Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטים טובים !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח לדוגמא כל סט מלחמה אמריקאי על ויאטנמם, למרות שמראים אבדות תמיד של אמריקאים בכל כזה סרט תמיד מראים כמה כפרים של ויאטמנים עולה באש מנפאלם ואלפי הרוגים בצד שלהם.

ואצלינו הבמאי השמלאני הבוגד מראה טנקים עולים באש, מראה רק חיילים שלנו מתים.

פחדנים שמאלנים כמוהו רק בגלללם יש לנו מלחמות כל הזמן.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נו, מה היה בסוף?

הסוף ידוע מראש.

היטלר ניצח את האויב מבפנים ודיכא את "קשר ה20 ביולי".

4 חודשים לאחר מכן התאבד שבעלות הברית דפקו לו בדלת...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
קח לדוגמא כל סט מלחמה אמריקאי על ויאטנמם, למרות שמראים אבדות תמיד של אמריקאים בכל כזה סרט תמיד מראים כמה כפרים של ויאטמנים עולה באש מנפאלם ואלפי הרוגים בצד שלהם.

ואצלינו הבמאי השמלאני הבוגד מראה טנקים עולים באש, מראה רק חיילים שלנו מתים.

פחדנים שמאלנים כמוהו רק בגלללם יש לנו מלחמות כל הזמן.

שאלתי באיזו מדינה "מתוקנת" היו מכניסים את יוצר "ואלס עם באשיר" לכלא.

אחרי שתענה תבין מה אתה.

נ.ב. אם לא הבנת, המראה של כפרים ויטנאמים בוערים הוא לא לחיוב ועידוד האוכלוסיה האמריקאית...

הסוף ידוע מראש.

היטלר ניצח את האויב מבפנים ודיכא את "קשר ה20 ביולי".

4 חודשים לאחר מכן התאבד שבעלות הברית דפקו לו בדלת...

איש, זו לא היתה שאלה רצינית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם כבר מדברים על זה - על איזה סרטים טובים מהחצי שנה האחרונה אתם ממליצים? (הצבא השאיר אותי בבלק אאוט ועכשיו יש קצת יותר זמן)

יותר מז'אנר הפעולה.

כל המלצה תתקבל בברכה! :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה רבה :)

3:10 ליומה זה חות הסגנון שלי, את הבטמן ראיתי, אבל גוף השקרים נתן לי מוטיבציה להוריד עוד כמה סרטים בסגנון

אז עכשיו יש לי משלוחה של 6 סרטים בBT :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שאלתי באיזו מדינה "מתוקנת" היו מכניסים את יוצר "ואלס עם באשיר" לכלא.

אחרי שתענה תבין מה אתה.

נ.ב. אם לא הבנת, המראה של כפרים ויטנאמים בוערים הוא לא לחיוב ועידוד האוכלוסיה האמריקאית...

איש, זו לא היתה שאלה רצינית...

תבדוק את כמות האבידות הויאטנמיות ביחס לאמריקאים ותבין שלמרות שארה"ב "הפסידה" במלחמה, ההרס וההרג היה בצד של המלוכסנים.

ועכשיו קח לדוגמא את מלחמת לבנון השנייה או את ההצגה שהייתה בעזה לפני חודש, וחיל האוויר עוד מתגאה בזה, "מעל 180 מטוסים בתקיפה אחת"- זה מספר של כוח שיכול למחוק מדינה שלמה, והם לא הצליחו למוטט את החמאס העלוב.

צבא הומני, צבא צריך להיות יעיל וחזק ולא הומני.

אם תזכור מה הייה באבחזיה, אתה שמעת קול מתוך רוסיה קורא להפסיק את התקפה? אתה שמעת כילו דיונים כמו שהיו נגד ישראל בזמן שרוסיה טבחה בנשק כימי עיירות שלמות?

עד שגרוזינים לא באו על 4 והתחננו להפסקת אש הם לא הפסיקו.

אבל פה, אנשים כמו המבאי הבוגד הזה, והכת של שמלאנים מרחפים על סמי השלום שלהם...

ואם כבר סרטים טובים, סרט רוסי בשים בריגדה- מספר על 4 חברים של ילדות שהפכו למנהיגי המאפיה במוסקבה, ונשארו חברים למרות הכסף והשליטה והמריבות, סיפור מדהים שכל אחד יכול לקחת ממנו משהו אישי.

