Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחתרת הרייסים-7 ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה עם החכמולגים שנוסעים 60 קמ"ש בנתיב השמאלי, היא שהם נזכרים 50 מטר לפני המחלף שהם צריכים לצאת ואז שוברים בפראות ימינה תוך כדי עצירת התנועה בכל הנתיבים.

משפרי הרכבים נחלקים בדיוק כמו כלל האוכלסיה לשניים חלקים עיקריים.

החלק האחראי שינצל את הרכב המשופר בהתאם לתנאי הדרך, והחלק הלא האחראי שיחייה תמיד על הסף.

מהצפייה בסרטון לא נראה לי כלל וכלל שנהג הפונטו הפעיל שיקול דעת סביר, הכביש נראה לי ככביש בעל מהירות מותרת של 60 או לכל היותר 80 קמ"ש. מה היה בדיוק אמור לעשות הנהג אם מישהו היה נכנס לו פתאום לנתיב?

(לא לשכוח שבלילה קשה יותר לאמוד מרחקים ומהיריות. ונהגים אחרים שנוסעים על הכביש מתנהגים ונוהגים בהתאם למה שהם חושבים שכלל הציבור נוהג והם לא מצפים שמישהו יינהג בכביש במהירות של פי 3 או 4 מהמותר).

מצפייה בסרטון ובתחייה, לא הבנתי איך בכלל נתנו אמון בכזאת ש*****.

לכל משפרי הרכבים למינהם, עשיתם לעצמכם יותר נזק מתועלת.

יש הבדל בין להשתין בבריכה ולבין להשתין מהמקפצה.

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכותב מעליי, די להטפות, ולא מדובר על פונטו אלה טיפו ולא היה (ממה שרואים בסרט ונאמר ע"י נוגעים בדבר ע"ג שרשור זה )

שום בעיה ליסוע יותר מהר בכביש שבו התרחש הסרט(שלא לדבר שהמהירויות המצוינות לא קראו באמת במקומות המצויינים בכתבה).

מסכים שההתנהלות לא היתה נכונה, אבל זה קרה ואני מקווה שהנוגעים בדבר בהחלט לא יפגעו מכך ברמה אישית ובטח ובטח שלא יפגע מה שעוד יש לנו מעולם השיפורים ורכבי הספורט(כאילו זה הרבה)

היטיב לנסח את הדברים ניצן רז בכתבתו, מנוסח יפה מאוד ואני מקווה שיגיע לחוגים הנכונים

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
הנה לינק למכתב גלוי בשם "עיתונות היפראקטיבית" שכתב ניצן רז, עורך מגזין אוטו, כתגובה לכתבת "מחתרת הרייסים" במוסף 7 ימים. המכתב מתפרסם באתר אוטו וכן יישלח לידיעות אחרונות.

אגב - שתי התמונות שבלינק נלקחו ממרחבי הרשת וניתן קרדיט לצלמים שלהן. אם בכל זאת הצלמים לא מעוניינים שהתמונות תופענה, שישלחו אלי ה"פ בבקשה.

רוני

קיוויתי שמישהו שמבין ומכיר ישים את הדברים בפרופורציה.

אני מקווה שמילותיו של ניצן יעזרו להרגיע לא רק את ה"עמך" קוראי ידיעות , אלא גם את העליהום שנוצר בתוך הסצינה

פורסם

כל הכבוד למגזין אוטו ובמיוחד לניצן על תגובה מבורכת ומנוסחת יפה!

:mm_yeah:

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

לכתבה הזאת יש קשר לפשיטה שהמשטרה ערכה פעם על מירוצי רחוב? זכור לי אז המשטרה החרימה עשרות מכוניות.

(או שזאת כתבה מהשבוע לא קראתי)

פורסם

כל הכבוד לניצן רז, מילים כדורבנות!

הייתי שמח אם תגובת הכתבת או המערכת תקבל פומביות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לבן

טעות קולמוס, אכן צריך להיות טיפו ולא פונטו.

