Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גורל - אתה כנראה לא מבין מה אני כותב.

אנחנו מסכימים בדיוק על אותו הדבר.

אני רושם שהסאב היה שווה 200 דולר והיום הוא שווה 100 - אני מדבר על מחיר בלבד.

אני מודע לזה שהערך של הסאב ממש לא השתנה - פשוט לא הבנת אותי.

אנחנו חושבים בדיוק באותה הצורה - אבל מבטאים את זה אחרת...

קניתי את הסאב כי יש לי פתאום כסף לרכוש אותו בגלל שהוזילו את המחיר שלו במדיסאונד.

אני לא הרווחתי 200 דולר אבל זכיתי במוצר טוב במחיר מעולה ועל זה אני אסיר תודה.

גורל - הכוונה שלי בפתיחת הת'רד הזה היתה לשתף את חברי הפורום במשהו חדש בפורום הזה, אני שמחתי ביום שבו רועי קנה את הסקינים.

אני שמחתי ביום שבו מקסקומה הביא לפורום הזה צבע חדש עם מגברים שהם בעצם מגברי STEG

אני שמחתי בכל אותם רגעים בהם איתמר חידש לנו עם זד אודיו ועם אלמנטל דיזיין וP9 ועוד רבים אחרים.

אני שמחתי כשלאון הביא מילה MK3 ומגברים עמוסים בכל טוב של אודיסון.

אני שמחתי לראות ת'רד של ניר עם מגברי M1

את אליקו ואת רוני מייבאים לארץ את AA FI וTRU ומה לא

ועוד כל כך הרבה דברים אחרים ששמחתי שסוף סוף יש בארץ

אז למה שלא נשמח גם על תוספת של סאב של AURA למפגשים...

לא התכוונתי לפתוח וויכוח על ערך ועל מחיר כמו שהתכוונתי להציג מוצר שעוד לא טעמנו - אפרופו - בדיוק עכשיו הגיע - אני לא מאמין - פחות מ24 שעות!!!

וגם הגיע מארה"ב הDREMEL 678-01 שהזמנתי... (מחוגה לדרמל ליצירת עיגולים מושלמים)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האחד שאני קניתי בטוח לא גורמה

אבל האוכל לדעתי צריך להיות טעים מאוד.

אני מקווה אבל שהוא ישמע כמו איזה גורמה-לייט :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסבר, נמק, פרט את כוונתך :?

אפרופו - מחר הסאב אמור סוף סוף להגיע לידיי - במידה ואני אשרוד את השחיטה של משרד האוצר (אשתי) אעלה תמונות של הדבר האמיתי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה רואה? זה לא כ"כ נורא להשוות סאבים ומתקינים למסעדות. השאלה איזה אוכל מגישים שם..

למשל, אם תצטרף אליי ואל גורל לNG שבוע הבא, תווכח לדעת זאת טוב יותר..

פורסם

סאבים אולי כן - מתקינים חס וחלילה, בבן אדם יש הרבה יותר תכונות מאשר סאב.

לא מסוגל לעשות כזה דבר.

דבר איתי :-D

Pioneer TS-X150

פורסם
אתה רואה? זה לא כ"כ נורא להשוות סאבים ומתקינים למסעדות. השאלה איזה אוכל מגישים שם..

למשל, אם תצטרף אליי ואל גורל לNG שבוע הבא, תווכח לדעת זאת טוב יותר..

עוד מפגש פסגה?

אני יכול להדחף? :-D (הפעם 400 גרם יהיה בתור מנה ראשונה :twisted:)

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

אלכס, אני מכוון ל 1.2 ק"ג :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שמעתי על זה אבל לא ידעתי שיש את זה ביו טיוב - חבל שלא נפתח לי כרגע מהבית - אני אראה מחר בעבודה...

מחר אני מקווה שכבר יהיו תמונות.

אוונט גארד? אני כבר לא יכול לראות את המקום :lol: - עובד ברמת החי"ל.

אולי הג'ירף... תמיד כיף לראות את המלצריות שם :twisted:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...