Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרסו הציגו היום 3 דגמים חדשים שישווקו בשוק הרכב הישראלי.

בהמשך להורדת הריבית של פישר, קריסתם של בתי השקעות ואלפי מפוטרים חדשים בשוק (שבטוח ירוצו ויקנו מכוניות חדשות) קרסו קראו את המפה (או שיצא להם פוקס ?) והביאו לארץ שני דגמים זולים מאוד.

רנו סימבול

סוג של קליאו סדאן שמאז ומתמיד היתה מתמודדת רצינית לתואר הלא כלכך מחמיא של המכונית "המכוערת ביותר בישראל". הסימבול שומרת על המסורת וממשיכה את הקו הזה.

מעבר לזה היא מציעה מחיר אטרקטיבי למדי של 99K לגירסה האוטומטית עם 4 כריות אוויר, נפח תא מטען של 506 ליטר , 105 כ"ס ממנוע 1.6 , אבל, וזה אבל גדול, ללא ESP. האוטו מיועד לשוק הפרטי ולא בהכרח לשוק הליסינג.

הרכב ישווק גם עם מנוע דיזל 1.5

סימבול 1.jpgסימבול 3.jpg סימבול 4.jpg

רנו לוגאן (דצ'יה)

הרי הבשורה, דתיים, ערבים ובעלי משפחות מרובות ילדים שאינם מפחדים מגיר ידני יכולים, נכון להיום לרכוש רכב משפחתי בעל 7 מקומות ישיבה במחיר של 107K (קבוצה 2 לכל מי שחושב לבקש את הרכב בליסינג).

הרכב ישווק בגירסה הידנית בלבד עם מנועי ה 1.6 105 כ"ס ו1.5 דיזל 86 כ"ס. גם כאן, אין ESP.

מדובר בפתרון מעניין לנישה מצומצמת מאוד.

לוגאן 2.jpgלוגאן 4.jpg

רנו קולואוס

קרוס אובר ראשון מבית רנו מגיע עם מנועי בנזין או דיזל:

מנוע דיזל 2.0 בגרסאות של 150 כ"ס או 175 כ"ס

מנוע בנזין בנפח 2.5 ליטר ובהספק של 170 כ"ס. הן לתיבת ההילוכים הידנית והן לתיבה האוטומטית שישה הילוכים.

מחירים - בין 155K ל 199K.

קולאוס 2.jpgקולאוס 4.jpg

פורסם

הדבר הנוסף אשר חסר לקארסו בהיצע הוא דגמי הסטיישן , גם בדגמי הסימבול ולבטח בדגמי המאגאן.

לדעתי מחיר אגרסיבי במיוחד בדגמי הסולר הידנים יביאו להפתעות גדולות בכמות המכירות שקארסו יראו, אבל הם מקובעים שם.

חבל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רנו לוגאן (דצ'יה)

מדובר בפתרון מעניין לנישה מצומצמת מאוד.

זה גם היה יכול להיות פתרון מצוין לכל בעלי הטנדרונים (קנגו,ברלינגו וכו').

גם שטח העמסה מצוין וכל זה ברכב פרטי פשוט וטוב ובלי ההרגשה שאתה נוהג בטרקטורון :wink:

מאחר שהטנדרונים לא מוכרים במס, אז גם אין בעיה של תחשיבי מס.

רק שהם רצחו את הפוטנציאל של הרכב במחיר שלו.

107K זה יקר מידי!

99K והם לא היו מצליחים לספק את כל הסחורה המוזמנת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסימבול מזכירה קצת SX4 (לא מחמאה בלשון המעטה, אבל לא צורב בעיניים).

maruti-suzuki-sx4-extf.jpg2009-renault-symbol_460x0w.jpg

הלוגאן לאומת זאת כן (צורבת בעיניים :-D)

מיוצרת ברומניה? האם כלל המכלולים הם של רנו או שזה פיתוח מקומי?

הקולאוס יפה מאוד (לטעמי).

שלומי, קובץ תמונה ימני של הקולאוס, לינק שבור.

פורסם

לא ברור לי למה מישהו יקנה את היצור כלאיים הזה ב99 אלף ש"ח, כאשר יש בשוק רכבים כמו פאביה 1.6 טיפטרוניק באותו כסף (או המתחרות שלה: סוויפט ושות'), או שאפשר לקנות רכב מקבוצה 2 בתוספת קטנה יחסית (ואפשר עוד להתמקח)

מצד שני: יש לי חבר שהחליף קליאו רגילה בקליאו קלאסיק מתוך אמונה (וסטיגמה) שהסדאן תהיה יותר אמינה (בינתיים הוא לא טעה! :))

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לקליאו סדאן הזאת יש תא מטען ענקי.

