Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה התחלתי לשמוע רק של שריקה/יבבה בעת סיבוב ההגה כוח בפיאסטה 98. עשיתי קצת חיפוש וראיתי שבדיקות ראשוניות הן של שמן הגה כוח ושהרצועה מתוחה. לפני כשבוע החלפתי את רצועת האלטרנטור (בצד שמאל של המנוע, אגב זה 1300), והרעשים הפסיקו לכמה ימים וכעת חזרו. השאלה שלי היא האם אותה רצועה אחראי גם על משאבת הגה כוח בדגמים הללו? אם כן כיצד בודקים האם היא מתוחה?

ואם לא היכן נמצאת רצועת הגה כוח?

פורסם

אצלי באותו מנוע שנת 2000 אם אני זוכר נכון ,משאבת ההגה מקבלת מאותו רצועה .

אתה גם יכול לראות תעקוב אחרי הצינור שיוצא מהמיכל של שמן הגה עד שתגיע למשאבה. יכול להיות שמתחת יותר מידי?

י

פורסם

את האמת הלא אני החלפתי, ככה שאני לא בטוח. הבנתי דווקא שרצועה משוחררת תעשה את האפקט הזה בדרך כלל. יש דרך לבדוק האם הרצועה חופשית מדי?

פורסם

עד כמה שאני זוכר , ברכב הנ"ל המתיחה היא אוטומטית ,המותחן בנוי על קפיץ.

תבדוק שאין בעייה בלאגר של המותחן .

{יש לי חבר שהזניח את השריקות שהיו לו, בפיאסטה שנת 2000 1300 סמ"ק,

עד שהלאגר של המותחן ניתפס, קרע את הרצועה, ושבר את המותחן כולו , שעלותו של תחליפי היא 850,

ומקורי 1200 החלפתי לו את המותחן לתחליפי .}.

• תוכן חדש...