Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מחודש שווה חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מוזמנים לבקש מבזק את האלקטל שהחזרתי להם.

בחיים לא אחזור לבזק-ים נפילות סנכרון,לילות שלמים של תקלות אצלם\בזק בינלאומי.

הרסו לי את החיים עד שהתנתקתי מהם-והם בסוף הפסידו אותי גם כלקוח של טלפון קווי.אה כן והבזק סטור באור יהודה ליד הבית שלי פתוח רק פעם בשבוע בשעות ספציפיות-"אחלה" של שרות.והחוצפנים גובים עוד אחזקת קו-על מה ולמה?

ניתקתי את הכל עברתי לנט סטיק+טלפון נייח של הוט והחיים יפים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זאת בעיה ממש רצינית, המחיר של הוט טוב יותר, ובדירות חדשות לרובנו אין קו של בזק ולכן זול יותר להיות בהוט, אבל השירות שלהם מזוויע.

בן

יש דברים שאי אפשר לקנות בכסף, ביניהם - שקט נפשי.

אז אני משלם ל YES בנפרד (219) (כל החבילות למעט חבילת השפות)

ולבזק בנפרד על קו ותשתית (25+30)

ולספק אינטרנט בנפרד (29)

יצאתי ב300 שקל שזה לא מאוד רחוק ממה שהייתי משלם בהוט, אבל אני לא צריך להתעסק עם השירות הגרוע של הוט, עם חיובי היתר החצופים שלהם (רק השבוע חייבו אותי פתאום ב226 שקל בלי שאני מנוי בכלל !!! , נשארה הוראת קבע כבר מאז. כמובן שביטלתי את העיסקה בחברת האשראי) ואוזלת היד וחוסר המקצועיות של הטכנאים שלהם שלא מסוגלים לתקן תקלה פשוטה, וגם נוהגים לנתק אותך בטעות אחת למספר חודשים כשמגיעים לאחד השכנים - קרה לי בערך 7 פעמים ב3 שנים.

השבוע הוספתי 20 שקל לחודש וקיבלתי YES MAX שזאת ליגה בפני עצמה... אין כמו לחזור בערב מהעבודה ולראות טופ גיר שהוקרנו בצהריים :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...