Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה - המגבר שלי שורף את הפלסטיקה של הפיוזים וגומר לי תמצבר (=את המצבר)

אבל הוא לא עובד טוב מאוד נכון לעכשיו הוצאתי אותו כי אני מפחד שהוא ישרוף לי תאוטו (=את האוטו) אם משהו יודע מה בידיוק הבעיה זה יעזור לי מאוד תודה חברה !

פורסם

קודם כל חיווט !!!

תעבור שוב שאין חוטים/כבלים חשופים.

בדוק שהכבלים בעובי המתאים ,אם תפרט מה הציוד(רכיבים), או תעלה תמונה של ההתקנה,יוכלו לעזור לך יותר בפורום.

מי התקין את המערכת? אם זה מתקין ששילמת לו - חזור אליו.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

טוב אז ככה בגלל שזה תגובה שהעלתי נושא פעם ראשונה לא ידעתי מה מותר לכתוב מה אסור

אז המגבר הוא סטאר סאונג SSA 854 4 יציאות החיוט מעולה אין בעיה איתו הסאב שהיה מחובר פיונר 1200 ורמקולים אחורים 400 במשך שנה ומשהו עבד פיקס שמעו מושלם באוטו יותר מכל מערכת ששמעתי ושמעתי! אבל חבר שלי בטעות נגע במשהו והעלה את הבאס עד הסוף והפיוזים נשרפו החלפתי פיוזים לאותם פיוזים שהיו רק חדשים ומפה התחילו הבעיות המצבר נגמר לי במהירות מטורפת ומידי פעם שמעו במערכת ופתאום לא ככה עד שראיתי שהפסטיקה נשרפה לי לגמרה של הפיוזים

אבל המגבר ממשיך לעבוד ועובד טוב מאוד אין לי מושג מה קרה ואני הרכבתי את המערכת

יש לי קצת בעיות דיסלקציה מקווה שהבנתם תודה!!!

פורסם

מה עובי החיווט? יכול להיות שבזמן התחממות הפיוזים התחמם גם הכבל

והוא נשרף בדרך ונוגע דרך משהו בגוף ויוצר התנגדות וצריכת זרם על הכבל

ולכן נגמר המצבר מעצמו

לדעתי הרכב נמצא במצב מסוכן נתק את הפלוס מהמצבר וגש למתקין מקצועי

הסיכון לשריפת הרכב לא שווה את החיסכון של התקנה טובה

פורסם

קודם כל תודה על הדאגה אבל הוצאתי תמגבר שום מגבר לא שווה את האוודי היפה שלי =)

דבר שני לא נראה לי החוטים

החוטים של הרמקולים דקים

החוט של הסאב עבה אני חושב 0.5CM אבל הוא כבר שנה אצלי לא נראה לי שעכשיו משהו יפריע לו

הפלוס VCC הוא 8 משהו (לא יודע את היחידת מידה)

לאחרונה מה שכה החלפתי RCA לפני איזה שבועים 3 שמתי 2 מפצלים כאלה שעד היום היו לי ב15 שקל כל אחד ל50 שקל כל אחד הם עבים וטובים

והבאתי לטכנאי אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת עד שהוא יחזיר לי תשובה

מקווה שהבנתם תודה:)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...