Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נראה כמו לוח שעונים של GTI דור 4, יש כאן תפירה של לוח שעונים של R32.

המחשב מוציא את נתוני הגדישה בכל רגע נתון, אפשר לראות את זה ע"י התחברות קבועה עם סורק,

וההצגה שלהן באמצעות גרף זאת אפליקציה מאוד נחמדה!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רואים בפירוש שהוא העביר לשני קצת אחרי 60

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
איך הוא הגיע כזה מהר למאה .. בהילוך ראשון כמעט

לא ברור איך ראית את זה, בערך ב-70 קמ"ש הוא עבר לשני, במהירות של בערך 110 קמ"ש הוא כבר עבר לשלישי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אייל אני לא בטוח שזה לוח שעונים של R32 הוא הוסיף כמה שינויים בטוח, כמו שקאמרו הביא קישור.

אגב אצלי ברכב יש כמעט אותו לוח שעונים חוץ מהעיגולים של המד מהירות שהם כסופים והמחשב שהוא הוסיף וכמובן המהירות הסופית :)

ויש לי 1.6 בכלל :)

תמונה להמחשה :

_MG_6178.jpg

פורסם

הסקאלה שם עד 300, לא כמו ב GTI

זה גם לא נראה כמו של R32, זה יותר נראה כפריט אפטרמרקט ע'פ הכיתוב מתחת למחוג הסלד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הוא העביר לשני מעל 70 קמש, מעניין אם אני יכול להגיע להילוך רביעי ל180 קמש

חוץ מזה שחרם על האוטו להכנס ככה לאזור של המנתק הצתה

אברה קדברה

פורסם

באלפא מיטו, כאשר מעבירים את מערכת ה-DNA למצב D, הצג במרכז לוח המחוונים הופך למד גדישה.

לא נראה לי שכל כך מסובך לעשות כזה דבר. מצד שני, ההבנה שלי באלקטרוניקה שואפת לאפס, אז אל תקחו את מה שכתבתי כתורה מסיני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפי מה שיש להם באתר אין קיט כזה לA3...

ואם הייתם מסתכלים בהערות של הוידאו הוא אומר שהוא החליף את הלוח שעונים לשל R32 אבל האוטו הוא GTI.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...