Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי את התשובה שאלה.

בתיאוריה זה אמור להיות די פשוט אבל עדיין אני לא בטוח, אם אפשר את הדרך שעושים את זה?

אני מעדיף לעשות את זה בעצמי ולא לשלם 100 ש"ח בערך על חיבור של פלוס ומינוס..

פורסם

זה כבר נידון מזמן, אבל לא מצאתי את זה כרגע.

בכל מקרה - מה שעושים הוא העברת פעולת הלחצן (מתג לחיצה) בשלט לעבודה ע"י הבהוב האורות בידית (שעושה קצר בין שתי נק'). צריך להתחבר למעגל המודפס בשלט בעזרת שני חוטים דקים ולחבר אותם לשני ההדקים בידית שמקבלים קצר ביניהם בעת הבהוב אורות גבוהים.

פורסם

פרק את השלט שברשותך (שפועל ע"י סוללה 12V) תן בי פס על המתג (תעקוף אותו כך שכל הזמן יהיה במצב פתיחת השער)

נתק את הסוללה .. חבר את השלט בצד של המינוס לשילדה (עם חוטו וסופית) ובצד של הפלוס לחוט בפנס הראשי (עם עלוקה)

(החוט של האורות גבוהים כמובן) עכשיו קבע את כל הסיפור בתא המנוע ואופ יש לך שלט ע"י אורות גבוהים

כל פעם שתהבהב השלט ישדר והשער יפתח ..

נ.ב : כדאי להכין לזה מין תושבת עמידה במים

אני אישית עשיתי את זה לעשרות רכבים ועובד מצויין ..

אין צורך בהחלפת סוללות אין צורך בחיפוש השלט והוא קולט הרבה יותר טוב

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

בד"כ אפשר לתת סגירה אוטומטית לשער, אם ע"י טיימר (לא מומלץ, במקרה שלא נכנסת עם הרכב מספיק וכו', השער ייסגר עליך) ואם ע"י עינית אינפרא אדומה.

פורסם
ולאחר מכן איך סוגרים את השער?, או שהבהוב אורות נוסף יסגור את השער, קרי יש רק לחצן הפעלה אחד בשלט.

בברכה - רפי לין :-)

העצה שלי נכונה רק לשערים אוטומטים בעלי לחצן אחד (כלומר נסגרים לבד לאחר מס' שניות)

יש גם דרך לשערים בעלי 2 פיקודים (פתיחה וסגירה) ע"י מתח קבוע (לפני או אחרי הצתה) ו2 מימסרים כל עחד מחליף מתג אחר לדוגמא אורות גבוהים פותחים את השער ואורות ערפל סוגרים

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
בד"כ אפשר לתת סגירה אוטומטית לשער, אם ע"י טיימר (לא מומלץ, במקרה שלא נכנסת עם הרכב מספיק וכו', השער ייסגר עליך) ואם ע"י עינית אינפרא אדומה.

השער לא יכול להיסגר יש קרן שחוצה את קו השער במידה ויש עצם כלשהו בין השער לעמוד המקביל אליו השער לא יסגר.

הטיימר שאחראי על הסגירה בד"כ מובנה על הכרטיס והפקד של השער וניתן לכיוון.

אני הוספתי חייגן עם כרטיס סים לשער ואני פותח אותו בעזרת חיוג מהסלולר.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם
השער לא יכול להיסגר יש קרן שחוצה את קו השער במידה ויש עצם כלשהו בין השער לעמוד המקביל אליו השער לא יסגר.

הטיימר שאחראי על הסגירה בד"כ מובנה על הכרטיס והפקד של השער וניתן לכיוון.

אני הוספתי חייגן עם כרטיס סים לשער ואני פותח אותו בעזרת חיוג מהסלולר.

אתה מתכוון לאינפרה אדום ששמר כן ציין.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
העצה שלי נכונה רק לשערים אוטומטים בעלי לחצן אחד (כלומר נסגרים לבד לאחר מס' שניות)

יש גם דרך לשערים בעלי 2 פיקודים (פתיחה וסגירה) ע"י מתח קבוע (לפני או אחרי הצתה) ו2 מימסרים כל עחד מחליף מתג אחר לדוגמא אורות גבוהים פותחים את השער ואורות ערפל סוגרים

לא בכדי אמרו חכמים:"צדיקים, עבודתם נעשת בידי אחרים" :-P

רק היום גמרתי להטמין כבל חשמל באורך 15 מ', בעומק 80 ס"מ באדמה. כדי להפעיל שער הזזה שבניתי .

השער באורך של 4.5 מ'.

דחיתי את קניית המנוע החשמלי והשלטים עד לגמר העבודה.

לא בדיוק הבנתי מה ההבדל בין שני סוגי הפיקודים בשלטים. קיבלתי הצעה למנוע ושלטים עם 4 לחצנים, ועכשיו אני שומע שיש עם לחצן אחד. נדלקתי על הרעיון, ואני מתכנן להתקין את זה על 3 מכוניות.

השאלות שלי, מה יותר מתאים להתקנה על רכב, 4 לחצנים או אחד ?. ואיזה מערכת מתקדמת יותר ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כן קראתי את ההודעה שלך , ולפי מה שהבנתי אתה כותב : אם ע"י טיימר, אם ע"י עינית אינפרא אדומה.

זאת שאפשר לתת סגירה אוטמוטית ע"י טיימר או ע"י עינית אינפרא אדומה.

אם היית כותב: " בד"כ אפשר לתת סגירה אוטמטית לשער ע"י טיימר שבד"כ מובנה בכרטיס ההפעלה ובפקד של השער, ובמקרה שלא נכנסת מספיק עם הרכב וכו' השער לא יסגר עליך כי עינית אינפרא אדומה שחוצה את קו השער מונעת את סגירתו כאשר משהו חוצה אותה"

אני קורא תמיד צריך לדעת להתבטא:-).

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

אין חובה להשתמש בעינית. אפשר לשים טיימר בלבד. זה אמנם לא חכם במיוחד, אבל אפשרי בהחלט.

דויד, לפני שאתה רץ לקנות מנוע, גש (או הרם טלפון) לש.ל.ג (מחסן ברזל) במושב בית עוזיאל (לא ממש רחוק ממך). דבר עם אסף, בקשר למנוע 500 ק"ג (אמור להיות די והותר לשער שלך. אני שמתי אותו על שער של 5 מ', גובה 1.8, חומר 6X10 בעובי 3.7 מ"מ או משהו דומה. כבד לאללה). יש לו אחלה מחירים (אני אפילו מרשה לך להזכיר את שמי ;-) ).

פורסם

שמר, תודה רבה רבה.

ההצעות שקיבלתי מכמה מקומות נעים בין, 1900-2100 ש"ח.

המחיר כולל מנוע, שני שלטים, 5 מ' שיניים ושתי עיניות. חלק הציעו עם מנורה מהבהבת וחלק אמרו שאסור להתקין מנורה.

ומה בקשר לסוג השלטים ?.

מחר בבוקר אתקשר לכתובת שנתת.

שוב תודה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...