Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה..

לאחרונה התחלתי לחפש רכב לקנות.. מאחר ואני סטודנטית אני צריכה רכב קטנטן זול אך אמין וחסכוני לנסיעות לא ארוכות מידי..

חקרתי על המון רכבים קטקנטנים באינטרנט.. ומצאתי את דייהטסו סיריון.. ואיתו גם את דייהטסו קורה.. אך משום מה "הקורה" היה יותר זול... ניסיתי למצוא מידע על קורה אך התקשתי...:-(

לכן פונה אני אליכם מכובדיי מישהו ממכם יודע מה קורה עם דייהטסו קורה? :) מה התכונות שלה?

תודה לכל העונים!!!

פורסם

הקורה בגירסתה החדשה, נימכרה כאן בשנים 99' - 00'.

הקורה היתה קטנה וזולה יותר מהסיריון, ויועדה להתחרות באטוס של יונדאי.

היה לה מנוע 1.0 3 בוכנות כמו של הסיריון וגיר ידני 5 הילוכים או אוטומטי 3 הילוכים, ולא 4 הילוכים כמו בסיריון.

האיבזור החשמלי היה מלא (חלונות, נעילה ומראות) והיו לה זוג כריות אוויר.

הביצועים היו טובים יותר מבסיריון, והמכונית הרגישה "שובבה", אך המרחב הפנימי היה ממש מצומצם ותא המטען היה סמלי למדי.

בשל הפרש המחיר הקטן יחסית בינה לבין הסיריון, נימכרו ממנה מעט מאד, יחסית.

במחיר טוב, ובאם עיקר הנסיעות הן עירוניות - זו עיסקה טובה בהחלט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה רבה!!

תגיד, ומה לגבי התקלקלויות מיוחדות שיש לאוטו הזה..? יש משהו בולט? ועוד דבר.. אם צריך תיקון במוסך.. חלקים או משהו קשה להשיג? או שגם חלקים של סיריון מתאימים?

פורסם

מאחר והקורה מבוססת על הסיריון, יש להניח שהיא תגלה אותה רמת אמינות - קרי, טובה מאד.

לגבי חלקי פח וחלפים קוסמטיים, אני מעריך שלא תהייה בעייה, מאחר והיבואן היה חייב להחזיק במלאי 7 שנים חלפים, ולא נראה שצפוייה בעייה בכיוון הזה, אם כי רצוי לבדוק.

חלקי פח תחליפיים, כמו גם פנסים, בקליות וכיו"ב אין תחליפיים, וכדאי שתביאי זאת בחשבון.

פורסם

אין לי מושג איך ולמה ממליצים לך על המכונית בלי ידע מוקדם! בזמנו גם אני רציתי ליקנות דייהטסו קורה מצאתי אחת שמורה מאוד רק מה? גנבו לה פנס ,מבחינתי זה לא בעיה כי מה זה פנס ברכב שמור,בקיצור ליפני הקנייה הרמתי טלפון למוסך המרכזי ושם אמרו לי שלקורה ביכלל אין חלקים בארץ ואם אני רוצה פנס אז עלי להמתין 3 חודשים והפנס עולה 2700 ש"ח ללא מע"מ! ביגלל שנימכרו ממש קצת יחידות אז כימעט בילתי אפשרי לימצוא בפירוקיות וביכלל.

:fadein:
פורסם

כתבתי בפירוש שמציאת חלפים קוסמטיים עלולה להיות בעייתית, ועליה לבדוק היטב את הנקודה.

בכל מקרה, 2700 ש"ח עבור פנס חזית, זה מחיר מופקע בעליל בכל קנה מידה.

• תוכן חדש...