Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני לזוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מבקשת ייעוץ איזה רכב לקנות. הצרכים שלי:

הרכב מיועד לשניים בלבד - נהג ונוסע (ללא ילדים) ואני נוסעת מעט מאוד, בעיקר בעיר.

חשוב לי הדברים הבאים:

בטיחות

נוחות ומרווחות - שהתקרה לא תהיה צמודה לראש והדפנות לא יהיו צמודים לגוף, וללא פלאסטיק שנתקע בברכיים או רדיו נמוך.

צריכת דלק נמוכה

רכב אמין - ללא תקלות ובאחזקה נמוכה

עיצוב יפה וצבע מטאלי בהיר.

יכול להיות מעט גבוה - 4X4 עירונית וזולה, או רכב משפחתי/מנהלים.

המחיר - עד 130/140 אלף - עדיף פחות, רכב חדש משנת 2009 או 2008.

כמו כן - כריות אוויר נראות לי מפחידות - כאילו סלע קופץ לי אל הפנים, וכרית צד מתפוצצת לתוך האוזן. תרגיעו אותי.

הציעו לי ויואנט פלוס 2009. מה דעתכם, זה יכול להתאים לצרכיי?

בנוסף, אני מוכרת שברולט קוואליר LS לבנה 1996 אוטומטית מעולה. יד ראשונה, נהגת יחידה, קילומטראז' נמוך נמוך - 117,700 ק"מ, שרשרת טיימינג חדשה, רצועת אלטרנטור חדשה, חריטת 4 בלמים ודיסקים חדשה, צמיגים בני חצי שנה, מצבר חדש ועוד - מושקעת ושמורה במצב מכני מעולה, טסט במאי. מציאה של ממש, כל הקודם זוכה.

תודה.

פורסם

אז ככה ,לפי מה שתיארת ועם התקציב שהצגת ויואנט הוא ממש אבל ממש לא אופציה טובה עבורך.

לגבי כרית אויר היא לא נפתחת באמצע שום מקום בזמן נסיעה רגועה, וכאשר היא כן תיפתח הכרית זה הדבר האחרון שתבהלי ממנו, והיא כן עוזרת להציל חיים- לכן אין מה לדואג פשוט לשכוח ממנה ברגע הנכון היא תזכיר את עצמה.

מכונית מנהלים לזוג? כאשר הדרישות שלך זה רכב חסכוני לא ממש מתאים.

אני חושב שגולף תהיה אופציה טובה או משהו קטן יותר דוגמת פאביה או פז'ו 207. בקיצור כמעט כל רכב חדש סופרמיני או קומקטי יכול לענות טוב על הדרישות ,אבל לא ויואנט:nono:

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אז ככה ,לפי מה שתיארת ועם התקציב שהצגת ויואנט הוא ממש אבל ממש לא אופציה טובה עבורך.

לגבי כרית אויר היא לא נפתחת באמצע שום מקום בזמן נסיעה רגועה, וכאשר היא כן תיפתח הכרית זה הדבר האחרון שתבהלי ממנו, והיא כן עוזרת להציל חיים- לכן אין מה לדואג פשוט לשכוח ממנה ברגע הנכון היא תזכיר את עצמה.

מכונית מנהלים לזוג? כאשר הדרישות שלך זה רכב חסכוני לא ממש מתאים.

אני חושב שגולף תהיה אופציה טובה או משהו קטן יותר דוגמת פאביה או פז'ו 207. בקיצור כמעט כל רכב חדש סופרמיני או קומקטי יכול לענות טוב על הדרישות ,אבל לא ויואנט:nono:

תודה קוקה. אני מעדיפה רכב לא קטן - מסיבת בטיחות, שלא יימעך בקלות בתאונה. מה בא בחשבון? אני אוהבת מאוד את הקוואליר שלי ורוצה משהו דומה. אני מחליפה אותה רק בגלל הגיל שלה (מודל 96'), למרות שהיא מעולה ואין לי שום בעיה איתה.

פורסם

אם את רוצה משהו קצת יותר גדול אם אהבת את קואליר אז דודג' קאליבר יכול להיות אופציה נחמדה

הוא גם גבוה יחסית.גם אמריקאי ולא מאוד בזבזני בדלק איכות ההרכבה והחומרים בפנים לא מדהימה אבל סה"כ בסדר.

P.S .כמעט כל רכב חדש גם קטן יהיה הרבה יותר בטיחותי מקאולייר שכל כך אהבת.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...