Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 214

elior021
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שאחי החזיק רובר 214 למשך כשנה והוא עד היום מצטער על זה, לבסוף הצליח למכור אותה רק לסוחר.

אני לא שולל כלום! אגב אשמח לחבר בינך לבין אותם בעלי רובר שדיברתי עליהם מקודם, אחרי זה אני בטוח שאתה תמשיך להנות מהרובר שלך אבל תחשוב פעמיים לפני שתמליץ למישהו לרכוש אחת (ולכן גם אני "שולל").

אני מקווה שמובן לכול שהכל ברוח טובה ובלי כוונה לפגוע :-)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שהכל נאמר ברוח טובה וכל אחד זכאי לדעה, אני מכיר בעלי רובר מאוכזבים והמשותף לכולם זה שהם (או היד הקודמת) חסכו בטיפולים ובחלקים והרגו את הרכב ייתכן וזה היה המצב עם הרכב של אחיך ?

כשמבקשים ממני המלצה לגבי רובר אני מציין את עלויות האחזקה וזה מהווה אחלה סינון ראשוני .

Peugeot 208GTI

פורסם

עדי נראה לי שאתה מתבלבל פה קצת.

אף אחד לא המליץ לפותח השרשור לקנות את הרכב.

הוא התעניין וקיבל חוות דעת לטוב ולרע .

אם הוא ירכוש או לא זה כבר החלטה שלו.

גם בקשר לחלפים אתה מתבלבל, יש חלפים מקוריים סינים

ויש יוניפארט תוצרת בריטניה. כל המוסכים המורשים של רובר

עובדים אם יוניפארט.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מאור, זו שוב תחושת הבטן שלך? אני לא מתבלבל בכלל, תקרא שוב את ההודעות שלי, הת'רד הזה כבר מזמן גלש מהנושא המקורי.

פורסם

אםםם לפי דעתי צריך לסכם את זה כי שנינו לא מבינים אחד את השני

אמרת בעיות אמינות מסכים איתך יש כמה בעיות שצריך לטפל בהם

אפילו ציינתי אותם שאחת מהם היא האטם ראש מנוע.

אחזקה קצת יותר יקרה מסכים איתך גם

אבל אתה אומר אחזקה יותר יקר "בהשוואה לרכבים מוצלחים בהרבה"

איזה רכב מוצלח יותר אתה יכול למצוא בשנתון של הרובר ובמחיר של הרובר?

לפי דעתך "רכישת רכב כזה לא תהווה את הבחירה החכמה ביותר"

ולעומת זאת אני מסכים אם רובר טורבו שאמר "אקזמפלר שטופל כראוי זו רכישה חכמה"

אם הייתה לאחיך רובר תסכים איתי שאין רכב אחר במחיר הזה +שנתון מתקדם יחסית

שאתה נכנס לרכב ומרגיש ברכב נראה כמו רכב ולא כמו פיאט אונו

הרכב נוסע כמו חלום זריז יחסית למנוע 1.4סמ"ק

מקווה שהגענו לעמק השווה:-D

מאור

פורסם

תאמין לי שאני יותר שמח:-D

כל מי שתהיה לו שאלה לגבי רובר לפי דעתי השרשור הזה יתן לו תשובה

פורסם
אז 2159842047 שירשורים נפתחו סתם? אנשים משקרים? גם בבדיחה רעה יש אמת.

אין לי ספק שישנם בעלי רובר מרוצים, ואין לי ספק שאם הרכב טופל תמיד במורשה, עם חלפים מקוריים בלבד (שאגב מיוצרים בסין) אז הרכב יהיה אמין יחסית, אבל זה לא משנה את העובדה שהוא עדיין יקר לאחזקה בהשוואה לרכבים מוצלחים בהרבה.

פשוט כואב לי הלב לראות בעלי רובר נכנסים למוסך עם אותו הפרצוף המאוכזב שוב ושוב, מתחננים שאעזור להם למצוא קונה לרכב.

MaorXXX, אני חוזר ומדגיש שאין לי כלום נגד רובר ואני לא מתווכח עם אף אחד, פשוט רכישת רכב כזה לא תהווה את הבחירה החכמה ביותר.

הייתה לך רובר ?

אני בתור בעל רובר כמעט שנתיים חייב לציין דבר אחד - ת-ע-נ-ו-ג !!!

אני נוסע על ה216 האוטומטית ותאמין לי שעוד לא פגשתי איזו 1600 יפנומטית שלא פרפרתי לה את הנשמה ברמזורים עם כל הפוזה שלהן והשם שלהן.

מבחינת אמינות אותו דבר כמו כל האירופאיות והיפניות יש בעיות ספציפיות שניתנות לטיפול ועולות קצת כסף, מבחינת חלקים שאמרת שאין ? מאיפה הקרצת את זה?? עוד לא היה חלק שלא היה בחברה ובמחיר סביר, משאבת מים חליפית ל216 עולה 270 ש"ח מקורית עולה 380 ש"ח תגיד לי כמה עולה בפז'ו או בטויוטה אם לא בטווח מחירים האלו אז אולי באמת רובר מפריזים......

הבחור עם ה75 צודק, יש לאוטו קצת בעיות עם הכיסוי דלתות- יש מוד פשוט מאוד, להחליף לכיסוי דלתות של R25 וזה נראה נינג'ה אחרי זה, עוד מוד מעניין זה להחליף את המראות למראות של R25 :) ומאור יכול להעיד שזה נראה פצצה :twisted:

לא חסר מה לשפר ולסדר באוטו הזה, בדיוק כמו בכל רכב אחר, יש דברים שעולים קצת יותר ויש דברים שעולים קצת פחות אבל מה שבטוח לרובר יש יותר נשמה מלכל רכב אחר וזה בתכלס מה שחשוב.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

fleshbone, הייתה לי רובר ואם לא הבנת אז אני לא אחד שממציא דברים. הנושא הזה מוצה, סוכם, הובהר ונטחן מכל הכיוונים, אני לא מתכוון לחזור על דברים שנאמרו כבר מאות פעמים (תריץ חיפוש).

שבת שלום

• תוכן חדש...