פורסם

אני מקווה לפחות שאתה מוריד 720p..

תוסיף גם את Pride&Glory, המשלח 3, מרוץ המוות :D

בכל מקרה ,

אם אתה בקטע של קומדיות מטומטמות,

אחים חורגים :D סרט ענק!

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

המלצות שלי:

lucy number slevin עם ברוס וויליס ומורגן פרימן

השתולים - עם ג'ק ניקולסון , דיקפריו, מאט דיימון , בולדויין , ומי לא....

"ואלס עם באשיר".

ולמי שלא ראה, אל תדאגו, זה לא יהפוך אתכם לעוכרי ישראל שמאלנים ויפי נפש. להפך. זה ימלא אתכם גאווה שאחת היצירות הכי מקוריות, חזקות ויוצאות דופן שנוצרו בקולנוע בשנים האחרונות, בעולם, היא made in israel.

אתמול יצא לי לראות את הסרט הזה.

מה שהבנתי מהסרט הוא כך:

א) יוצר הסרט היה במשך כל המלחמה על סמים, הוא לא ידע באף שלב איפה הוא נמצא ,מה הוא עושה ואיך קוראים לו.

הסמים גרמו לו נזק עד עצם היום הזה, כי הוא נאלץ לקושש זכרונות מאחרים שהיו שם, ואת ההשלמות הוא ממציא (על פי תאוריית הזכרון של החבר שלו הפסיכולוג) -כמובן זה לא נאמר בסרט אבל מבינים את זה לפי הבלאגן המחשבתי בתסריט והסתירות הפנימיות הרבות.

ב) הוא מנסה להציג את צה"ל באור רע, צבא לא מאורגן , של טיפשים מסוממים שלא יודעים מה הם עושים , נחים על זרי הדפנה ונותנים לאוייב לטבוח בהם בלי סוף עם אמצעים פרימיטיביים.

ג) מיחזור עצום של סצנות שחוזרות שוב ושוב ,כנראה בשל חוסר משאבים.

ד) אחלה הקפדה על פרטים במקרה של האלפא 156 שנסעו בה בהולנד, נראה ממש כמו 1 ל1 :)

הסרט מסתיים בלי שום מסר, בלי שום אמירה , בלי שום סצנת סיום , מראים שם צילומים מסברה ושתילה ,

טבח בו הפלנגות הלבנוניות טבחו בתוך מחנות הפליטים הפלסתיניים (למי שלא יודע).

בקיצור,

אין לי מושג על מה יוצר הסרט קיבל כבוד ופרסים

האנימציה ברמה נמוכה, הסרט לא מעביר שום מסר מלבד העובדה שהוא היה מסטול במשך עשרות שנים ,לא ברור לי אם זה קוק או סתם מריחואנה. אבל דבר אחד בטוח : הוא לא ממש זוכר ולא ממש בטוח מה קרה שם בלבנון, הוא גם לא ממש בטוח אם הוא הגיע ללבנון על גבי ספינה או שט על גבי בת ים ערומה, אז עזוב אותי באמאש'ך ! בזבזת לי שעה וחצי מהחיים.

:D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
השתולים - עם ג'ק ניקולסון , דיקפריו, מאט דיימון , בולדויין , ומי לא...

הציעו לזאב רווח את התפקיד של ניקולסון, אבל הוא בדיוק היה בסנוקר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
תבדוק את כמות האבידות הויאטנמיות ביחס לאמריקאים ותבין שלמרות שארה"ב "הפסידה" במלחמה, ההרס וההרג היה בצד של המלוכסנים.

עברית, אתה יודע לקרוא או שזה גדול על אנשים עם דעות כמו שלך?

שאלתי, באיזו מדינה "מתוקנת" היו מכניסים את יוצר "ואלס עם באשיר" לכלא?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תשים את עצמך במקום הצבא,

זה אותו דבר שיעשו עליך סרט ויראו אותך בתור פדופיל לובש גרביונים שאוהב לז**ן סוסי פוני תוך כדי שאתה מעשן באנגים ואיזה ילד מוחא כפיים מאחורה.

• תוכן חדש...