Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מחודש שווה חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא אכן די יציב למרות שנראה על פניו זול ושביר,כמו שציינתי את האלקטל ניתן לגדיר כמודם ראוטר, יש אפשרות כזו גם ב ECI שאני לא יודע ממנה?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואולם הדבר נראה לי תמוהה, הרי רכשתי קו אינטרנט חדש, מדוע שלא אקבל ציוד חדש?

אתה מוזמן להזדכות על המודם בבזק לגשת לחנות מחשבים הקרובה לביתך ולרכוש מודם או מודםראוטר חדש מכספך הפרטי. וגם לתקן/להחליף אותו על חשבונך.

מה? לא טוב? אז אל תבכה שהציוד מחודש. המודם (יחד עם הכבל שלו) הוא רכוש בזק עם מק"ט בזק וחוזר לבזק במקרה ותתנתק, בדיוק כמו ממירי יס והוט, ורכב צמוד ממקום עבודה.

הוא אכן די יציב למרות שנראה על פניו זול ושביר,כמו שציינתי את האלקטל ניתן לגדיר כמודם ראוטר, יש אפשרות כזו גם ב ECI שאני לא יודע ממנה?

בכל מודם רשת שמספקת בזק יש אפשרות הגדרה כנתב. קיימים בשפע מדריכים ברשת שמסבירים איך זה נעשה. גגל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה? לא טוב? אז אל תבכה שהציוד מחודש. המודם (יחד עם הכבל שלו) הוא רכוש בזק עם מק"ט בזק וחוזר לבזק במקרה ותתנתק, בדיוק כמו ממירי יס והוט, ורכב צמוד ממקום עבודה.

quote]

ותודה רבה לסנגור של בזק ממזר שמן, מישהו בכה? מה אתה קופץ כמו איזה קפיץ?, כולה תהיתי בנושא ולא יותר, איפה מדבריי השתמע צליל קטן של בכי?, שאלתי שא' ונענתי, על מה אתה כועס?- העיקר לצאת צודק , זה הכי חשוב, כל הכבוד תקבל פרס.

חלאס עם ההגנה הזולה על בזק, מי ישמע מה דרשתי? עשיתי קו חדש- אני אוהב ציוד חדש, אני לא חושב שזו דרישה גבוהה מידי, אגב הוא החליף במקום 3 מודמים.

הבנתי את הפואנטה שהרכוש הוא רכוש של בזק ושאר חמוצים ומקבל בסופו של דבר את המצב כמו שהוא, ועדיין הייתי מעדיף לקבל חדש, אגב הסיבה שזה היה תמוהה בעיניי היא כי בעבר אף פעם לא קיבלתי מהם ציוד מחודש אלא תמיד חדש מהשקית, זאת ועוד שנציגת שירות הלקוחות ענתה בחיוב כששאלתי האם הטכנאי מגיע עם ציוד חדש.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
נדמה לי שאת כל המודמים של בזק ניתן להגדיר כראוטר.

בכל מקרה, ה-312 עובד מצויין בתצורה זו - רשת של 4 מחשבים.

תודה, לא ידעתי.

האמת זה בגלל שאני עובד עם ראוטר אלחוטי כבר המון המון זמן וכבר לא צריך את המודם כנתב חוטי.

אבדוק באמת מדריך לגבי זה. מעניין אם אחבר לו AP אם ידע להקצות באמת כתובות לכל החיבורים האלחוטיים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
עדיין הייתי מעדיף לקבל חדש, אגב הסיבה שזה היה תמוהה בעיניי היא כי בעבר אף פעם לא קיבלתי מהם ציוד מחודש אלא תמיד חדש מהשקית, זאת ועוד שנציגת שירות הלקוחות ענתה בחיוב כששאלתי האם הטכנאי מגיע עם ציוד חדש.
זה מזכיר לי לקוחה שהייתה לי פעם. בתקופת השירות הצבאי סחרתי במחשבים ניידים כדי שיהיה מה לאכול בבית, ומישהי ביקשה לראות מחשב לפני שהיא קונה. הבאתי מחשב חדש, פתחתי את האריזה מול העיניים שלה, בדקה והחליטה שהיא רוצה. אבל מה, רוצה חדש, לא את זה, כי כבר פתחנו אותו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

טוב , זה קצת קיצוני לא?

אני מאמין שהבנת למה שהתכוונתי, מין הסתם לא הייתי מתייחס למה שפתחתי במו ידיי למשומש

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

על מה אתם מדברים.

אני משלם לבזק על תשתית 2.5M

ואני גולש על 750K

וזה ככה חודש. ולמה כי הם צריכים להחליף לי איזה חוט מחוץ לבית בגלל רעשים.

והתשובה שלהם. בקרוב יגיע תכנאי ויטפל.. אגב הוא מטפל יפה בחשבון בנק שלי.

אבל הקו נשאר על 750K.

ביום ראשון. דברתי עם נציג נחמד. שעשה לי בלגן קטן.

דברתי איתו. ושאלתי מה קורה עם הקו שלי. והוא אמר לי שאני גולש על 2.5M. ולי זה היה טיפה מוזר כי. אני זוכר שאני גולש על 750K. אמרתי טוב. וחזרתי לעבודה.

בצהריים. טלפון. -> חברה שלי מתלוננת שאי אפשר לגלוש.

היום בלילה היה לי זמן. אני בודק. ומגלה שהתקלה לא אצלי, טלפון לבזק (נזק)

אז אני מדבר עם הנציגת שרות. והיא אומרת לי שאני על 2.5M. ביקשתי שתשנה ל 750K.