אם לא הובן מדבריי, אני מעדיף שינסע על ידי נהג עם רכב משופר ולא אחד מהנהגים שחושב שהוא נוסע כחוק אם הוא נמצא בנתיב השמאלי על 80 קמ"ש.

אך מצטער, אני עדיין חושב ואפילו דעתי מתחזקת (גם לאחר קריאת הכתבה של רז)

ש "מצפייה בסרטון ובתחייה, לא הבנתי איך בכלל נתנו אמון בכזאת ש*****.

לכל משפרי הרכבים למינהם, עשיתם לעצמכם יותר נזק מתועלת."

פורסם
אני אגיד לך עוד משהו, מבחינתי, כל בנאדם שמשפר את הרכב שלו יותר מפי 2 מהספקו המקורי, יהיה חייב על פי חוק להכנס למסלול שהמדינה תבנה ולעבור קורס עצבני, אבל מסובסד, שיוכיח שהוא יודע לשלוט על הרכב, גם במצבי חירום, או יתן לו את הכלים לכך.

מצטער על האיחור , רק עכשיו חזרתי מטיול שבת...

:wink:

תראה , אין שחור או לבן .

ברגע שאתה מכריח ביטוח לפי כ"ס , לדוגמא 500 כ"ס = 5000 ש"ח ביטוח חובה . אתה מראש מנעת מאנשים לא עשירים להתעסק בתחביב . ולא משנה כמה שקולים הם .

זו כבר סיבה למה לא לעשות כך .

לגבי קורס מסובסד , חופשי מסכים איתך . אבל אתה באמת מאמין שיעשו כזה קורס ? עזוב קורס , שיאשרו פי 2 הספק ?

לא יאשרו ולא יסכימו לזה ולדעתי זה סתם לחלום בהקיץ .

אותו הדבר עם הביטוח , אני רוצה לראות אותם ממנים דיינו או מעמידים דיינו...

ובוא נגמור את הסיפור בכך ששנינו טוחנים מים ולא נגיע לעמק השווה כי אני מבין את טענתך אבל מוצא אותה לא הגונה .

חוץ מזה ? אין לי בעיה שיעלו את רכבי על דיינו למטרת ביטוח כמו שאתה מעוניין בהצעתך .

באמת שאין לי בעיה .

שנייה לפני אני מוריד בוסט עד לרמה אטמוספרית . 200 כ"ס זה שווה ערך ל 2000 ש"ח . כולה 400 ש"ח יותר ממה שאני משלם היום . אני אעמוד בזה .

:lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אז נכון, הכתבה מטופשת וכתובה ברמה של מקומון בינוני, ואין בה כל חדש.

קראתי את כל 7 העמודים בדיון הזה, ואחרי חיפוש מהיר ראיתי את הסרטון המטופש.

אז אני בעיקר רוצה לפנות ללירן עם הטיפו האימתנית - אולי כבר העירו לכם על זה אבל כמו ששמר רשם כמה תגובות לפני -

"כל אלה שניסו להעיר לכם ולפקוח את עיניכם היו עדינים מדי."

אז הרשו לי, בבקשה:

מה לעזאזל חשבתם לעצמכם???

אם מישהו חושב שהוא יכול להעלות משהו לאינטרנט ולהעלים אותו, אז זה מאוד נאיבי - ברגע שהעלית משהו, זה מחוץ לשליטה שלך - קל מאוד להגיע למקומות שהסרט עוד נמצא בהם, וימשיך להסתובב.

וככה ראיתי לתומי את הוידאו משתי הזוויות, וזה נראה שהכתבת עוברת חוויה של אונס.

4 פעמים היא אומרת לך "די, תפסיק". רואים שהיא סובלת. אתה מרגיש גבר ככה? כוחות G שנוצרים בתאוצה או פנייה באמת יכולים להכאיב לבנאדם שלא מורגל בכך.

