Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש ולא מצאתי אולי מישו יכול להסביר לי, העם נגיד קומפפונט איכותי 2 ואי ואותו קומפונטט 3 ואי העם זה משפיע באיכות הקומפוננט? אני רוצה להשקיע 2k ‎‏ אבל לא הבנתי את הבדל, כמו שראיתי ב3 ואי תמיד עושים בניות, האם אפשר לוותר עליהם??

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל אני מאוד בספק שב2K אתה תצליך לקנות סט 3 חלקים - אולי מיד שניה .

בניות עושים גם בסטים של 2 חלקים אם רוציב לקבל תוצאות טובות יותר - אך כמובן שזו היא החלטה שלך :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

תאמת (=את האמת) מיקום של אלמנטים ב2 חלקים כולל זויות יותר חשוב מ3 חלקים זה בטוח .

וכן אתה יכול לוותר על בניות מסובכות אם אתה משתמש בדום מיד כמו במורל DLS ברקס היליקס ועוד כל מני חברות.

פורסם

בוודאי שזה משפיע על איכות הצליל.

אמנם אפשר למצוא סטים 2 חלקים עם איכות צליל מדהימה אבל העלות תהיה בהתאם ומידת ההשקעה שאתה תצטרך לתת בכוון ובהתקנת הסט בכדי לקבל ממנו תוצאה כזו עלולה לשלוח אותך לבית המשוגעים המחוזי מהר מכפי שציפית :-P

סופרימו עולה מעל 5K - אני מדבר על הסט כמובן ולא על הטוויטר.

הסט היחידי ששמעתי בזמן האחרון שהוא איכשהוא קרוב לתקציב שנותן תוצאה שמזכירה סט שלושה חלקים ואני מדגיש מזכירה - הוא הקלארוס של הייבריד אודיו.

עצם העובדה שיש לך עוד אלמנט שמפריד את תחום המיד מתחום המידבאס ותחום הטרבל נותן לך גמישות אדירה ביכולת המשחק והתוצאה של הסט אבל זה גם דורש השקעה בהתאם, או ערוץ הגברה חזק יותר בשביל לעבוד פסיבית או ערוץ הגברה נוסף מעבר לזה שיש בהתקנה של סט שני חלקים בכדי לעבוד אקטיבית.

תוסיף לזה בניות, תוסיף לזה כוונים בסיסים יותר מסובכים מאשר כוונים בסיסים בסט שני חלקים - אבל התוצאה הסופית, תמיד תמיד תמיד תהיה משתלמת והשגת תוצאות טובות יותר תהיה הרבה יותר קלה מאשר למצות פוטנציאל מסט שני חלקים שבו אתה צריך למצוא את האיזון הנכון בין הטוויטר למיד באס בכדי למצוא פשרה בתחום המיד.

קשה להסביר את זה אבל ברגע שיצא לך לנסות את שני העולמות - אתה תבין לבד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמובן שאתה צריך לשמוע לפני שאתה רץ וקונה כול סט אם הוא 2WAY/3WAY..

בניות לדעתי הכרחיות בסט 3חלקים ב2 אפשר עוד איך שהוא להסתדר..

פורסם

הסט האחרון 2500 ש"ח ושתי הקודמים לא מי יודע מה - לפי דעתי בתקציב של 2K עדיף לקנות סט איכותי 2 חלקים מאשר

3 חלקים פחות איכותי :roll: . הרי חוץ מלקנות יש עוד את עניין ההתקנה , חיווט , בידוד ורק הדברים האילו בקלות מגיעים ל 2K :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
יש סטים 3WAY ב-2K ואפילו טובים מאוד.

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=576

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=578

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=581

שני הסטים האחרונים מתאימים לבניה בקורות באון אקסיס ישמעו מעולה במחיר שלהם אין להם מתחרים.

Low level dls sucks . Paying 1800 nis for some crap 60 rms low level set only because its " Dls " is bullshit . Is it better then morel hybrid ? I dont think so . Pff...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

זה פחות או יותר כמו לקנות סט שלושה חלקים של פולס או סט שלושה חלקים של דוטק או סט שלושה חלקים של הייבריד.

סה"כ לDLS יש צוויון כמעט זהה למורל, הרמקולים של DLS הם הרי מבוססי מורל.

שני דברים שפותח הת'רד צריך לקחת בחשבון -

1. האם אתה אוהב את הצליל של מורל? אם כן - זה יכול להיות נחמד.

