Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי לימוד מקצוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל להתקין אזעקות ואודיו לא צריך לקחת קורסים.

ניסית להציג את מועמדותך באחד ממרכזי ההתקנה של איזשהו יבואן רכב (בונדד)?

תנסה את חברת גיל קאר. הם פרוסים בכל הארץ ונתנות שירות להרבה יבואני רכב. מלמדים אותך תוך כדי עבודה וגם סוג העבודה לא קשה ודי חוזר על עצמו, כך שזה מצויין למי שאין לו רקע.

פורסם

סלח לי, אבל בי"ס שלא יודע את ההבדל בין "אמבולייזרים" ל"אימובילייזרים" לא ראוי בכלל לרשיון הוראה.

עזוב את השטויות האלה, אתה מסוגל ליותר מזה.

פורסם
בשביל להתקין אזעקות ואודיו לא צריך לקחת קורסים.

ניסית להציג את מועמדותך באחד ממרכזי ההתקנה של איזשהו יבואן רכב (בונדד)?

תנסה את חברת גיל קאר. הם פרוסים בכל הארץ ונתנות שירות להרבה יבואני רכב. מלמדים אותך תוך כדי עבודה וגם סוג העבודה לא קשה ודי חוזר על עצמו, כך שזה מצויין למי שאין לו רקע.

או קיי

אז אתה אומר שבגיל קאר אני יוכל לעבוד ותוך כדי גם לקבל הכשרה?

את האמת כבר נרשמתי לקורס במינהל הטכני

אני ינסה לבטל את הקורס,נראה מה יהיה כבר

פורסם

אם אתה בונה על קריירה בתחום, הצעד הנבון ביותר לדעתי יהיה להתחיל בעבודה מעשית בתחתית הסולם ובמקביל להתחיל לימודי ערב כהנדסאי רכב.

משם תוכל לקבל הסמכות שונות בתחום הרכב ועם הניסיון להתחיל לטפס במעלה הסולם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...