Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 214

elior021
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי טיפל ברכב בצורה קפדנית ובזמן המתאים, רק האמת שאני לא יודע מה עבר על הרכב עם הבעלים הקודמים.

אני כרגע אמרתי חלק מכל מה שיצא לי לחוות ברכב הזה, אם אני אציג רשימה של תקלות שהיו זה פשוט לא יגמר:shock:,

אליאור תאמין לי שאני לא בקטע של לבאס או משהו כזה, רק נותן לך מידע מנסיון כדי שאתה לא תיפול בעתיד לבור בלי תחתית.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שאמרתי ברכבים האלה רמת האחזקה היא הכל, אני מכיר מספיק בעלי 200 שלא סבלו מבעיות מלבד הבעיה באטם ראש

שתוקנה ע"י האטם התחליפי.

כנראה שהרכב המדובר לא תוחזק כראוי ע"י הבעלים הקודמים, רוב הרוברים בארץ גמורים בגלל שמחירי האחזקה הגבוהים גורמים לבעלי הרכב לעבור למוסכי מדרכה.

Peugeot 208GTI

פורסם

ידידי, אל תקפוץ סתם. תקרא את התגובה שלי עוד פעם, לא טענתי לחוסר אמינות מוחלטת.

אמרתי שהאחזקה יקרה, חלפים יקרים, טיפולים יקרים. זו איננה דעתי בלבד, אני מדבר מניסיון.

הרובר לא רכב רע, פשוט לא אחד ששווה להחזיק. :-)

פורסם

אם תקרא את התגובות שלי תראה שזה מה שרשמתי האחזקה יקרה (טיפולים וחלפים זו אחזקה)

ובאשר לכדאיות האחזקה של רובר זה נתון לשיקולו של בעל הרכב.

Peugeot 208GTI

פורסם

אני סטודנט אין לי יותר מידי כסף להוציא ובטח שלא להגיע למוסכים אם הסיאט שלי בלי עין רעה לא הייתה עדין

במוסך חוץ מטיפולים היא עשתה רק 122000 קילומטר היא שמורה מאוד פשוט רציתי להתקדם קצת

אבל הבנתי שהרובר 214 צריכה המון כסף לתחזוק ויש להם בלאי גבוהה אז נראה לי שאשאר אם הסיאט שלי

פורסם

אם אתה ממש רוצה תחפש אחת במצב טוב ואתה לא תצטער.

רכב מפנק וזריז.

אתה לא מכיר את כל הישראלים מה שזול לא טוב.

אני נוהג על רובר 214SI ואני לא מוכן לוותר על הרכב הזה .

מסכים אם רובר טורבו לגבי אחזקה קצת יותר יקרה ואטם ראש אצלי בוצע בעלות של 4K

והוחלף לאטם ראש מחוזק.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

שווה לקנות רובר? לא. השוק שלה מאוד חלש, החלקים- די נדירים, ובעיקר מעצבן לטפל בה. ["חכה שבוע יבוא חלק מחו"ל"-"צריך להתקשר לברר אם נשארו להחלפה"]

הרכב עצמו מאוד סבבה. יחסית לשנה שלו הוא נראה מאוד מודרני ובכלל הרכב מרגיש מאוד מודרני.

למורה נהיגה שלי היית רובר, לו ולאישתו. הסיבה היחידה שהוא עדיין משאיר את הרכב זה בגלל שהוא אוהב אותו, למעט זה הוא שונא כל מה שקשור בלטפל ברכב הזה. אחת לשבוע הוא זוכה להכנס לספא. מעבר למורה נהיגה היה לי גם חבר שראה את הרכב, אמר "ואי קטלני", קנה אותו ב14 אלף ונכנס לספא אחת לשבועיים~שלוש. הרכב מאוד ביננוי מינוס בנוגע לאמינות, גם אם הוא מטופל ע"י מורה נהיגה שמאוהב ברובר וגם אם ע"י בן 17 שהקדיש לרכב את נשמתו.