תוסיף לכך את העובדה שאתה עושה את זה בשטח בנוי, וזה לא משנה אם הגעתם ל 250 קמ"ש או 100 קמ"ש, אתם עושים את זה בשטח בנוי בשעות החשיכה.

המינימום ההכרחי הוא לפחות לגשת למקום נטוש או מבודד, כמו המנחת בערד.

טוב עשו אותם האנשים שהתנערו מאותה כתבת ולא התפתו "להראות את הסחורה".

לי אתם לא נראים כמו ספורטאים, אלא כמו חבורת מכונאים שוויצרים עם עודף מזומנים שמנסה להשוויץ למי יש יותר גדול, ואם אתם חושבים עדיין שאתם ספורטאים, לא רוצה להיות תחת אותה מטריה אתכם, ומזל שיש התאחדות לכל תחום בנפרד.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

אני מחכה ליום שבו עיתון גדול כמו "ידיעות אחרונות" או "מעריב", שהם בעלי תפוצה מאוד גדולה ונגישה לכל, יחליטו לערוך כתבה על אותם אנשים אחראיים, חושבים, והגיוניים שנפגשים במקומות נטושים על מנת להנות באמת מהרעיון עצמו של רכב משודרג ומחוזק, שמתחרים בצורה מסודרת ללא כל אפשרות לפגוע בעוברי אורח.

באותו יום המשפט "אבן שטיפש אחד זרק , גם מאה חכמים לא יצליחו להוציא מהבאר" לא יהיה כל כך הגיוני וברור לחברי הפורום.

וכשעיתון כזה יעשה כזאת כתבה כזאת אולי כמות האבנים תתוסף ואנשים יכניסו לתודעה שלהם שזה לא מה שהם חושבים באמת.

צריך שאותו ציבור שזורק משפטים של "חוליגנים מופרעים וחסרי אחריות" או "רוצחים בפוטנציה" יראה את הצד האחראי והחושב של המוטוריקה בישראל ושרכב משופר לא נועד להתחרות בשכונת יד אליהו על ידי בני 17 מפונקים ומושפעים אלא על ידי אנשים מנוסים ואחראיים.

קל מאוד לעיתונאית ללכת לחבורה של אנשים מושפעים וחסרי אחריות שמתחרים ברחוב אל מול עיני כל העיר ובעלי סיכון גבוה לפגוע בעוברי אורח, לפתות אותם להתחרות ולהשמיץ את כל התרבות המוטורית בישראל.

יכלתי באותה מידה ללכת למפגש של דוגמניות בלונדיניות ולעשות כתבה על כך שכל הבלונדיניות בארץ ללא קשר לשאר התכונות והמאפיינים שלהם הן טיפשות.

אותה עיתונאית יכלה לפנות להרבה מאוד גורמים אחרים בתחום המוטורי ולמצוא גם את האנשים ההגיוניים והאחראיים שבעולם הזה, אבל היא בחרה באותם חסרי אחריות בשביל כתבה שכנראה לא תקדם שום דבר ורק תיקח את התרבות המוטורית ואיתה את כל הנהגים בישראל צעד אחד אחורה.

אני כבר לא ממש מופתע מהכתבה הזאת.

הרי אם ניקח אדם רגיל מהרחוב ונפתח בפניו את הצד היפה של העולם המוטורי של כל בעלי מכוניות האספנות והמשפרים, או אלה שפשוט אוהבים לראות את הרכב שלהם מתוחזק ועובד כמו שעון שוויצרי - הוא יבין את זה ואפילו יתחבר לזה.

זה לא מכעיס או מעצבן אותי, זה פשוט מצחיק ומאכזב שעד שיגיע (אם בכלל) היום שבו אני באמת אוכל להנות מתרבות מוטורית נאותה בארץ זה יהיה רק דרך טלווזיה בבית אבות.

בעיקר בגלל אנשים כמו אותה כתבת ונהגים פרמיטיביים ומטו****ם.

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...