Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הכנסתי את האוטו מצובישי צמפ ידני הזרקה 1500למוסך מורשה מצובישי לטיפול גדול שכולל

שמן גיר

נוזל בלמים

מסנן דלק

מסנן שמן

פלאגים

נוזל קירור

מסנן אויר

חגורת טימינ

מחזיר שמן פולי

מחזיר שמן גל זיזים

משאבת מים תחליפי

סט רצועות חיצוניות

בנוסף לזה נעשתה גם אינפוזיה עם תוסף של מצובישי כמו קיי44

הכול טוב ויפה כעבור 6 שעות באתי לאסוף בנסיעה בחזרה הביתה עוד מהיציא מהמוסך התחיל רעש דיי חזק מאזור המנוע

זה נשמע כמו טורים גבוהים או של מין שעיבה כזאת משהוא לא מובן האוטו נוסע טוב ויפה רק הרעש לא עובר ומציק

יש למישהוא מוסג על מה מדובר או שזה יעבור בעצמו או למישהוא קרה מקרה דומה

אשמח לקצת עזרה תודה מראש

פורסם

למה לא חזרת למוסך לבדיקת הרעשים?

מאוד קשה לאבחן רעשים דרך מסך.

המלצה חמה היא להכניס את הרכב לבדיקת הרעשים,ובמיוחד כשזה בוצע במורשה

בהצלחה

פורסם

יש אפשרות שהם שכחו להבריג חלק מסויים. ברכב שלי היה מקרה דומה לפני הרבה שנים לאחרי טיימינג. ביציאה מהמוסך הרגשתי נקישות חזקות מכיוון המנוע,לאחר פתיחת המכסה גיליתי שמדחס המזגן שפורק לטובת ביצוע החלפת הטיימינג,לא הוברג עד הסוף. מיד חזרתי למוסך לטובת הידוק החלק. לצערי יש מקרים שבהם אנשי המקצוע טועים\שוכחים לסגור חלק מסויים.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

יצאתי בדיוק עם סגירת המוסך..ברור שאני יחזור מחר על הבוקר אבל ההרגשה חרה ועוד ממוסך מורשה..

אני לא יודע עם לצחוק או לבכות" האוטו עושה רעש של מטוס..עם העלייה של הסלד בנסיע בניוטרל הכול שקט אבל עם הנסיע וההיללוכים המתקדמים והסלד יש רעש מוזר..משהוא שנע בין רעש מוגבר של טורים לבין רעש של שעיבה כזה משהוא מוזר אבל לכיוון הטורים

פורסם

עדכון קטן..כרגע יצאתי לסיבוב קצר של 10 דקות ..הילוך ראשון שני..מופיע הרעש בראשון קצת בשני ממש בשלישי רביעי ממש טיפה כמו בראשון..בנסיע בהילוך שני במהירות 30קמש הסלד עמד על2500 זה בסדר או יותר מידיוכמובן היה אותו הרעש

פורסם
שוב אני אחזור על עצמי! פתח מכסה מנוע ותראה אם סגרו את המסנן אויר.

הוא סגור על קליפס אחד כול השאר חסרים אבל זה נרא סגור לא הרמתית כמובן

ובקשר לסלד מקודם זה בסדר או יותר מידי?

פורסם

בית מסנן האויר חייב להיות סגור הרמטית! ואסור שיהיו קליפסים חסרים.

אם לא זה גורם לחדירת אבק וחול למנוע ולרעש דומה למה שאתה מתאר.

פורסם
בית מסנן האויר חייב להיות סגור הרמטית! ואסור שיהיו קליפסים חסרים.

אם לא זה גורם לחדירת אבק וחול למנוע ולרעש דומה למה שאתה מתאר.

לאחר בדיקה וסגירה חזקה של המסנן הרעש ממשיך..

פורסם
אולי קפץ שן בטיימינג

האם ההתנעה מרגישה קשה? ארוכה?