ואם אחרי כל זה אתה עדיין רוצה לקנות רובר 214 אתה לא תתחרט לשניה, הנאה לא פוסקת, ואתה כל הזמן חי באשליה שמדובר ברכב מודרני לכל דבר.

פורסם

ברשותי רובר 75 אומנם אין קשר בין שני הרכבים אבל גם לי אמרו את אותם דברים ,יש לציין שלפני זה היה לי רובר 600 וגם שם לא צריך להסביר לכם מה אמרו "מבינים" לפני הרכישה ההיא.

כמו שכבר אמרו הטיפולים במוסך המרכזי לא זולים אבל גם לא יקרים מי יודע מה (יחסית למוסך מרכזי).

אם אתה קצר בכסף ,אני האחרון שימליץ לך להכנס להרפתקאות כאלה ואחרות , אתה יודע יש משפט שאומר "מה שלא מקולקל לא מתקנים" ובעצם היותך סטודנט אני משאר שאתה מחפש את המינימום הוצאות והרובר לא נמצאת במקום הזה.

אבל אני מגיל 16 כשקנית את הרכב הראשון שלי (קטנוע) קניתי רק את מה שאני אוהב ורק את מה שאני יכול להסתקל עליו ולחייך גם אם זה אומר לעבוד עוד כמה שעות בשבוע ולהשים כמה שקלים יותר במוסך ואני לא מצטער לרגע, מה גם שלמרבה המזל רוב מה שהאנשים "המבינים" אמרו לי התברר כלא נכון או כחצי אמת. למען האמת לפני שקניתי את הרובר הראשונה שלי הייתי כל כך לחוץ ממה שאנשים אמרו לי שבשבוע הראשון שלאחר הרכישה לא נהניתי מהאוטו ,רק מהחשש שמה יתקלקל ברכב משהו.

כמובן לאט לאט אתה מתחיל להעריך את האיכויות של הבריטים (ואני עוד מדבר על ה600 ולא על ה75 )ואז נוצר מצב שאתה אומר לעצמך שאין מתנות חינם וחייב להיות פה קאצ' פשוט לא הגיוני שחבר שלי קנה אוטו בפי 3 מהמחיר של האוטו שלי והוא נשבע לי שהרכב שלי יותר "טוב". הזמן עובר ואתה מתחיל להכיר בעלי רוברים אחרים שלמרבה האירוניה ישר שואלים אותך עם הרכב "עושה בעיות"? אתה עונה להם שלא ומקבל את אותה התשובה מהם. תבין הדבר הכי חשוב אבל הכי חשוב מהניסיון שלי הוא לקנות את הרכב רק אם יש לו היסטוריית טיפולים מלאה בחברה ,רק ככה אתה מקבל אינפורמציה לגביי טיב הבן אדם שמוכר לך את הרכב כמו כן תמיד עדיף לקנות את הרכב מיד ראשונה כי לרוב הבעלים של הרכב יהיה אמיד יותר וכנראה שהוא גם ישלם בשביל עבודה טובה ואיכותית יותר לרכב . לגביי הדגם שאתה מעוניין בו ,דווקא עליו אני לא כל כך ממליץ ,איכות החומרים שלו ממש לא משהו והוא לא מתיישן ממש טוב ,יצא לי לראות כמה רכבים שהפלסטיק לייד החלונות הקדמיים פשוט איבד צורה .

לא היה לי את הדגם הזה אבל מההתרשמות שלי רוב הרכבים הללו נמצאים אצל ילדים שקנו אותו ב10000 שקל במקום לקנות פיג'ו 205 והיחס שלהם לרכב הוא לפי מס' המשמרות שהם עשו בבורגראנצ' ,וכן בורגראנצ' פשטה את הרגל .

הדבר הארוך הזה שרשמתי אמור לתת שירות לכל החברה שרוצים לקנות משהו קצת שונה מהנוף המלוכסן של שוק הרכב הישראלי.

כמו שאומרים על כלבים ,אין רכב רע יש בעלי רכב רעים.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...