Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה שלא מצאתי עליה תשובה:

לפני כמה חודשים פורסם על חוקים חדשים ללימודי נהיגה שעומדים להיכנס, לדוג':

קורס לתאוריה, מלווה 3 חודשים מלאים ועוד 3 חודשים לילה וכד'.

מישהו יודע מתי החוקים האלה נכנסים?

אריאל

פורסם

כ5 שנים מהוצאת הרשיון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הגיע הזמן וגם לי הגיעה ההודעה המשמחת כי אני כבר לא נהג חדש, האם אני יכול להעיף את השלט ולמלא את הרכב מהרגע שהאגרה שולמה או מהרגע שהרישיון מגיע?

פורסם

כדי להיות בטוח, עבור על השרשור, התחל בהודעה הראשונה (שהיא מפורטת וברורה למדי) ואז אם עדיין יהיו ספקות, נאמר שאתה צודק!

(מצטער, ניסיתי לכתוב רק "כן!" והמערכת רשמה שהתשובה קצרה מדי)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בעקבות זה שהפלסטיק מגיע אחרי שניגמר המלווה, אין מניח שאפשר לנסוע עם הדף הזה שמקבלים אחרי שעוברים טסט עד שאני אקבל את הפלסטיק? אני לא טועה?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
בעקבות זה שהפלסטיק מגיע אחרי שניגמר המלווה, אין מניח שאפשר לנסוע עם הדף הזה שמקבלים אחרי שעוברים טסט עד שאני אקבל את הפלסטיק? אני לא טועה?

יש לך תאריך על הרשיון מנייר [אם אני לא טועה חצי שנה] אחרי שנגמר המלווה במידה ולא קיבלתי תפלסטיק.

:beerchug:

:ok:

פורסם

הנהג חדש שלי נגמר ביוני, ברשיון כתוב שאני אמור לשים משקפיים או עדשות,

עברתי ניתוח לייזר לפני שנה ועד עכשיו לא הודעתי להם את זה.

למי אני מודיע ומה אני אמור לעשות אם אני רוצה שהרישיון החדש שיגיע לא יהיה רשום חובת משקפיים?

404

• תוכן חדש...