Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה מצאתי גאנטים של יגואר 17 אינטש ואני מתכוון להלביש אותם על לנצ'יה קאפה. :-)

השאלה שלי היא האם ניתן במשרד הרישוי להחליף גלגלים ללנצ'יה קאפה מ- 15 ל- 17 ראיתי שכבר עשו את זה, אני לא יודע אם זה מאושר, ככל הידוע לי זה ניתן לביצוע, האם אני טועה?. האם מידת הצמיג במקרה כזה הוא 205/50/17? האם אפשר מידת צמיג אחרת? :shock:

דבר שני:

מידת הברדים היא זהה: 5/108

בלנצ'יה ...........  האופסט הוא: 28 ... 30 וה- C/Bore הוא 58

ביגואר ............  האופסט הוא: 37 ... 42 וה- C/Bore הוא 63.4

האם נוכח הנתונים לעיל תהיה בעיה להרכיב את הגאנט של היגואר בלנצ'יה? :shock:

פורסם

קח בחשבון שבלל שהאופסט שונה יכול להיות שיהיו לך חיכוכים בדפנות או (יותר גרוע) נגיעה במתלה.

אני שיניתי בקליאו מאופסט 38 לאופסט 13, יש לי הרבה חיכוכים בבית גלגל (ואין לי לב לעשות בו חורים, 1600 ש"ח בחברה) אבל הגאנט יושב פשוט פצצה על האוטו. תבדוק גם שהגאנט לא בולט מחוץ לבית גלגל (ואז במקרה כזה גם אם המידה חוקית ברישיון יכולים להוריד אותך מהכביש).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

את החישוקים מצא לי מוסכניק שאני מכיר.. כל הכבוד לו כי אני כבר מנסה חודש למצוא .. הוא מצא תוך שעה בערך :-)

פורסם
אפשר לאשר ג'אנט 17 ברישיון,תצטרך מתאמים מפלסטיק לקדח המרכזי.

ע"פ אוטודאטה אין 17" ללנציה קאפה.

בכדי לאשר זאת יצטרך בעל הרכב לאישור מהמח' הטכנית של היבואן.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• ספונסר פורום
פורסם
ע"פ אוטודאטה אין 17" ללנציה קאפה.

בכדי לאשר זאת יצטרך בעל הרכב לאישור מהמח' הטכנית של היבואן.

ואין לו בעיה לקבל את האישור מהמחלקה הטכנית,כמו כן חגי מעמדה מספר 1 במשרד הרישוי בחולון כבר מכיר את העיניין עם הקאפה,ואני אישרתי חוקית בקאפה שלי,ובעוד 2 קאפות של לקוחות ג'אנט 17.

• ספונסר פורום
פורסם

לא ידעתי שהוא בגמלאות,בכל מקרה,אני מניח שגם במחלקה הטכנית יודעים מזה,ואם פותח השרשור יבקש,הוא יכול לקבל צילום של הרישיון רכב שלי,ואישור מחלקה טכנית עם מספר הרכב שלי.

בברכה,אורן בן סימון

פורסם
לא ידעתי שהוא בגמלאות,בכל מקרה,אני מניח שגם במחלקה הטכנית יודעים מזה,ואם פותח השרשור יבקש,הוא יכול לקבל צילום של הרישיון רכב שלי,ואישור מחלקה טכנית עם מספר הרכב שלי.

בברכה,אורן בן סימון

שלום אורן, אני אשמח לקבל את הצילום של אישור המחלקה הטכנית. מבדיקה שעשיתי כבר כמעט התייאשתי היות ובאוטו דאטה יש אישור ל- 16 ולא ל- 17. מה שיותר חשוב לדעתי זה האישור של המחלקה הטכנית בלנצ'יה. ממה שהבנתי במקרה של בעיה או תאונה האישור הזה הוא החשוב.

תודה רבה

פורסם

צערי, החישוקים שמצאתי, 2 מהם היו פגומים לגמרי.

אם יש לכם רעיון היכן ניתן למצוא חישוקים ליגואר אני מאד אשמח

תודה

• תוכן חדש...