מה מסתבר הוא שינה לי את הגלישה ל2.5M. ומה קורה ב 2.5M. אי אפשר לגלוש.

אז שינת ל750K. וואלה עכשיו עובד. (וזה היה היום הלילה.)

מסקנה. מחר לנזק סטור להחליף למודם אחר. אולי יהיה אפשר לגלוש לפחות 1.5M בינתיים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הכל עדיף על הוט. אתה לא יודע כמה נמוך אפשר לרדת עם השירות הגרוע של הוט.

קצת לפני הניתוק הסופי, הגעתי למצב שבמשך שבוע ימים (א-ו') היה אצלי כל יום הטכנאי ובכל יום לא הצליח לאתר את הבעיה,

וזה משהו חוזר אצלם, כי ב4 דירות שגרתי בהן בשנים האחרונות תמיד אותן צרות , ותמיד הוחלף מודם ותמיד הותקן מגבר (שזולל לך חשמל) ואף פעם זה לא עזר.

עברתי לראשונה בחודש מאי08 לבזק וזאת ליגה אחרת של אינטרנט.

למה נשארתי כ"כ הרבה זמן בהוט? בעיקר החלטות שקשורות בדירות שותפים כלומר - מחיר כולל לטלויזיה ואינטרנט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זאת בעיה ממש רצינית, המחיר של הוט טוב יותר, ובדירות חדשות לרובנו אין קו של בזק ולכן זול יותר להיות בהוט, אבל השירות שלהם מזוויע.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
לפחות הם לא עובדים כמו הוט, הוט מביאים לך ישר את הציוד בלי לבדוק אותו, בשיטת מצליח.
צודק. לפני כמה שבועות הגיע אלי טכנאי להחליף ממיר (בלי קשר שזה לקח 4 שיחות טלפון ופקס זועם רק כדי שיגיע), היה פה בדיוק 2 דקות והלך. איך שיצא מהדלת הממיר שווק חיים. התקשרתי ואמרו שאין אפשרות להחזיר אותו, קבעו לי לעוד יומיים (אחרי רבע שעה שיחה של תוציא מהשקע, תחכה, תחבר, תפעיל, לא עובד? תמתין, תודה על ההמתנה, תנתק שוב וחוזר חלילה). באו 2 טכנאים עם עוד ממיר (מלא אבק ועם מסך שרוט, אבל תקין) ועבדו איזה 40 דקות עד שראינו שהכל עובד כמו שצריך.

חבל שעובדים ככה, גם בשבילם וגם בשביל הלקוחות. מה זה שווה שחסכתם כמה דקות אם צריך לבוא שוב?

פורסם

זאת בדיוק השא' שאני שואל, כולם פה צידדו בבזק ובכך שאני כצרכן רוכש את השירות ולא את המודם/ ממיר בהוט, אבל מחודש נוטה להתקלקל והאמת חוויתי זו לא פעם אחת,ובסופו של דבר מי שמשלם את הזמן ואת העצבים הוא הצרכן שנתקע עם מוצר מקולקל, כי לא תוקן/הושמש כראוי

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
ועוד דבר שמעצבן בבזק,

בעבר היה ברשותי מודם Alcatel speedtouch home, אחד המודמים הטובים ביותר לADSL שהיו בזמנו.

עבד אצלי ללא שום תקלה שנים על גבי שנים, גם בתור Router, אחד היתרונות העצומים שיש למודם הזה על גבי מודמים פשוטים.

והפסיקו לספק אותו ללקוחות.

לאחר שהתקלקל לי נאלצתי לקבל את בשורת המתקין על החלפתו למודם ECI.. כי לא מספקים אותו יותר. זה מעצבן!

ומסכים שזה טרטור להגיע לבזקסטור אם מוצר מתקלקל, אך כשקרתה לי התקלה, לאחר מס' דקות שיחה עם מוקד בזק, נעתרו ושלחו לי טכנאי שהחליף לי את המודם בביתי, התעקשו ואולי גם לכם יצליח.

המודם הזה עדיין ברשותי,

עבר לפחות 250 נפילות, מיטות עברו עליו, ילדים קטנים, אופניים,

הדבר היחיד שהוא סובל ממנו זה מנורה ירוקה[הימנית ביותר] שרופה,

בעבר דיברתי עם בזק וישר קפצו ורצו להחליף אותו, נלחמתי עם השיינים והוא לא עזב את הבית.

כי טנק טוב לא זורקים

----

פורסם
ועוד דבר שמעצבן בבזק,

בעבר היה ברשותי מודם Alcatel speedtouch home, אחד המודמים הטובים ביותר לADSL שהיו בזמנו.

עבד אצלי ללא שום תקלה שנים על גבי שנים, גם בתור Router, אחד היתרונות העצומים שיש למודם הזה על גבי מודמים פשוטים.

והפסיקו לספק אותו ללקוחות.

לי יש אחד כזה שלי (מהתקופה שהיה אפשר גם לקנות את המודם ולא רק לקבל). הוא לא פעיל כרגע, היות ועכשיו יש מודם/ראוטר אלחוטי משולב של סימנס (גם כן שלנו, קיבלנו אותו באיזה מבצע). איך אפשר להשתמש בו כראוטר? יש לו רק חיבור אחד מאחורה (בזמנו השתמשתי בראוטר נפרד שהיה מחובר אליו).

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...