Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעברתי על חלק מהארכיון ההודעות שהעלו כאן אנשים, הרבה רשמו שהפיגו שלהם עושה 1:14 בקלות בנסיעה מעורבת.

אחרי מיכל ראשון שהרכב עובר אצלי (מלאתי 37 ליטר, המיכל כולו אם אני לא טועה 45) אני צריך ללכת שוב לתחנת דלק וזה רק אחרי טיפה פחות מ 400 ק"מ (390 אם אני לא טועה), זאת אומרת צריכה של כ 1:10 ? תמוה לא?

הנסיעה הייתה ב 99% מהזמן עירונית!

מה יכול להשפיע על הנתונים האלו?

או שבכלל זה תקין? (בעלי 106 דור 1 יוכלו להעיד).

תודה,

טל

פורסם

הצעה:

1. בצע החלפת מסנן אוויר

2. החלף מצתים ובדוק מצב חוטי ההצתה , הח' אם צריך

3. נקה היטב את חיישן החמצן המורכב על צינור הפליטה.

4. בדוק שוב תצרוכת דלק. במידה ועדיין התצרוכת גבוהה ....

כנס למוסך ובדוק גזים (רמת HC ו-CO ) במידה וערכי הגזים גבוהים יש לבדוק לחץ דלק ומצב מזרקים, תפקוד חיישן חמצן (אם זו הזרקה רב נקודתית) וקומפרסיה של מנוע .

זוהי עזרה על רגל אחת....

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לפני שאתה רץ לבצע את ההצעות של ברזילי (הנכונות לכשעצמן), בדוק את צריכת הדלק באופן יסודי ונכון.

חבל לקפוץ למסקנות ע"ב תדלוק בודד של מיכל חלקי ונסיעה עירונית.

106GTI - Deus ex machina

• תוכן חדש...