חוץ מהעדר הESP (למה דווקא ברנו?) הסימבול הזה נראה די אטרקטיבי (למי שמוכן להסתכל עליו כל יום).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הייתי מוכן לנסוע עם נגרר במקרה של היעדר מקום בתא מטען ולא עם כזו חטוטרת מאחור... :)

עם זאת העיצוב הרבה יותר נורמלי מזה של הקלאסיק שבאמת נראית כאילו הדביקו לה תא מטען עם דבק 3 שניות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא ברור לי למה מישהו יקנה את היצור כלאיים הזה ב99 אלף ש"ח

+1!

לדעתי, הכניסה של הרכבים "הזולים" היא אומנם בזמן, אך לא בזול.

משכנתא זה קל

פורסם

הרי הבשורה, דתיים, ערבים ובעלי משפחות מרובות ילדים

אני חושב שזו התבטאות סטיגמטית וגזענית

לא ברור לי למה מישהו יקנה את היצור כלאיים הזה ב99 אלף ש"ח, כאשר יש בשוק רכבים כמו פאביה

נכון, לשיטתך אפשר לסגור את כל סוכניות הרכב ולשכולם יסעו במותג המהולל VAG

ולמרות שכך...תתפלא...הם עדיין יצליחו למכור כמה חתיכות למרות יצירת הפאר "פאביה"

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בהתחלה כשקארתי חשבתי איך, איך בשנת 2009 הם מוכרים רכב ללא ESP? אפילו לא כאופציה!

אבל אז התחלתי לחשוב שיש קשר ישיר בין היבואנים למשטרה.

איך? כל פעם שיש תאונה בגלל שהנהג איבד שליטה ישר יכולים להאשים את המהירות שהיא אשמה ואז יש סיבה לאכוף אותה. מצד שני אם לרכב היה ESP הוא יכול היה להימנע מהתאונה.:evil:

פורסם
אבל אז התחלתי לחשוב שיש קשר ישיר בין היבואנים למשטרה.

איך? כל פעם שיש תאונה בגלל שהנהג איבד שליטה ישר יכולים להאשים את המהירות שהיא אשמה ואז יש סיבה לאכוף אותה. מצד שני אם לרכב היה ESP הוא יכול היה להימנע מהתאונה.:evil:

תיאוריה הזויה משהו...

פורסם

ללוגאן MCV יש גם גרסה מסחרית שנקראת לוגאן VAN

dacia-logan-van-1-5-dci-1.jpg

הרכב הזה יכול להתחרות בסיטרואן ברלינגו וסקודה רומסטר.

איך הכל אני לא מזלזל בדאצ'יה, תזכרו אך סקודה היתה לפני 10 שנים וסיאט לפני 15 שנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ומה בדיוק גזעני בזה ? שיש לדתיים וערבים הרבה ילדים ? שזה מגזר שבדר"כ מחפש 7 מקומות ישיבה ?

זה לא גזענות, זה עובדה.

פורסם

נכון, לשיטתך אפשר לסגור את כל סוכניות הרכב ולשכולם יסעו במותג המהולל VAG

ולמרות שכך...תתפלא...הם עדיין יצליחו למכור כמה חתיכות למרות יצירת הפאר "פאביה"

תקרא את ההודעות שלי בפורום ותבין כמה אני לא מתלהב במיוחד מיצירת הפאר פאביה, למרות הפופולאריות הגואה שלה.

סתם נתתי כדוגמא את הפאביה ל1.6 אוטומט מודרני שעולה אותו מחיר - אם יש לך עוד רכב באותו מחיר בדיוק ,מנוע 1.6 אוטומט- נא עדכן אותי

עם זאת, לקנות רכב ערום מאיבזור בטיחות שאמור להיות סטנדרטי בשנים כאלה, ובתצורה מוזלת בצורות נוספות,

בסכום שקרוב אלפים בודדים לרכבי קבוצה 2 שהרבה יותר מאובזרים זה קצת מצחיק.

אם רוצים כיעור (כלומר נפח הטענה) אבל גם יותר טכנולוגיה, אפשר לקנות משהו כמו B3 סדאן, מגאן סדאן , קורולה ,פוקוס סדאן כולם בגרסאות הליסינג שאחרי מיקוח קל ילכו לכיוון ה100K.

שלומי ,סולל הדרך תמיד לחתוך מבלוק טקסט שלם, קטע זניח ולעשות מזה הרבה מהומה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...