתה משלם?:oops: והאם האוטו נוסעה יותר קילומתרים\ ליתר? יצאה לי קצת יותר אבל אני רוצה להיות דייקן.:roll:

PS

אחלה אתר יש לחברה אני גם ראיתי אותו בחיפוש :shock:

פורסם

במקרה של הפגרו שלי אף פעם לא הייתה בעיית זיהום אויר אבל בברלינגו של אבא שלי זה ממש עזר, הסיבה שהגענו לביודיל היא שבמשך חודש וחצי לא הצלנו להעביר אותה טסט (את הברלינגו) אחרי שבוע של שימוש בביודיזל הרכב עבר את הבדיקה כמו מלך (היינו צריכים לתדלק פעמיים בביודיזל ואז להחליף פילטר סולר) אבל זה היה שווה את זה. אף מוסכניק לא הצליח לפתור את הבעיה של הזיהום באוטו היינו על סף לזרוק אותו או פשוט לנסוע בלי טסט.

לגבי המחיר אני לא בטוח , בהזמנה האחרונה שעשיתי המחיר היה 4.2 לליטר כולל מעמ וכולל הובלה(גם לירושלים וגם לתלאביב)

פורסם

נתוני צריכת הדלק של הרכב משתנים במעבר מסולר לביודיזל?

אם לדוגמא הרכב שלי צורך ליטר ל-17 ק"מ בממוצע, האם הנתון

הזה ישתנה?

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

חברה רק לזכור נקודה קטנה

רוב החברות שמספקות את הביודיזל לא עושות משלוח על פחות מ 1000 ליטר [שבחישוב מהיר עולה 5000 שח בערך]

ואין איפה לאחסן את הדיזל [לפחות במקרה שלי של בניין משותף]

כמובן שהייתרון הוא שהביודיזל בגלל הרכבו מנקה בפועל את המנוע מכל המשקעים וגם טוב יותר לסביבה [למי שתהה למה להחליף פילטר אחרי שתי תדלוקים בלבד זה בגלל שכל ה ח#% מומס על ידי הביודיזל ויוצא החוצה]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

את האמת שלירושלים הם עשו לי משלוח של 500 ליטר :)

בבניין משותף האחסון באמת יכול להיות בעיה אבל בבית קרקע זה שטויות כי המיכל זול.

שמעתי על כמה חברה שעשו הזמנה גדולה ביחד וככה גם חסכו במחיר וגם הסתדרו על האחסון.

פורסם

תידלקתי לחבר את הפג'רו לפני שבוע - הוא היה כ"כ מרוצה מכך שכל הטיול אנשים העירו לו על הריח המשונה שיוצא לו מהאגזוז..

בריאות לכולם!

פורסם
נתוני צריכת הדלק של הרכב משתנים במעבר מסולר לביודיזל?

אם לדוגמא הרכב שלי צורך ליטר ל-17 ק"מ בממוצע, האם הנתון

הזה ישתנה?

כן, רכב שמתודלק בביודיזל צורך כ 5%-10% יותר מסולר, גם איבוד כח מזערי מורגש בעיקר ברכבים לא מוגדשים.

בריאות לכולם!

פורסם

אצלי בפגרו לא הרגשתי שינוי בצריכה

אבל בברלינגו של אבא שלי היה שינוי של פלוס מינוס 15 אחוז ירידה בצריכה, והמנוע ניהיה שקט יותר.

אני חושב שזה בגלל שהביודיזל ממש ניקה לברלינגו את כל המערכת

פורסם

אז נכון למחיר הסולר היום מבחינה כספית אין הבדל משמעותי במחיר כי אתה אומר שהרכב יצרוך בערך

10% יותר בביודיזל שמחירו 4.3

TDI my ass . . .:evil:

• תוכן חדש...