יכול להיות שזה שן קפץ

התימינג בסדר והאוטו מניע מצויין

כול הקטע של הרעש המציק מתחיל בין הילוך ראשון לשני ממש מציק וכול שער ההילוכים מלווים ברעש ממש קטן

רעש מוזר שנע בין טורים גבוהים לשעיבה משהוא מוזר כאילו בריחת אוויר חזקה או משהוא כזה דומה לזה

וזה לא מגיע מהמסנן אוויר בדקתי טוב

פורסם

ערב טוב לכולם עדכון קטן

לאחר הרבה עצבים מכך שהמוסך היה סגור יום ראשון (כול העובדים שם בני דודים כחה זה לרוב בצפון ) החלתתי להגיש תלונה במחלקת שירות לקוחות משם והלא אחרי הרבה מאוד זמן ו3 פעם שלקחו ממני פרטים לא נסגר כלום

אחרי הרבה מאמצים הגעתי למנהל שרות לקוחות אין הרבה מה להגיד ניפנף אותי בצורה שקשה לתאר תוך כדי מי אתה שתפנה עליינו אנחנו לא קשורעם עליהם בכלל ועוד..לאחר שעה הגעתי למנהל מצובישי כללי ושום דבר לא התחדש

היום בצהריים הגעתי למוסך חח הייתי ממש רוטח הכניסו את האוטו לבדיקה

בדקו ובדקו ואני תוך כדי אני יושב אצל מנהל המוסך להסברים

כעבור כמה זמן הוא מביא לי מותחן חגורת טימינג שעבר רק 50אלףמהטימינג הקודם בתשובה שזו הייתה הבעיה ואני יהיה מחוייב רק על החלק עצמו והעבודה על חשבונם עקב רצון טוב

אני ממש לא קניתי את הסיפור הזה בכלל הסבר פשוט

לפני הטיפול היה צריך להחליף את החלק בעלות 500שח מקורי וחליפי200

אמר לי עם הכול טוב והחלק טוב לא מחליפים עם לא טוב מחליפים יפה

ואכשיב הוא אומר לי שהחלק נדפק וכשהטימינג החדש נמתח הרעש נבע מכך כמובן שלא הבנתי מה הולך פה פשוט לא נרא לי

אני חשבתי יותר על מיסב גיר או משהוא בכיוון הגיר

אחרי ויכוך שלא נגמר לא הייתה לי ברירה כי כבר החליפו תחלק לשלם עליו הנזק 200שח

עשינו סיבוב עם המנהל עבודה ועדיין היה קצת רעש בעיקר הילוך סוף1 ל2

הוא הסביר לי שהמיסבים של האלטרנטור כבר ישנים או לא הכי לא יודע מה הוא אמר שם לא נרא לי בככל

אבל משם בא הרעש לטענתו

אכשיו ממבט ומשחק עם המותחן טימינג לא רעיתי שום בעיה לא שמניות ולא כלום סיבובים חלקים

רק כשאתה מזיז אותו הוא זז ממש על הטיפה

החלק נרא לי בסדר גמור לא רעיתי שום דבר פגום בו

אכשיו אני קצת מבולבל ועם הרבה עצבים מאוד הרבה

לאן אני אמור להמשיך הלאה עם כול זה

יש לי סיבות לבוא בטענות?

לגבי החלק או כול השער?

אשמח לקצת עזרה וכיוונים

תודה מראש

פורסם

נראה כעבודה בעיניים, המוסך היה חייב להחליף את המותחן מההתחלה.

כאשר מגיע זמן החלפת רצועת הטיימינג, מחליפים גם את המותחן בלי אפילו לבדוק אותו.

כך עושה כל מכונאי בר דעת.

עד כמה שאני זוכר כרגע, אצלך יש בטיימינג מייסב עזר נוסף, שגם אותו יש להחליף.

בקשר לרעש מהאלטרנטור, אם לא הרעיש לפני החלפת הטיימינג, אין סיבה שירעיש גם אחריו.

אלא אם מתחו את רצועת האביזרים יותר מידי.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...