Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום.

הייתי מעוניין לדעת מאיפה ניתן להשיג רדיו דיסק מקורי של האופל אסטרה מהדגם המדובר (1999-2003), מה יהיה מחירו לערך? ואיך הוא ביחס לרדיו דיסקים של חברות אודיו מתחרות? עד כמה ההבדל יהיה דרסטי? האם הוא קורא MP3 ? (סביר להניח שלא) .

תודה מראש, ושוב, שבת שלום.

פורסם

אני רוצה להחליף את הטייפ המקורי שיש להגיד די מעפן, וכמובן שללא אפשרות לקרוא CD,

אבל הרכב הוא של אבי והוא טוען "שזה פוגע במקוריות של האוטו", וכמובן שאר דברים כמו זה שבעלי מקצוע לא יודעים להתעסק עם הדברים האלה, ושאם הם מוציאים אי-אפשר להחזיר וכד'.

יש למישהו אלטרנטיבה מתאימה? שתעמוד בדרישות? רעיונות שיעזרו?

ד'א הברגים שמחזיקים את הפאנל באסטרה אלו ברגי "אלן", נכון?

אה, וכמובן, תודה רבה לשתיכם! סוף שבוע נעים.

פורסם

אמיל, יש שם חור בגודל סטנדרטי 1DIN וניתן להכניס כל רדיו דיסק שהוא, הבעיה היא, שאבי טוען שזה "יפגע במקוריות של האוטו", מכיוון שהוא אומר שאם מוציאים אי אפשר להחזיר את הרדיו דיסק המקורי, וכו' וכו', וכמובן שלא יוצגו התחנות רדיו במסך המקורי של הרכב, אבל לדעתי יותר בשל הסיבה שהקונסולה המרכזית באסטרה המדוברת היא שחורה, וכל רדיו אחר שהוא לא מקורי יהיה די בולט במרכז, כמובן ובמידה ולא יהיה די שטוח ובצבע שחור.

פורסם

הקפצה,

מישהו יודע מה העלות של רדיו דיסק כזה? ואיך הוא בתור רדיו דיסק?

בנוסף, אולי למישהו יש איזשהם אלטרנטיבות?

פורסם

פנה ל UMI אבל תשב על הספה או על משהוא יותר נוח שלא תבהל מהמחיר של רדיו כזה מקורי עם MP3

לדעתי במחיר שהם יציעו לך אתה יכול להרכיב מערכת שלמה או אפילו לשנות שנתון ברכב

אצלי יש שנת 2000 עם שליטה על המערכת מגלגל ההגה ( מקורי ) כשרציתי לעשות לזה ביטוח הם נתנו לי הצעת מחיר של 7000 ש"ח ( לפני מס ' שנים )

בטוח שבפורום יציעו לך מערכות מעולות בתקציבים הרבה יותר נמוכים

• תוכן חדש...