2. האם שמעת רמקולים דומים או לפחות רמקולים של חברות אחרות כמו ריינבואו שם סוג הצליל הוא שונה לחלוטין?

אני רק אומר לך שברוב הסטים הפשוטים של החברות - בייחוד חברות גרמניות כמו ריינבואו וMBQ או איטלקיות כמו הרץ למשל - הסטים הפשוטים לא נשמעים הכי טוב שבעולם, לחלקם יש טוויטרים שהם פשוט זוועתיים ואתה ממש לא מקבל תמורה בעד המחיר.

יש סטים פשוטים שהם מעניינים יותר כמו פולס\טמפו או פוקל פוליגלס למשל שכבר בסדרות הפשוטות בעזרת כוונים נכונים אפשר לקבל תוצאה נפלאה.

אני מובן שאתה מוגבל בתקציב אבל בין סט שלושה חלקים זול לסט שני חלקים טוב אולי אפילו מעולה ביחס למחיר - הייתי מעדיף דווקא סט שני חלקים כמו הייבריד של מורל, קלארוס של הייבריד אודיו, K2P של פוקל, (הרץ היי אנרג'י נכנס בתקציב? - ממש לא מתמצא) ויש עוד ועוד אני ממליץ על מה שאני מכיר היטב.

אם אתה כל כך רוצה להתנסות בסט שלושה חלקים אז לפחות תתנחם בעובדה שיהיה לך קל יותר להשיג תוצאות טובות יותר בסט שלושה חלקים פשוט כי התופעה של טוויטר זעקני שהיא מאוד שכיחה בסטים שני חלקים פשוט אינה קיימת כי הטוויטר בסט שלושה חלקים לא צריך לצרוח בכדי לכסות על אובדן של מידריינג'.

בכל מקרה לכאן או לכאן אתה יכול להשיג תוצאות יפות מאוד - באחת מהן יהיה לך ציוד יותר איכותי שידרוש הרבה יותר השקעה ובאחת מהן יהיה לך ציוד יותר פשוט שידרוש אמנם יותר משאבים אבל יעשה לך את החיים הרבה יותר קלים בכוונים ובהשגת תוצאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
Low level dls sucks . Paying 1800 nis for some crap 60 rms low level set only because its " Dls " is bullshit . Is it better then morel hybrid ? I dont think so . Pff...

על הנייר, אתה צודק שסטים של שלושה חלקים ברמה נמוכה אולי יכולים להשתוות לסטים 2 חלקים ברמה גבוהה, ואני מדבר על יכולת ניגון תדרי המיד, זה נכון שיש מידבאסים או טוויטרים שיכולים לעשות עבודה לא רעה בכלל ואף מוצלחת במשימה זו, אבל יש לך נסיון עם הסטים 3 חלקים הספציפיים הללו? אם יש לך נסיון עם הentry level system של 2 חלקים, ומכאן אתה מסיק דברים או מקיש, זה לא מספיק.

לי אין.

באופן כללי, הרעיון לדחוף הרבה במחיר מוגבל, הוא פחות טוב, ועל חשבון דברים חשובים אחרים, ואני שותף לו.

אבל אם נניח היה סט 3 חלקים של דוטק [לדוגמה] ב2K, גם היית אומר שזה בולשיט, או שהיו ממליצים עליו כאן?

פורסם

סט שלושה חלקים ברמת העיקרון תמיד יהיה עדיף על סט 2 חלקים אבל . וזה אבל גדול.

בסט שלושה חלקים אין ספק בכלל שהפוטנציאל לקבלת איכות גבוהה גדול יותר משעותית אך בו בזמן בסט שלושה חלקים גדלים הרכיבים המשפיעים ומכאן גדלים הסיכויים שהפוטנציאל לא ימומש והתוצאה תהיה הרחק מהאידיאל שמשמו מתקינים סט שלושה חלקים. ניתקלי בהמון התקנות עם סטים של 3 חלקים שבהן לא הצליחו למצות את הפוטנציאל הגלום בסוג סט אפ שכזה בעוד סט 2 חלקים אתה יכול לחזות את התוצאה בצורה סבירה יחסית .

לכן צריך לבחון היטב איזה סט שמים ולא לבחור בצורה עיוורת סט בגלל כמות האלמנטים שבו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...