Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הצ'וק תפוס והטורים גבוהים גם כשהאוטו מתחמם.

סידרו לי פעם עם לחץ אויר בצינורית שעולה לצ'וק ,טיפול של 5 דקות והכל יסתדר, רק שהפעם התופעה חזרה.

אמרו לי במוסך לעשות פלאשינג למערכת המים ברכב וזה יפתור את הבעייה סופית.

הרדיאטור דנדש וכל הצינורות חדשים והאוטו לא מתחמם בכלל.

אז מה הטעם?

עוד אמרו לי שיש ליכלוך במערכת וכנראה הלכלוך סותם את הצ'וק.

אני אעשה פלאשינג בימים הקרובים בכל מקרה לא סיפור רציני השאלה היא אם בכך הבעייה תיפתר?

ובנוסף מה יקרה אם אבטל את הצ'וק?

תודה

פורסם

שלום רב !

יש לנקות את המעברים שוב בעזרת לחץ אוויר, ולבדוק מדוע המעברים בצוק נסתמים בתדירות גבוהה?

האם אתה משתמש במי ברז, או במי קירור איכותיים, ואם כן מה שם היצרן של מי הקירור, או השם המסחרי של מי הקירור?

לא מומלץ לבטל את הצוק האוטומטי, תפקידו להקל על ההתנעה בבוקר, ועל חימום המנוע, עד הגיעו לטמפרטורת העבודה, ביטולו יקשה על התנעת מנוע קר, ויהפוך לסיוט את התנעת הבוקר, ויגרום לבלאי למתנע, שיזדקק למאמץ יתר בגלל שימוש יתר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...